Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

işimi bitirdim kızlar demin mola verdiqimde gelip buraya yazdım ya...pcyi kapatınca ceryanlar kesildi işim yarım kaldı aksilik bu ya... neyseki yarım saate geldi bende kalanları yıkadım bitti ohh miss gibi oldu..bu arada kızım hastalanmış eve geldi sıcak bir çorba içirdim şimdi uyuyor....bende duş aldım birazdan bebiş için doktora gidicem...sonrada kızımı doktora götürücem...sanırım 3-3.5 gibi burda olurum...şimdilik benden bu kadar çıtırlar görüşürz

bu arada
kahvaltı
2 dilim light ekmekle yapılmış kanape
meyve çayı

öqlen
mercimek çorbası

gittimm

GORUSURZ canım efnana da cokk gecmıs olsun kıyamam ona yaaa

bendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))

Hoşgeldin canımm, ben de Eda, 18 yaşındayım

SABAH
yumurta 0
yarım dilim kızarmış ekmek 6

ara

8 tane fındık 3
50 gr yoğurt 3

öğlen
BROKOLİ ÇORBASI (yarım kase) 10
köfte 3 adet 6 karbon olsa oda

toplamda 28

nasıl kızlar ?

Günde 30 puan alıcam demişsin ya canım, akşama dikkat et, 2 puan hakkın kalmış

Geçmiş olsun ablacım kızına

Bu hafta kaçamaklara dikkat ettim, ama su ve yeşil çay içemedim fazla Çok kötü oldu bu :84:

hanımlar merhabalar

uzun aradan beri giremedim bende yazın sürekli sayfayı takip ediyordumm yaklaşık 1.5 hafta önce yeniden diyete başladım şimdilik çok azimliyim bu konuda:)) 1.5 kilo vermişim daha nedense ben yavaş yavaş veriyorum günde nerdeyse 30 dakika yürüyorum..

ayrıcada arzu ablanın söylediklerine de harfiyen uymaya çalışıyorum..

Tekrar hoş geldin o zaman canım

evet canım 2 karbonhidrat hakkım kalmıştı ve o hakkımıda azevvel fındık yiyerek doldurdum...

akşama ne yapıcam bilemedim (
sıfır karbon almam lazım..ama nasıl olcekkk bu iş :26:

canım kimseden cevap alamadım sen biliyosan bari sen söyle

karbonu 30 a düşürürsem hızlı kilo verebilirmiyim

yeni gelen arkadaslar hepiniz hosgeldiniz (gerci bende yeniyim ama olsun )
arzu abla gecmis olsun . bu gunku menumu toplam olarak yazayim sonra kacayim
09.30 = 5 ad eti burcak gibi biskuvi
12.00 = mercimek corba
15.00 = mandalina + 2 avuc cekirdek (mudur yokta bide aciktimki acligi unutturmasi icin )
18.00 = bilmiyom ins. guzel bisi
bol bol su simdiye kadar 2 lt bitti fazlasida vardir.
spor tarti aramaya gidecem bol bol yurucem simdilik benden bu kadar sabah gorusmek uzere byyy

Geçmiş olsun canım ..

yaa bayanlarr ben sıkı diyete başlayalı 1.5 hafta oldu üst tarafım neredeyse yok gibi kaldı iyice benm sorunum çok ama çook fazla basenlerım de yukarıda da dediğim gibi her gün 30 dakika yürüyorum ama bir faydası yok biliyorum yetersiz kalıyo ama çalıştığım için vakit bulamıyorum ne yapsam nasıl yapsam ne yesem ne yemesem basenlerim incelir((

Canım efnana geçmiş olsun allah şifasını versin..

Hoşgeldin canım nasılsın..

ne kadar dusurursen o kadar cok kılo verırsın

Canım akşam kaynamış veya ızgara tavuk ye 0 karbon günü 30 la kapamış olursun..

Canım benim hakkında herşeyin hayırlısı olsun sabırlar versin..

hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın uzun zaman oldu girmeyeli özlemişim sizleri

İyim canım bizim eski gurubdan kimse kalmadı melek hariç melekle ben demirbaşı olduk arzuyu bırakamıyoruz... Bundan sonra burdasın hadi bakalım yaza kadar şu işi bitirelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…