işimi bitirdim kızlar demin mola verdiqimde gelip buraya yazdım ya...pcyi kapatınca ceryanlar kesildi işim yarım kaldı aksilik bu ya... neyseki yarım saate geldi bende kalanları yıkadım bitti ohh miss gibi oldu..bu arada kızım hastalanmış eve geldi sıcak bir çorba içirdim şimdi uyuyor....bende duş aldım birazdan bebiş için doktora gidicem...sonrada kızımı doktora götürücem...sanırım 3-3.5 gibi burda olurum...şimdilik benden bu kadar çıtırlar görüşürz
bu arada
kahvaltı
2 dilim light ekmekle yapılmış kanape
meyve çayı
öqlen
mercimek çorbası
gittimm
bendee bendee aranıza katılmak istiyoruuummmmmm :)) ya o topik senin bu topik benim girip duruyorum ama her girdigim topik bikaç gün sonra ölüyo :/ burası baya bi kalabalık ve bende katılmak istiyorumm :))
21 yasındayım ögrenciyimm daha dogrusu 2 yıllık üni bitirdim şimdi dershaneye gidiyorum haftanın bi günü. dgs sınavına girip 4 yıllıga yükseltmeyi düşünüyorumm bütün günler evdeyim genelde ama spor salonuna gittigim için 2 ile 6 arasında bütün günüm ölüyo dogal olarak :) bu arada 1.63 boyundayım 60.3 kiloyum
SABAH
yumurta 0
yarım dilim kızarmış ekmek 6
ara
8 tane fındık 3
50 gr yoğurt 3
öğlen
BROKOLİ ÇORBASI (yarım kase) 10
köfte 3 adet 6 karbon olsa oda
toplamda 28
nasıl kızlar ?
işimi bitirdim kızlar demin mola verdiqimde gelip buraya yazdım ya...pcyi kapatınca ceryanlar kesildi işim yarım kaldı aksilik bu ya... neyseki yarım saate geldi bende kalanları yıkadım bitti ohh miss gibi oldu..bu arada kızım hastalanmış eve geldi sıcak bir çorba içirdim şimdi uyuyor....bende duş aldım birazdan bebiş için doktora gidicem...sonrada kızımı doktora götürücem...sanırım 3-3.5 gibi burda olurum...şimdilik benden bu kadar çıtırlar görüşürz
bu arada
kahvaltı
meyve çayı
öqlen
mercimek çorbası
gittimm
hanımlar merhabalar
uzun aradan beri giremedim bende yazın sürekli sayfayı takip ediyordumm yaklaşık 1.5 hafta önce yeniden diyete başladım şimdilik çok azimliyim bu konuda:)) 1.5 kilo vermişim daha nedense ben yavaş yavaş veriyorum günde nerdeyse 30 dakika yürüyorum..
ayrıcada arzu ablanın söylediklerine de harfiyen uymaya çalışıyorum..
Tekrar hoş geldin o zaman canım
bu arada
kahvaltı
meyve çayı
öqlen
mercimek çorbası
gittimm
bu arada
kahvaltı
meyve çayı
öqlen
mercimek çorbası
gittimm
hanımlar merhabalar
uzun aradan beri giremedim bende yazın sürekli sayfayı takip ediyordumm yaklaşık 1.5 hafta önce yeniden diyete başladım şimdilik çok azimliyim bu konuda:)) 1.5 kilo vermişim daha nedense ben yavaş yavaş veriyorum günde nerdeyse 30 dakika yürüyorum..
ayrıcada arzu ablanın söylediklerine de harfiyen uymaya çalışıyorum..
evet canım 2 karbonhidrat hakkım kalmıştı ve o hakkımıda azevvel fındık yiyerek doldurdum...
akşama ne yapıcam bilemedim(
sıfır karbon almam lazım..ama nasıl olcekkk bu iş :26:
canım kimseden cevap alamadım sen biliyosan bari sen söyle
karbonu 30 a düşürürsem hızlı kilo verebilirmiyim
evet canım 2 karbonhidrat hakkım kalmıştı ve o hakkımıda azevvel fındık yiyerek doldurdum...
akşama ne yapıcam bilemedim(
sıfır karbon almam lazım..ama nasıl olcekkk bu iş :26:
canım kimseden cevap alamadım sen biliyosan bari sen söyle
karbonu 30 a düşürürsem hızlı kilo verebilirmiyim
Hoşgeldin canım nasılsın..
İlknur canım şu an bir durum yokk ama gergin canım benim ortam ben iş arıyorum bulana kadar işte sabır edecem patron beni çıkartrtsada tanzimatımı alsam çook ii olur
Allah her şeyin hayırlısını versin canım benim sabredecem hayırlısı sağol teşekkür ederim canım benim ..
hoşbuldum canım iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın uzun zaman oldu girmeyeli özlemişim sizleri
Merhaba kizlar acaba 1 d. buğday ekmeğinde kaç karbonhıdrat var ???