Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

YOK BEBEm bugun cıs yok dun vardı ama bol bol :KK17::KK17::KK17:

dur yazayım menumu
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 12p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p

ara
1 adet elma 12p
az antep 2 p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 2 p

su ana dek 31,5 p

senın menunde de 8,5 yazmıssınya ogle yemegıne domates kac adettı?

1 kepçe aldım işte sayı olarak bilmiyorum ama 1 domatese tekabul ediyor sebze çok puan ediyor ya sinir oluyorum:KK47: Haydı meyyveyi anlıyorum da sebze neden yüksek ..

Burda da hava süper arzu abla bizim yerimize de gez ohh sefan olsun:KK9::KK9:
Benim bugün ki menüme gelecek olursaaak :KK31:

Sabah: taaam 3 dl ekmek :KK53: zeytin, peynir, yarım domates, biraz menemen,1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay

Ara: 2 kuru kayısı ve 1 küçük domates

Öğle: kahvaltıyı geç yaptığım için saatler kaydı o yüzden 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi

Akşam: Izgara tavuk ve ayran

Ara: türk kahvesi

Kızlar hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş ya ayrıca domuz jelatini kullanıldığı için dinen de caiz değil bu hafta bi kaç gün böyle idare edeyim de artık evde mayalamak istiyorumm. herşey sağlıksız nereye gidiyor bu böyle bilmem:KK55::KK55:

aaa sporumu unutmuşum 100 mekik 300 ip atlama yarım saat yürüyüş biraz da öyle karışık hareketler yaptım kafama göre :KK17:
2 lt su :KK20: soğukta hiç gitmiyor su ya yaz gelsede 4 lt yi devirsek :KK1::KK1: bu arada sporu 2 ye böldüm sabah ve akşam yapıyorum burda yazdığım toplamı. hepsini aynı anda yapınca belim ağrıyor zaten dayak yemiş gibi oluyorum:KK52:

[ı]
burda da hava süper arzu abla bizim yerimize de gez ohh sefan olsun:KK9::KK9:

Sabah: Taaam 3 dl ekmek :KK53: Zeytin, peynir, yarım domates, biraz menemen,1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay

ara: 2 kuru kayısı ve 1 küçük domates

öğle: Kahvaltıyı geç yaptığım için saatler kaydı o yüzden 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi

akşam: ızgara tavuk ve ayran

ara: Türk kahvesi

kızlar hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş ya ayrıca domuz jelatini kullanıldığı için dinen de caiz değil bu hafta bi kaç gün böyle idare edeyim de artık evde mayalamak istiyorumm. Herşey sağlıksız nereye gidiyor bu böyle bilmem:KK55::KK55:

canım 3 dilim ekmek çoooook fazla olmuş ..

[/ı]

Merhaba Arzu abla ve tüm topik arkadaşlarım :KK3:
3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.
Nasılsınız, özlemişim hepinizi....
Ben kilolarımla aynıyız:KK17:

3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.

hoşgeldin canım bende 2 ileri 1 geri gidip geliyorum e artık buralardasındır inşl:21:

Akşam yemeğini de yedikk kahve felan istemiyorum millet dağılsın yatmak istiyorum :KK19: heryerim ağrıyor :KK1:

günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar
gerçi biraz geç oldu ama
bana günaydın olalı çok olduda buraya yeni gelebildim
sabah 1 saat oğlumla yürüdük
çok keyifliydi
çiğdem çiçekleri açmış yani bahar ankaraya gelmeye hazır
ama hala çok soğuk
sabah yerlerde bembeyaz kırağı vardı
senacım teşekkür ederim evet gördüm mesajını
ama asıl şu fazlalıklardan kurtulayım o zaman tebrik et beni
bu seferde verebilirsem 3 kür olacak
yani sonu yok dikkat etmediğim zaman kiloluyum
ne kadar çok yiyorsam artık
76,5 la başladım
62 lerde bırakmayı dşünüyorum
sonrasında 65 le devam edebilsem süper olacak
ama olacak başka yolu yok
hepbirlikte inşallah
günü 45-50 ünitelerde kapatmaya çalışıyorum ilk günler olduğu için
ama asıl 35-40 arasında bırakmak
olacak biliyorum
kesinlikle olucak ablacım :KK34:
Burda da hava süper arzu abla bizim yerimize de gez ohh sefan olsun:KK9::KK9:

Sabah: taaam 3 dl ekmek :KK53: zeytin, peynir, yarım domates, biraz menemen,1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay

Ara: 2 kuru kayısı ve 1 küçük domates

Öğle: kahvaltıyı geç yaptığım için saatler kaydı o yüzden 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi

Akşam: Izgara tavuk ve ayran

Ara: türk kahvesi

Kızlar hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş ya ayrıca domuz jelatini kullanıldığı için dinen de caiz değil bu hafta bi kaç gün böyle idare edeyim de artık evde mayalamak istiyorumm. herşey sağlıksız nereye gidiyor bu böyle bilmem:KK55::KK55:
iwittt hayatım sizinde yerinizede gezdim sizin yerinizede yedim :KK17::KK17:
canım geçen gün aklıma geldin dedim nerde bizim lily....bizde özledik canım seni hoşgeldin bu arada :KK16: ne kursuna gittin cnm
Akşam yemeğini de yedikk kahve felan istemiyorum millet dağılsın yatmak istiyorum :KK19: heryerim ağrıyor :KK1:

çok yorulmuşsun anlaşılan yat dinlen canım :KK19:

selam kızlarr :KK3::KK3:
bikaç gündür ara verdiqim diyetime yarın itibariyle devam ediyorum...yalnız perşembe günü dua okutucam ogün pilav yerim onun dışında kaçamaksız gitmem gerekiyor bahar geldi artık laylaylom günlerim malesef sona eriyor :KK5: yazın balina gibi gezmek istemiyorsam pür dikkat devam etmem lazım...ayrıca bugün herkez bana kilo almışsın didiiii:KK43::KK43::KK43: haklılar niye kızıyosam kocam 25 kilo var üzerimde :KK43::KK43: ohh olsun bana böyle aklını başına getirirler arzu hanım :KK47::KK47::KK47:

kesinlikle olucak ablacım :KK34:

iwittt hayatım sizinde yerinizede gezdim sizin yerinizede yedim :KK17::KK17:

canım geçen gün aklıma geldin dedim nerde bizim lily....bizde özledik canım seni hoşgeldin bu arada :KK16: ne kursuna gittin cnm

çok yorulmuşsun anlaşılan yat dinlen canım :KK19:
evet ablacım ya bu ip atlama yaptı galiba belim ağrıyor :KK43::KK43:
bikaç gündür ara verdiqim diyetime yarın itibariyle devam ediyorum...yalnız perşembe günü dua okutucam ogün pilav yerim onun dışında kaçamaksız gitmem gerekiyor bahar geldi artık laylaylom günlerim malesef sona eriyor :KK5: yazın balina gibi gezmek istemiyorsam pür dikkat devam etmem lazım...ayrıca bugün herkez bana kilo almışsın didiiii:KK43::KK43::KK43: haklılar niye kızıyosam kocam 25 kilo var üzerimde :KK43::KK43: ohh olsun bana böyle aklını başına getirirler arzu hanım :KK47::KK47::KK47:
sende bu azim varken verirsin ablacım hiç üzülmee benmisin snaki 2 gün yapıp 1 gün bozcan :KK50: bende tam dikkat edemiyorum evde pek bişey yok pazartesi pazara çıkıp sebze meyva alıp tam başlıcam çünkü gün içinde 5-6 öğün yemezsem gece acıkıyorum:KK53:

arzu abla bugün bim de bi ızgara gördüm 45 tl felandı sen çok memnundun snaırım aynısımı acebaa gördün mü sen de

Süpersiniz kızlar haftaya bu guruba bende dahil olacam inşallah

harikaa olmuşş haftaya bende tabloya dahil olmak istiyorumm :)

Tabi ki kızlarr :KK16:

cokmu cok mutluyum gunden gune kılo verıyorum dıcem ama bı yandanda mutsuzum ben kızlar :KK43: hadi diyelim istedigimiz kıloya ulaştık sonrasındada istedıklerımızı yıyemıcek olmanın baskısı var ustumde onemlı olan kılo vermek degıl korumakmış ve ben markettekı butun bıskuvılerden birer tane yemek istiyorum valla krize girdim bi yardın eli uzatın :/

Canım hiç yemiceksin diye bir şey yok, miktarını ayarladıktan sonra dengelersin. Zaten sağlıklı beslenmeye alışınca miden almayacak fazlasını, yani nefsini körleyecek kadar yedin mi tamamdır :KK34:

kızlar hayırlı sabahlar saat kaç oldu ben yeni kalktım kahvaltı hazırlıyorum dün giremedim buraya ya bekle bekle sinir oldum sonrada girdim gene gitti bağlantı. Kızlar akşam ip atladım 120 tane felan wuuu günde 500 atlayanlara helal olsun dayak yemiş gibiyim midemden tut sırtıma kadar hamlamışım dayak yemiş gibiyim ya:KK1: dr sonuçları haftaya belli olucak rüyama bile girdi bugün ya :KK9::KK9: ya dün evde ekmek yoktu dışarıda yorgunum temizlik yaptım diye çıkmadım beyaz ekmek yedim doymadım hiç yaa, İbrahim saraçoğlu beyaz ekmek çok yedirir ve çabuk acıktırır demişti doğruymuş çavdara alışınca bu hiç doyurmadı beni:KK34:

Kıyamam sana :KK1: Bedenin alışana kadar öyle olur canım, istikrarla devam etmeye bak sen :KK34: Ben de trambolinde zıplamak istiyorum, o da epey etkili ama nereden bulcam trambolini :KK52:

Ablacım sen o azimle ohooo çoktan verirsin o kiloları
:KK16:

sağolasın ablacım düşünmen yeter:KK19:

kurs işaret dili kursuydu abla.. ne zamandır istiyordum liseden beri, halk eğitim veriyormuş gittim ben de... hem yeni bir dil daha öğrenmiş oldum hem de biraz değişiklik oldu, yeni arkadaşlar tanıdım, sosyallik oldu hep evde olmuyor :KK50:

İyi geceler kızlarr :KK16:
Bugün kaçamaklar havada uçuştu, hafta sonu nedeniyle, dışarıdaydım çünkü bütün gün :KK5:
Yarın tam gaz devam :KK15:
Lily'cim hoşgeldin bu arada canımm

DİYET LİSTESİ

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.

- Hazırlayan: ErginSena....

İyi geceler kızlarr :KK16:
Bugün kaçamaklar havada uçuştu, hafta sonu nedeniyle, dışarıdaydım çünkü bütün gün :KK5:
Yarın tam gaz devam :KK15:
Lily'cim hoşgeldin bu arada canımm

Hoşbulduk canım:KK3:
Ben de lisetyi aradım buldum hem kendime hatırlatmak için hem de yeni arkadaşlar da görsün diye...

X