Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydınnnnnnnnnn kızlar
iyi haftasonları
günaydın kızlar herkese hayırlı tatiller :KK16::KK16:
kahvaltı hazırlamam lazım 11 de Eyüp Sultan'a gidicez sohbet var Allah kabul ederse...
bu sabah itibariyle diyetime dikkat etmeye başlıyorum Rabbim inşallah bu sefer sonuna kadar gitmeyi nasip eder..

ne barıyonnn :KK14::KK14::KK14::KK14: hem sen yoksun diye ben şey edemedimmm di :KK37::KK37: sen geldin benden hemen başladım bugün ablacım :KK19: sorun yok yani herşey yolunda :KK34: yaza kadar çıtır olucam sana söz ablammm :21::21::21:

senaaaaaaaaaa canımm
çok güldüm valla
aferim sana söz dinle işte öyle
ama bildirimini de yap ki daha ciddiye alasın
bak sen bırakırsan bende bırakırım ona göre
hadi bakalım sorumluluk senin
seni seviyorum

bu arada kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ederim harikasınız kızlarr :KK9::KK9::KK9::KK9:

gunyadın kızlarrrr :KK16::KK16::KK16:

dun 6. jıllenıöı yaptımm ve buyuk olcude alıstım cok cok zorlanmadım ve cok ter attımmm ohhh mısler gıbııı sıkılasıcammmm:21::21::21::21::21: sımdıden bırazcıkta olsa sıkılastıgımı hıssedıyorum tartıdakı rakama takmıcam sımdılık onemlı olan vucudumdakı goruntu :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Evet canım insan hisediyor ben midemin felan küçüldüğünü hissediyodum 1-2 gün önce aynada bakıyodum kendime verdim gibi görünüyodu kilo aman yaa 3-4 günde verilirmi kendim abartıyorum diyodum ama veriliyormuş dün tartının üzerinde gördümmm :21: akşam arkadaşıma gittim oda dedi yüzünden belli vermişsin felan die çok mutluyum kiii ama akşam 1 dilim ev yapımı yaş pasta yedim :KK17::KK17: yemek zorundaydım çünkü benim pastamdı doğum günümde ist olduğum için burda arkadaşlarımla kutlayamamıştık sürpriz yaptılar. Arzu ablacımmmmmmmmm bize de dua et emi :KK16:

gunaydin mutlu guzel pazarlar gecirmrniz dilegiyle
ben calisiyorum maalesef ve cok yogunum oturmuyor bu ulkede hic bisi
dunku menumu yazayim hemen

sabah 09.00
tost - cay
ara = yok
ogle = mantar corbasi + salata
ara = mandalina
aksam = tavuk corba + 1sis + azicik pilav+ salata
ara = 1 ad portakal

ben bunlari yedim midemin kuculdugunu hissediyorum. hadi optum hepinizi

günaydınnnnnnnnnn kızlar
iyi haftasonları
bende seni çok seviyorum ablacım :KK19:
Evet canım insan hisediyor ben midemin felan küçüldüğünü hissediyodum 1-2 gün önce aynada bakıyodum kendime verdim gibi görünüyodu kilo aman yaa 3-4 günde verilirmi kendim abartıyorum diyodum ama veriliyormuş dün tartının üzerinde gördümmm :21: akşam arkadaşıma gittim oda dedi yüzünden belli vermişsin felan die çok mutluyum kiii ama akşam 1 dilim ev yapımı yaş pasta yedim :KK17::KK17: yemek zorundaydım çünkü benim pastamdı doğum günümde ist olduğum için burda arkadaşlarımla kutlayamamıştık sürpriz yaptılar. Arzu ablacımmmmmmmmm bize de dua et emi :KK16:

tatlım mesajını şimdi okudum ama bütün ümmeti muhabbet için dua ettim Rabbim hepmizin dualarını hayırlısıysa kabul etsin canım :KK16:

Haftasonu hep kaçamak günü yarına toparlanırız inşaAllah:KK20:
Menüm
KAhvaltı: Biraz lor peyniri 2-3 siyah zeytin tereyağında yumurta:KK56: kaaç zamandır cnm istiyordu.2 dilim ç.ekmeği şekersiz çay

Ara: yok

Öğlen: Kursta kuran partisi vardı 1 dilim ev yapımı pasta, 2 sarma 1 sade poğaça.

Ara: 1 küçük elma

Akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak kavurması

2.5 lt su 45 dk yürüyüş. (tempolu olmadı ama neyse) birazdan da spor yapıcam 15-20 dk vee yarın sabah şu belediyenin yaptırdığı spor aletleri varya onlardan bizim evin karşısına da koymuşlar onlara başlıcam. hergün yarım saat yapsam bile çok faydasını görürüm yaşlı genç kapalı açık hatta çarşaflı bayanlar bile geliyor bende gidicemmmmm:KK16:

Haftasonu hep kaçamak günü yarına toparlanırız inşaAllah:KK20:
Menüm
KAhvaltı: Biraz lor peyniri 2-3 siyah zeytin tereyağında yumurta:KK56: kaaç zamandır cnm istiyordu.2 dilim ç.ekmeği şekersiz çay

Ara: yok

Öğlen: Kursta kuran partisi vardı 1 dilim ev yapımı pasta, 2 sarma 1 sade poğaça.

Ara: 1 küçük elma

Akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak kavurması

2.5 lt su 45 dk yürüyüş. (tempolu olmadı ama neyse) birazdan da spor yapıcam 15-20 dk vee yarın sabah şu belediyenin yaptırdığı spor aletleri varya onlardan bizim evin karşısına da koymuşlar onlara başlıcam. hergün yarım saat yapsam bile çok faydasını görürüm yaşlı genç kapalı açık hatta çarşaflı bayanlar bile geliyor bende gidicemmmmm:KK16:

Canım bizim burdada var onlardan çok faydasını gördüm...ben ilk önce 6 tur yürüyordum.. bir tur 500 metre.. 6 tur 3km vücut iyice ısınmış oluyor....ve 30 dakikada tamamlıyordum..sonra 30dakikada aletlerde çalışıyordum ve çok büyük keyif alıyordum..şimdi yine başlıcam annemleri ayın 21inde yolcu edeyim herşeyi Alalhın izniyle yoluna koyucam öylesine özledimki ogünleri...zayıflık sultanlık arkadaşlar emek vermekte bu işin en keyifli yanı:KK34:

Canım bizim burdada var onlardan çok faydasını gördüm...ben ilk önce 6 tur yürüyordum.. bir tur 500 metre.. 6 tur 3km vücut iyice ısınmış oluyor....ve 30 dakikada tamamlıyordum..sonra 30dakikada aletlerde çalışıyordum ve çok büyük keyif alıyordum..şimdi yine başlıcam annemleri ayın 21inde yolcu edeyim herşeyi Alalhın izniyle yoluna koyucam öylesine özledimki ogünleri...zayıflık sultanlık arkadaşlar emek vermekte bu işin en keyifli yanı:KK34:

bizim evin hemen karşısında yürüyüşü zaten kursa gelip giderken yapıyorum ya azcuk spor yapak da erkeklerde geliyo sinir oluyorum bi sürü kapalı bayanın arasında hemde çift kullanılacak aletlere biniyorlar karşılarına kadın bekliolar gelir mi hiç kadınlar oraya çoğu kapalı testtürlü çarşaflı felan zaten e genç kızlar desen onlarda utanıyo hele ilk yapıldığında gitmiştik adam herseye karıştı uyuz olmuştum ya:KK20:

bizim evin hemen karşısında yürüyüşü zaten kursa gelip giderken yapıyorum ya azcuk spor yapak da erkeklerde geliyo sinir oluyorum bi sürü kapalı bayanın arasında hemde çift kullanılacak aletlere biniyorlar karşılarına kadın bekliolar gelir mi hiç kadınlar oraya çoğu kapalı testtürlü çarşaflı felan zaten e genç kızlar desen onlarda utanıyo hele ilk yapıldığında gitmiştik adam herseye karıştı uyuz olmuştum ya:KK20:

evet ilk açıldıqında bizim burdada bu tip insanlar vardı gerçekten çok uyuzlar....sabah erken saatte yapmanın daha rahat olduqunu düşünüyorum canım :KK34:

gunaydin arkadaslar yeni haftamiz bol eksili olsun ins. menu yazmasam iyi olacak sanki dun calissamda aksam yemegimi kendim yaptim tabi ozledigim icin baya yedim :KK56: :KK56: ama hep esimin sucu o istedi ben yaptim sonra yedik neyse sabah itibariyle toparlamaya calisacam bida yokkkk :KK20:

gunaydın kızlar

dun dısardaydım cok gezdım bıde cıkmadan once temızlık camasır vs yapmıstım cok yorgundum bıde ustune jıllenımı yaptım 30 dakıka oldum bıttım ama 8. sını yapmıs oldum . gercı dun arkadasımın dogum gunu dıe yememem gereken bısılerde yedım :18::18::18: ondan sebep bugun tartılmadım :18::18: neyse bu hafta toparlarım ınsallahhh :21::21::21::21:

günaydın kızlarr :KK3:
bugün saqlıklı beslenmeye start verdim ve huzur doluyum 88.4 bugünkü kilom..hayırlısı bakalım..
biraz önce show tvde dr murat topoğlu diyetle ilgili bilgiler verdi...ve hemen sizlerle aklımda kalanları paylaşıyorum..
öqlen ve akşam yemeklerinden sonra sade türk kahvesi içilirse o öqünde yediklerimizin yüzde onu o anda eriyip gidermiş...
suyu buzlu içersek yüzde 20 daha hızlı kalori yakılırmış..
günde 3 fincan yeşilçay metobolizmayı hızlandırır mutlaka içilmelidir...
brokoli siyah turp enginar mantar derisiz tavuk balık ve (bakliyatlar haftada 1 defa dedi) ve kırmızı biber mutlaka tüketilmelidir bunlar çok önemlidir...
günde en az 8 bardak su içilmelidir.. ve yüzde sekseni yemek öncesi olmalıdır..
mutlaka yarım saat bile olsa yürüyüş yapılmalıdır..
1 porsiyon kızartılmış balık 4 porsiyon ızgara balıqa eşittir et ürünlerini mutlaka ızgarada yemeliyiz..
tam buqday ekmeqi üzerinde çok durdu günde 2 dilim yemeliymişiz...
ve yulaf kepeqini yoqurtla tüketmeliymişiz...
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızçeler bol iradeler :KK34:

Kızlar Merhaba :KK16:

Bu sıralar o kadar yoğunum ki yazamıyorum işim çook izne Çarşamba günü çıkacam işlerini bitirmem lazım vee kızlar iş stresi küçük şeyleri kafaya takıp büyüyrüğümdne dolayı dikkat edemiyorum ne yapacamı bilmiyorum sabahları dikkat etsem akşamları bir şey çıkıyor bu ay kardeşimimm de nikahı var kafayı yiyecem bütün herşey bu ayda toplanmış fuar var nikahhh var iiznim var varda varrrrrr:KK52: Bakalım izne çıkayim ondan sonra daha çokk dikkat edecem .. Ama suyumu ve yeşil çayımı içmeye devam onlar hiç olmazsa kurtatır beni...

iyi haftalar olsun hepinize
öyle bir grip oldum ki
feleğim şaştı
vücudumda ne kadar eklem varsa öğrendim
hepsi ağrıyor çünkü
en çokta hastalanınca çocuklarıma kıyamıyorum
başımda bekliyorlar gözümün içine bakarak
dün eşimde olmayınca bana tepsiyekahvaltı hazırlayıp yatağa getirdiler
gözlerim doldu
o kadar zor büyüttüm ki onları bakıcılarla
ama büyümüşler işte
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar liste yapılmayacak mı?
sanırım melek ypıyordu
bekliyorum da ben
ayrıca senacım naptın sen yaaaaaaaaa
60 lardan oraları nasıl buldun
bak bu kiloyla hamile kalırsan kaçla doğurursun bir düşün
hoş hamileliğin konusunda benim düşüncem belli
kızma bana ama
hakkında hayırlısı olsun ama biraz ertele bence
en azından biraz verince düşün

iyi haftalar olsun hepinize
öyle bir grip oldum ki
feleğim şaştı
vücudumda ne kadar eklem varsa öğrendim
hepsi ağrıyor çünkü
en çokta hastalanınca çocuklarıma kıyamıyorum
başımda bekliyorlar gözümün içine bakarak
dün eşimde olmayınca bana tepsiyekahvaltı hazırlayıp yatağa getirdiler
gözlerim doldu
o kadar zor büyüttüm ki onları bakıcılarla
ama büyümüşler işte
rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
amin ablacım....bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine..

kızlar liste yapılmayacak mı?
sanırım melek ypıyordu
bekliyorum da ben
ayrıca senacım naptın sen yaaaaaaaaa
60 lardan oraları nasıl buldun
bak bu kiloyla hamile kalırsan kaçla doğurursun bir düşün
hoş hamileliğin konusunda benim düşüncem belli
kızma bana ama
hakkında hayırlısı olsun ama biraz ertele bence
en azından biraz verince düşün

evet ablam çok saldım kendimi.. salmak ne kelime abarttım sanırım ben yeme hastalıqına yakalandım :26: karnım tok gözüm aç yedimde yedim...ve bu hale geldim...aldıqım gibi vermesinide bilicem..ve bugün başladım Allahın izniyle bırakmıcam bu sefer çok kararlıyım...hamileliqe gelince; eqer hamiş olursam beslenme şeklim bu şekilde devam edicek.. zaten 1.5 aylık olana kadar etkilenmiyorum diyete devam ederim sonrada 3-4 aylık olana kadar bulantıdan bişey yiyemiyorum...sonrasındada beslenme listemizi uygulamaya devam edicem kilo alıcamı sanmıyorum hatta veririm diye düşünüyorum bebek benden beslenir...bunlarıda geç daha önce 2 doqum yaptım ikisindede sadece 6 kilo aldım...ben hamileliklerimde çok kilo almıyorum ablacım :KK53::KK53:

melekkk quuuuu:KK3: kıss sen bugün topiqi beqenip beqenip yazmadanmı çıkıyosun yoksa yazdıklarını benmi göremiyorum :82::82:

X