Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım eline emeğine sağlık tablo süper gözüküyor...

Ben anca gelebildim bugün dışarda işlerim vardı her hafta kilo bildirimimi yapıyoruz
Bende pazartesinden bu yana var diyete yeni başladığımdan ve gruba yeni geldiğimden
Pazartesi 79
Cuma 75,7
Giden 3,3

Ben anca gelebildim bugün dışarda işlerim vardı her hafta kilo bildirimimi yapıyoruz
Bende pazartesinden bu yana var diyete yeni başladığımdan ve gruba yeni geldiğimden
Pazartesi 79
Cuma 75,7
Giden 3,3

Canım haftaya tam bildirim yaparsın, tabloya yazarız

Melek ile Arzu MEnüm nasıl ben beğendim siz?

Son düzenleme:
KIZLAR bugun delırmıs gıbıydım puanlar resmen havalarda ucustu :18::18::18: reglım yakın ondanmıdır nedır anlamadım aksamda canım baska bır cıs ıstıo yıcem ve yarın butun bunları yıyen ben deılmısım gıbı davrancam

cıgdemcım bende begendım sorun yok

oooooooooo arzu hanffendı nerdesınız yaaaaaaaaaa bugun cok ıhmal ettın bızı bebem yaaa

ya kızlar ben goruyorum benle aynı boyda benden 6-7 kılo eksık kısıler beden olarak 40-42 yazıolar ben nasılda 70 kılo ıle lıkralı 38 bedene gırıorum bı turlu anlamadım gıttı etlerm cokmu sıkıkı :44::44::44::44::44::44:

Etlerin sıkılığından kaynaklanıyor bence canım benim spor yapmıştın sen kilo verirken demi onun yararı çok oluyor sıkı oluyorsun.

Etlerin sıkılığından kaynaklanıyor bence canım benim spor yapmıştın sen kilo verirken demi onun yararı çok oluyor sıkı oluyorsun.

ILK IKI ay hergun 30 dk tempolu yurumustum canım o yuzden sanırım bıde gecen sene vucut sıkılastırma programına gıtmıstım( pasıf jımlastık,karboksıterapı+mezoterapı) o yuzden sanırım bu programların zayıflamaya deılde sıkılasmaya etkısı cok buyuk

Son düzenleme:
iyi geceler hepinize
çok uzun süredir giremedim
bir defa bildirim yaptım o zamanda liste yapmıyormuşsunuz
ama şimdi görünce listeye başlamışsınız bende dahil olmak istiyorum
sena beni gayet iyi tanıyor
onunla 2 yıl önce süper kilo vermiştik öbür grubumuzda
ama sonradan ikimizde saldık benimkiler geri geldi
onunkilerde gelmişti galiba
neyse kızlar bende varım
ve 1 haftadırda başladım
gene karbonhidrat diyeti yapıyorum
o bana kolay geliyor aç kalmıyorum çünkü
yoksa aç kalınca migren ataklarım başlıyor
spor yapmaya çalışıyorum
emekliyim 1 haftalık

hedefim 4 ayda 15 kilo vermek
görümcemle iddaya girdik
yoksa kaybedicem
valla nesine girmiştik unuttum ama
eeeeeeee emekliyim ya
aklımda emekli oldu galibe
neyse kızlar bundan sonra bolca görüşürüz
inşallah

hedefim 4 ayda 15 kilo vermek
görümcemle iddaya girdik
yoksa kaybedicem
valla nesine girmiştik unuttum ama
eeeeeeee emekliyim ya
aklımda emekli oldu galibe
neyse kızlar bundan sonra bolca görüşürüz
inşallah

Hoşgeldinizz
İnşallah tüm fazlalıklarımızdan kurtulacağızz

Canım menün güzel sadece yediğin dürüm de baharatlar felan olduğu için ödem yapmış sen bugün dikkat et yarına bişeyin kalmaz birde hergün tartılma canım haftada bir yeter..

Dayanamıyorum canım gündüzleri bile tartılıyorum bu arada spor salonuna kaydolmaya karar verdim inşallah işe yarar

Süpersiniz kızlar haftaya bu guruba bende dahil olacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…