Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar ayran detoksu okudum az evvel ayda 1 kere yapılıyormuş..ve bu sitede de yapanlar çok memnun..2 günde 2 kilo veriyormuşsun..fikri olan varmı ?

İyim canım bizim eski gurubdan kimse kalmadı melek hariç melekle ben demirbaşı olduk arzuyu bırakamıyoruz... Bundan sonra burdasın hadi bakalım yaza kadar şu işi bitirelim..

evet canm yazdıklarınızı okuyorum da en eski siz kalmışsınız bende burdaym artık :)) yaza kadar çok vermek istiyorum inanki yukarıda bişey yazdım canm ya bi okurmusun bakalım yorumlar ne olucak.

Canım sorunun bölgesel ama ben şimdi ne desem bilemedim hiç bir fikrim yok...

Yumurta ya da ızgara et ürünü ye canım akşama..
30 karbonla çok güzel kilo verirsin bence Hızlı kilo vermek bünyeden bünyeye değişir.

kızlar ayran detoksu okudum az evvel ayda 1 kere yapılıyormuş..ve bu sitede de yapanlar çok memnun..2 günde 2 kilo veriyormuşsun..fikri olan varmı ?

Canım boşver öyle şeyleri, bizim diyet listemizden şaşma sen, hem sağlıklı hem kalıcı kilo verirsin. Bu ayran detoksu vs tarzı diyetler vücuttan su ve kas kaybettirir, eski beslenmene döndüğünde hopp geri alırsın fazlasıyla.. Ayrıca bu tarz şeyler insanı yorgun düşürür, hem bedenin hem ruhun yıpranır. Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getir. Bizim listemiz de buna tamamen uygun. Bak mesela Melek abla listemizle 20 kilo verdi hem de sağlıklı bir şekilde.. 2 günde 2 kilo verip, sonra hemen geri almak mı istersin yoksa sağlıkla ve kalıcı bir şekilde mi kilo vermek istersin, bu noktada da karar senin

Benim de aynı sorun canım, basenler ve bacaklar.. Yürüyüş ve bacak egzersizleri yapıyordum ben, bu aralar saldım ama epey faydası oluyordu

Hoşbulduk Aa ne güzel, benim de adım Yağmur
Umarım canım ya, çok istiyorum artık.
Haklısın yemicektim ama insanın ısrarcı bir annesi olunca.. Bundan sonra başkalarını dinlemicem, ne yemem gerekiyorsa onu yicem sadece

aldık bıle hosgeldın

teşekkürler, hoşbulduk

çok geçmiş olsun, umarım iyileşir en kısa zamanda

evet canım kesinliklee öylee ama üst incelince basen bölgem daha fazla ortaya çıkıyor bende ne yapacağımı bilemedim..

merhaba
canım bölgesel kiloları en iyi vermenin yolu o bölgeyi daha fazla çalıştıran sporlara ya da egzersizlere ağırlık vermektir. Özellikle yüzme ve koşu basenlere çok iyi gelir ama böyle bir şansın yoksa youtube'a '8 minute buns' yazarsan ilk çıkan video çok etkilidir. Sen de buna benzer videoları araştırabilirsin. Bir de 'squat hareketi'ne bak. Çok çeşitli versiyonları var, kendine en uygun olanı seçip günde 10-15 kere tekrar edebilirsin

canm çook teşekkür ederim hemen bakacağım nasıl bişeymiş etkiliyse akşamları evde yapabilirim:)

canm çook teşekkür ederim hemen bakacağım nasıl bişeymiş etkiliyse akşamları evde yapabilirim:)

Mutlaka dene canım. Böyle egzersizler çok kısa zamanda eritir ve daha sıkı görünmesini sağlar. Bir şey daha ekleyeyim: ‘’The Scarlett Johannson Best Butt Workout - The Sarah Fit Show’’ arkasından da bunu yaparsan günde toplam 10 dk yapmış olursun. Zaten hepimizin bu kadar zamanı vardır. Başlamadan önce ölçülerini al istersen, 2 hafta sonra karşılaştırırsın

ayvada karbonhidrat nekadar

canım 100 gramında 15.3 karbonhidrat varmış

GORUSURZ canım efnana da cokk gecmıs olsun kıyamam ona yaaa

Hoşgeldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım

Günde 30 puan alıcam demişsin ya canım, akşama dikkat et, 2 puan hakkın kalmış

Geçmiş olsun ablacım kızına

Geçmiş olsun canım ..

Canım efnana geçmiş olsun allah şifasını versin..

kızım adına hepinize teşekkür ediyorum hatunlarr
gülşen hoşgeldin canım nerdeydin bunca zamandır quuuuuuu
canım bunun tek yolu yürüyüş yapmak onuda sen zaten yapıyorsun biraz sabırlı ol bakalım

kızlar doktordan geldim klomen verdi yani hormon ilacı...bu süre içinde beslenmeme dikkat etmem gerekiyor bebiş için yani...ve hormon ilacları birazcık kilo yapabiliyormuş...ben yine elimden geldiqince diyete uygun şeyler yemeqe çalışıcam folbiol bile almadım daha çok kilo almıyım diye hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:

Canım ben de et ve tavuk gibi ürünleri ızgarada yapmak istiyorum. Bizim bir elektrikli ızgaramız vardı fakat her taraf duman ve koku oluyordu bu yüzden balkonda yapmak zorunda kalıyorduk. Ama böyle olunca insan hep uğraşmak istemiyor ayda 1 falan yapıyor. Senin aldığını merak ettim, hala kullanıyor musun? Böyle problemler çıkıyor mu? :44:

merhabalar
bende karbonhidratla çok kilo alanlardanım
karbon sayma nasıl oluyor
bilgileriniz kaçıncı sayfada yardımcı olabilirmisiniz

CANIM hormon ılacımı verdı kılo yapmaz umarm . hakkında hayırlısı olsun canım

İnşallah almazsın ablacım, hayırlısı olsun ..

canım ben böyle sorunlar yaşamadım çok memnunum bak resmini yüklüyorum sana

merhabalar
bende karbonhidratla çok kilo alanlardanım
karbon sayma nasıl oluyor
bilgileriniz kaçıncı sayfada yardımcı olabilirmisiniz

canım 9 yada 11. sayfada beslenme listemiz var bir göz at istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…