canım puanlamanı yaptım
sağol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım puanlamanı yaptım
YOK BEBEm bugun cıs yok dun vardı ama bol bol
dur yazayım menumu
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 12p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
ara
1 adet elma 12p
az antep 2 p
ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 2 p
su ana dek 31,5 p
senın menunde de 8,5 yazmıssınya ogle yemegıne domates kac adettı?
1 kepçe aldım işte sayı olarak bilmiyorum ama 1 domatese tekabul ediyor sebze çok puan ediyor ya sinir oluyorum Haydı meyyveyi anlıyorum da sebze neden yüksek ..
burda da hava süper arzu abla bizim yerimize de gez ohh sefan olsun
Benim bugün ki menüme gelecek olursaaak
Sabah: Taaam 3 dl ekmek Zeytin, peynir, yarım domates, biraz menemen,1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
ara: 2 kuru kayısı ve 1 küçük domates
öğle: Kahvaltıyı geç yaptığım için saatler kaydı o yüzden 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi
akşam: ızgara tavuk ve ayran
ara: Türk kahvesi
kızlar hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş ya ayrıca domuz jelatini kullanıldığı için dinen de caiz değil bu hafta bi kaç gün böyle idare edeyim de artık evde mayalamak istiyorumm. Herşey sağlıksız nereye gidiyor bu böyle bilmem
[ı]
canım 3 dilim ekmek çoooook fazla olmuş ..
[/ı]
Merhaba Arzu abla ve tüm topik arkadaşlarım
3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.
Nasılsınız, özlemişim hepinizi....
Ben kilolarımla aynıyız
kesinlikle olucak ablacımgünaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar
gerçi biraz geç oldu ama
bana günaydın olalı çok olduda buraya yeni gelebildim
sabah 1 saat oğlumla yürüdük
çok keyifliydi
çiğdem çiçekleri açmış yani bahar ankaraya gelmeye hazır
ama hala çok soğuk
sabah yerlerde bembeyaz kırağı vardı
senacım teşekkür ederim evet gördüm mesajını
ama asıl şu fazlalıklardan kurtulayım o zaman tebrik et beni
bu seferde verebilirsem 3 kür olacak
yani sonu yok dikkat etmediğim zaman kiloluyum
ne kadar çok yiyorsam artık
76,5 la başladım
62 lerde bırakmayı dşünüyorum
sonrasında 65 le devam edebilsem süper olacak
ama olacak başka yolu yok
hepbirlikte inşallah
günü 45-50 ünitelerde kapatmaya çalışıyorum ilk günler olduğu için
ama asıl 35-40 arasında bırakmak
olacak biliyorum
iwittt hayatım sizinde yerinizede gezdim sizin yerinizede yedimBurda da hava süper arzu abla bizim yerimize de gez ohh sefan olsun
Benim bugün ki menüme gelecek olursaaak
Sabah: taaam 3 dl ekmek zeytin, peynir, yarım domates, biraz menemen,1 haşlanmış yumurta ve şekersiz çay
Ara: 2 kuru kayısı ve 1 küçük domates
Öğle: kahvaltıyı geç yaptığım için saatler kaydı o yüzden 1 kase yoğurtla yulaf ezmesi
Akşam: Izgara tavuk ve ayran
Ara: türk kahvesi
Kızlar hazır yoğurtlar hiç sağlıklı değilmiş ya ayrıca domuz jelatini kullanıldığı için dinen de caiz değil bu hafta bi kaç gün böyle idare edeyim de artık evde mayalamak istiyorumm. herşey sağlıksız nereye gidiyor bu böyle bilmem
canım geçen gün aklıma geldin dedim nerde bizim lily....bizde özledik canım seni hoşgeldin bu arada ne kursuna gittin cnmMerhaba Arzu abla ve tüm topik arkadaşlarım
3 ay gibi bir süredir yokum biliyorum, memleketteydim, kursa başladım ve bu kurs işi biraz ani olmuştu.
Nasılsınız, özlemişim hepinizi....
Ben kilolarımla aynıyız
Akşam yemeğini de yedikk kahve felan istemiyorum millet dağılsın yatmak istiyorum heryerim ağrıyor
evet ablacım ya bu ip atlama yaptı galiba belim ağrıyorkesinlikle olucak ablacım
iwittt hayatım sizinde yerinizede gezdim sizin yerinizede yedim
canım geçen gün aklıma geldin dedim nerde bizim lily....bizde özledik canım seni hoşgeldin bu arada ne kursuna gittin cnm
çok yorulmuşsun anlaşılan yat dinlen canım
sende bu azim varken verirsin ablacım hiç üzülmee benmisin snaki 2 gün yapıp 1 gün bozcan bende tam dikkat edemiyorum evde pek bişey yok pazartesi pazara çıkıp sebze meyva alıp tam başlıcam çünkü gün içinde 5-6 öğün yemezsem gece acıkıyorumselam kızlarr
bikaç gündür ara verdiqim diyetime yarın itibariyle devam ediyorum...yalnız perşembe günü dua okutucam ogün pilav yerim onun dışında kaçamaksız gitmem gerekiyor bahar geldi artık laylaylom günlerim malesef sona eriyor yazın balina gibi gezmek istemiyorsam pür dikkat devam etmem lazım...ayrıca bugün herkez bana kilo almışsın didiiii haklılar niye kızıyosam kocam 25 kilo var üzerimde ohh olsun bana böyle aklını başına getirirler arzu hanım
hoşbulduk canım 1-2 hafta burdayım sonra yine gitcem nasip olursa, aöf kaydı için...hoşgeldin canım bende 2 ileri 1 geri gidip geliyorum e artık buralardasındır inşl
Süpersiniz kızlar haftaya bu guruba bende dahil olacam inşallah
harikaa olmuşş haftaya bende tabloya dahil olmak istiyorumm :)
cokmu cok mutluyum gunden gune kılo verıyorum dıcem ama bı yandanda mutsuzum ben kızlar hadi diyelim istedigimiz kıloya ulaştık sonrasındada istedıklerımızı yıyemıcek olmanın baskısı var ustumde onemlı olan kılo vermek degıl korumakmış ve ben markettekı butun bıskuvılerden birer tane yemek istiyorum valla krize girdim bi yardın eli uzatın :/
kızlar hayırlı sabahlar saat kaç oldu ben yeni kalktım kahvaltı hazırlıyorum dün giremedim buraya ya bekle bekle sinir oldum sonrada girdim gene gitti bağlantı. Kızlar akşam ip atladım 120 tane felan wuuu günde 500 atlayanlara helal olsun dayak yemiş gibiyim midemden tut sırtıma kadar hamlamışım dayak yemiş gibiyim ya dr sonuçları haftaya belli olucak rüyama bile girdi bugün ya ya dün evde ekmek yoktu dışarıda yorgunum temizlik yaptım diye çıkmadım beyaz ekmek yedim doymadım hiç yaa, İbrahim saraçoğlu beyaz ekmek çok yedirir ve çabuk acıktırır demişti doğruymuş çavdara alışınca bu hiç doyurmadı beni
selam kızlarr
bikaç gündür ara verdiqim diyetime yarın itibariyle devam ediyorum...yalnız perşembe günü dua okutucam ogün pilav yerim onun dışında kaçamaksız gitmem gerekiyor bahar geldi artık laylaylom günlerim malesef sona eriyor yazın balina gibi gezmek istemiyorsam pür dikkat devam etmem lazım...ayrıca bugün herkez bana kilo almışsın didiiii haklılar niye kızıyosam kocam 25 kilo var üzerimde ohh olsun bana böyle aklını başına getirirler arzu hanım
canım geçen gün aklıma geldin dedim nerde bizim lily....bizde özledik canım seni hoşgeldin bu arada ne kursuna gittin cnm
İyi geceler kızlarr
Bugün kaçamaklar havada uçuştu, hafta sonu nedeniyle, dışarıdaydım çünkü bütün gün
Yarın tam gaz devam
Lily'cim hoşgeldin bu arada canımm