Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar Günaydınnn

İçimde bir motive var bir enerji patlaması var anlatamam
İş yerinde bizim işten ayrılmıştı 6 ay kadar önce personel müdürümüz yeniden başladı.İnşallah her şey iyi olacak.Birde yanıma birisi ni alacaklarmış ohhh çoookk ii olacakkk her şey ..
Bir yanda da anlaşabilecekmiyim diye düşünüyorum işi öğretecem hoppa bana üstünlük taslıyacak bir yandan da onun endişesi sardı beni ama hayrlısı..

Sabah eşime diyorum ki iş bulsam birde sıfırdan başlamak var hiç bilemiyo muş gibi oda 1 sene bizi geriye iter diyor bende sanıyorum yok maaş belki dada düşük olur diye meğer çocuk için 1 sene orada doldurmamm lazım ya o yüzden ... Aslında benim işime gelir ne kadar uzatsam kaarr ama kocis istiyor çocuukk çoook

gunaydın cıgdemcım cocuk ıcın hazır deılsen sakın kocana bakma bence onemlı olan senın hazır olman

Sabah
Yarım dilim buğday ekmeği kızarmış(3,5)
2 adet yumurta (0)
Beyaz Peynir,Çecil Peyniri(1)
5 adet Zeytin(1)
Yarım dometesinin yarısı (1,5)

Toplam 7 puan

Canlar yanlışım varsa lütfen düzeltin.Birde dün eşime söyledim ekmek al denge olandan gitmiş browni almış bitter çikolata almış beyaz ekmek almış ama benim ekmeği almamış
Hemen gözümün önünden kaldırdım çikolataları

gunaydın cıgdemcım cocuk ıcın hazır deılsen sakın kocana bakma bence onemlı olan senın hazır olman

Ya korkuyorum ben birde ya evlendiğimizni ilk gününden beri çocuk da çocuk sanki çok kolay kayınvalidem evlnediğimiz düğünümüm olduğumuz ertesi gün bebek dedi bana
Bende oldu dedim .... Daha 1,5 senelik evliyim yaşımda 26 aslında var vakti bana göre ama benimkinin arkadaşlarının hepsi baba olunca meraklanıyor..... Hayırlısı..

arkadaslar merhaba
hepiniz ins. iyisinizdir. maalesef ben iyi degilim. cok lazimmis gibi turkiyeden genel mudur geldi herkezde bir panik havasi var ofis zaten kucucuk bir odada hapsirsan obur odadan cok yasa deniyor. okadar iletisime acik birde 10 kisinin calisabilecegi yerde 30 kisi olunca is cigirindan cikiyor ortalik resmen ugultudan gecilmiyor. birde hic isten anlamayan bir sefiniz varsa ortalikta en az 5 kisi busra hnm diye geziyor. ve sonuc felaket bir bas agrisi son birkac gundur felaket derecede sinirlerim bozuldu. neden geldim ben buraya modunda dolaniyorum. canim cok sikkin anliyacaginiz basinizi sisirdim kusura bakmayin ama rahatlamam lazimdi...

dun aksamki menumu paylasayim
18.30 = yayla corbasi + 2yk. ispanak (adamlar azicik koyuyorlar ya )
20.30 = 2 ad mandalina

harikaa olmuşş haftaya bende tabloya dahil olmak istiyorumm :)

cokmu cok mutluyum gunden gune kılo verıyorum dıcem ama bı yandanda mutsuzum ben kızlar hadi diyelim istedigimiz kıloya ulaştık sonrasındada istedıklerımızı yıyemıcek olmanın baskısı var ustumde onemlı olan kılo vermek degıl korumakmış ve ben markettekı butun bıskuvılerden birer tane yemek istiyorum valla krize girdim bi yardın eli uzatın :/

bugun ise
07.30 = 1 ad tavada yumurta + 1dlm ekmek
10.30 = cubuk kraker
12.00 = 2 kase cacik canim bisi istemedi gerginliktenn

Canım benim seni çokk ii anlaıyorum bizim iş yerinde de sıkıntılar var çok üzülüyorum ama bir yanda da şükür ediyorum.. Allaha şükür et canım benim şükür ettikçe insan daha olumlu bakmaya çalışıyor..Şeifinizle alışma dönemündesin ön yargılı davranma ne kadar işi bilmiyorsa da size ağırlığını koymak için öyle davranacak Herşleyin hayrlısı ne ise o olsun..

Canım benim şu pskolojiden uzak durrr hayatımım boyunca mı dikkat edecem EVET EDECEKSİN kaçamakların olduğu zamanlarda olaca yediğin zaman da olacak ama o istedişğin kıyafeti giydiğin zaman yağlarının çıkmaması göbeğin çıkmaması içinde süzülmen herkesin nekadr güzel zayıflamısının daki duygu emin ol BUNLARIN HEPSİNİ YAŞAMAK PAHA BİÇİLMEZE O DUYGU TATMAN LAZIM
İSTİKRARLI OL MOTİVENİ DÜŞÜRME.....

kızlar hayırlı sabahlar saat kaç oldu ben yeni kalktım kahvaltı hazırlıyorum dün giremedim buraya ya bekle bekle sinir oldum sonrada girdim gene gitti bağlantı. Kızlar akşam ip atladım 120 tane felan wuuu günde 500 atlayanlara helal olsun dayak yemiş gibiyim midemden tut sırtıma kadar hamlamışım dayak yemiş gibiyim ya dr sonuçları haftaya belli olucak rüyama bile girdi bugün ya ya dün evde ekmek yoktu dışarıda yorgunum temizlik yaptım diye çıkmadım beyaz ekmek yedim doymadım hiç yaa, İbrahim saraçoğlu beyaz ekmek çok yedirir ve çabuk acıktırır demişti doğruymuş çavdara alışınca bu hiç doyurmadı beni

katılıyorum sana canım benim, hayatın boyunca sürekli her ortamda her koşulda bu kilolar yüzünden rencide olup üzülmekten sağlığında sorun yaşayıp ne zaman kurtulucam diye düşünmekten kafayı yemektense ben domates biber yoğurt balıkla mutluyum harbi ya diyetteyken daha mutlu insan bence

Evet ben 1 senedir devam ediyorum çook mutluyum kaçamakalrım oluyor ama dengelemek önemli mesala dün değil ondan önceki gün abarttı yedim cuma günü tam 2 kilo artıdaydım ve karbonhidrat diyeti yaptım (çoğu ödemeidr ama )1 kilo gitmiş bugün gine yapıyorum karbonhidrat diyetini canımmmm çoooook took tutyor varya şu an öğle geldi canım hiç bir şey istemiyo okadr yani bugünde gitse kendi kiloma geri dönüyorum denge olayı çook önemli ..

Arzu abla ve diğer fıstıklar şuu kılorsuz su ne oluyo yaaa hazır su mu kaynatılmış mı

kızlar merhabalarr herkese güzelll bir hafta sonu diliyorum
kızımla gezmeye gidicez bir selam vereyim dedim....hava çok güzel ve güneşli insanın kendini dışarı atası geliyor...
çiqdemm aşada seni görüyorum canım nasılsın

ablacım hoşgeldin özlemiştik seni
emekli olmuşsun faceden yazmıştım ama burdanda tebrik edeyim ablacım tekrar hayırlı olsun canım benim
diyete gelince iddiaya girmen büyük motivasyon ve doping olmuş ben seni çıpçıtır göreceqime inanıyorum daha önce başardık yine başarıcaz ablacım

kızlar geç kaldık gideceqim yer uzak akşama görüşürüz öpüyorum hepiciniziii

günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar
gerçi biraz geç oldu ama
bana günaydın olalı çok olduda buraya yeni gelebildim
sabah 1 saat oğlumla yürüdük
çok keyifliydi
çiğdem çiçekleri açmış yani bahar ankaraya gelmeye hazır
ama hala çok soğuk
sabah yerlerde bembeyaz kırağı vardı
senacım teşekkür ederim evet gördüm mesajını
ama asıl şu fazlalıklardan kurtulayım o zaman tebrik et beni
bu seferde verebilirsem 3 kür olacak
yani sonu yok dikkat etmediğim zaman kiloluyum
ne kadar çok yiyorsam artık
76,5 la başladım
62 lerde bırakmayı dşünüyorum
sonrasında 65 le devam edebilsem süper olacak
ama olacak başka yolu yok
hepbirlikte inşallah
günü 45-50 ünitelerde kapatmaya çalışıyorum ilk günler olduğu için
ama asıl 35-40 arasında bırakmak
olacak biliyorum

Sabah
Yarım dilim buğday ekmeği kızarmış(3,5)
2 adet yumurta (0)
Beyaz Peynir,Çecil Peyniri(1)
5 adet Zeytin(1)
Yarım dometesinin yarısı (1,5)

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
Kızlar bugün kü menüde Mercimek Çorbası Bezelye Yemeği Bulgur Pilavı vardı hiç birini yemediimmmm puanı yüksek diye
1 tabağa Domates ve Salatalığın üstüne Çecil Peyniri Koydum (8,5) mu varsaysammm kızlar?

Ara
125 gram Yoğurt (6)

Akşam
Tavuk Haşlama (3)
Salata (7)

Ara
100 ml Sütlü Nescafe(2,5)

Toplam 34 puan

Yanlışım varsa düzeltin lütfenn..

Melek menün nerde? cıs yedin bugün yazmıyorsun ondaann

YOK BEBEm bugun cıs yok dun vardı ama bol bol

dur yazayım menumu
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 12p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p

ara
1 adet elma 12p
az antep 2 p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 2 p

su ana dek 31,5 p

senın menunde de 8,5 yazmıssınya ogle yemegıne domates kac adettı?

canım puanlamanı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…