Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım o zaman hangi ekmek çeşiti varsa mutlaka kızarmış olatak ye çünkü kızarmış ekmeqin karbonu daha az :KK34:

a.s canım hoşgeldin :KK71:
evet canım karbon deqerleri:KK34:

biz iyiyiz ilknurum sen nasılsın? bakıyorum günü tarhana ve yumurtayla tamalamışsın :KK23:

aynen bende öyle canım otomat,k olarak hemen paketin arksına bakıyorum :KK1:

karbon diyeti nedir önce onu idrak etmek lazım...kısaca şöyle söyliyim karbonu azaltıp protein aqırlıklı beslenme şeklidir...proteinler kaslarımız kuvvetlendiren en güçlü besinlerdir...bu durumda nasıl oluyorda kastan gidiyor anlayamadım ?? onun dışında yaqları kırıp enerjiye dönüştüren besin maddeleri yumurta ve et guruplarıdır biz bunları fazlasıyla tükettiqimize göre demekki yaqdan veriyoruz...karbon mevzusu çok derin bir konu yazıcak çok şey var ama ben bunları defalarca yazmaktan çok sıkıldım...için rahat edecekse ben toplamda 28 kilo verdim ve yaptırdıqım tahlillerde herşey mükemmeldi :KK34:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok canım yaa hergün kaçamak olurmu? doktora gidip hormon testi için kan verdim..

anıden gıdınce merak ettım bıda habar ver bebekım merak edıommm :KK20::KK20:

resmin teki niye yan duruyo quuu :KK53:

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

çıtıra bak beeeeee maşallah demeden geçmeyelim hanımlarr :nazar::nazar::nazar::nazar:

tesekkurler efwemmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

sen bizi dinlemiyorsunki :KK20::KK20: ekmek yeme dedik sen gidip kafana eseni yapmışsın :KK19:

:18::18::18:

tatlım olayın başından beri dikatimi çeken bişey var...hep çevreden senin çocuqa söylenen laflar...çevre ne karışıyor anlamadım gitti...o onu demiş bu bunu demiş nedir bu...senide tahrik etmiş oluyorlar tuba şöyle der böyle yapar :KK19: konuya gelince; canım ben olsan benim ve karşımdaki kişinin sevmesi yeterli gerisi dış kapının dış mandalı...ben baş ederim bnmle uqraşanlarla...ama pasif biriysen başına ekşirler...burnundan getirme mevzusuna gelince yapana yapılır bu kadar....

bende bas ederdım ama sınırlerı bozulcak yıprancak eger ugrasmaya devam ederlerse ıyı dusunsun derım ben :KK15:

doydunmu canım yaa :26::26:

Evet ablacım, kek yediğim için doymak zorundaydım :KK20:

iyi geceler melek vede erginsena,beni hatırladınızmı bilmem bir ara size takıldım ,sonra başka bir topiğe takıldım sonra tamamen koptum sağlık sorunlarından dolayı gecenin bu satindede kendimi motive edecek yazılar okumaya oturdum pc başına ,bugüne kadar kendimi kandıdım bu kez bırakmıcam,bu kez zayıflıcam artık kendimede güvenim kalmadı,yazılarınızı okuyorum belki bir şevkle yarından itibaren dikkat etmeye başlarım ..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Tekrar hoşgeldin o zamann :KK16:

benım esım olacak haın adamda :KK37::KK37: senın hedıye ettıgın kurabıyelıge cokomeller almıs koymus etı puf almıs eve bı gıttım delırdım en sevdıgım seyler salonun ortasında duruo :KK53::KK53::KK53::KK53: ama yedımmı tabıkı hayırrrrrrrrrrrrr:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Melek abla yaa helal olsun valla ben olsam kesin yerdimmm :KK53:

kızlar bende tam diyet yapmaya karar vermiştim kiii hamile olduğumu öğrendim yoksa eve koşu bandı bile almayı planlıyoduk eşimle zayıflamadığıma cok pişmanım cunku şuan 63 kiloyum düşünün kac kiloyla doğuma gidicem :KK43:

Olsun canım, doğumdan sonra verirsin sen de.. Hem hamilelikte de sağlıklı beslenince çook fazla kilo almazsın hatta verirsin bence, çünkü yediklerin bebeğine faydalı olacak :KK34: :emir_bebek:
kızceler dun eskıden gıydıgımde gobegımın bı yerden totomun bı yerden tastıgı bır elbısem vardı dolabımda bı deneyım dedım braz bol geldı halıyle ama aman allahım nasıl guzel durdu anlatamam cok begendım durusunu ve anladımkı dıyet yapmak kılo vermek ve kılo vermıs olarak kalmanın tadı paha bıcılmezmıssss :119::119::119::119::119::119: allah herkeze bu sevıncı yasatsınnnnnn :KK76::KK76::KK76: bu arada o elbıseyı esım gıydırmez artık zannımca cunku hafıf dız ustu ve uste oturan bı elbıse e sımdı guzelde duruo esım hayatta gıydırmezzzz:KK37::KK37::KK37::KK37:

Çook sevindim ablacım, kendimi senin yerine koydum da Allah'ımmmm ben de yaşamak istiyorum bu duyguyu, dolabımda ne kadar 40 beden varsa, hepsini çıkarmak istiyorumm. Çok sevdiğim bi kaprim vardı 36 beden, onu hala saklıyorum 4 senedir, inşallah bu yaz giyebilirim :KK52: :KK52:
Ya ben bişey sorucam.az evvel uzman tv de izledim.
Karbonhitratı düşürmek hızlı kilo verdirirmiş..ama bu vicuttaki yağdan değil,kas ve sudan gidiyormuşş

kilo verdikten sonra karbon alımımız normale döndüğünde hızla kilo alıyormuşuz..

Melekcim acil yorumuna ihtiyacım var..ne diyosun..

Canım he gün protein alırsan (yumurta,et, süt vs.. ), günde de 3 lt suyunu içersen, sence kas ve su gider mi vücudundan ?
Melekcim ben hem karbonlarına dikkat etsem hemde günde 1000 kaloriye geçmesem

temmuza kadar 10 kilo verebülürüm demüüü

Kaloriyi karıştırma bence canım, çünkü o almamız gereken enerji miktarı, ondan kısamazsın yani, ama karbon fazla yağ yapıyor o yüzden dikkat etmelisin..
Sabah hiçbirşey yemedim..
10 fındık sadece

öğlen
koca bir tabak tavuk ciğer
bir kase tarhana çorbası
ayran
bir dilim ekmek

şiştim

Ekmek yemeseydin keşke :26:
Eki Görüntüle 643368 buda son halımmm kızcelerımmm

Süpersin ablaaa :KK9: :KK23:
evet geldim ARZUUU ablacım. Şimdi akşam bi güzel konuştuk çocuk hala aynı kararlılıkta ama çevreden demişler ki tuba çok inatçıdır dediğim dediktir baştan ailen istemediği için tuba onlara kin güdecek hayat boyu birbirlerinin burnundan getirecekler demişler. Ablamlarda iş istememezliği geçti hakarete vurdu bu kilo meselesi felan dedi. Oğlanda ben bakıyorum bana güzel görünüyor ben seviyorum kime ne diyor. Bana diyo ki sen beni yarı yolda bırakma mücadele edelim yeter bende karar veremiyorum istemiyor kimse beni :KK50: tam bi arapsaçı

Canım sevdiğin senin yanında ya, bence gerisini boşver :KK34:

bu bayanlar ne kotu aksam 5 olmus ben guzel guzel mandalinami yemisim gelmisler hadi gel simit cay yapalim diyorlar offfffffffff yemiyom dedim simdide getirip burnumun ucuna koydular ama ben yemicem demi :KK50: :KK50: :KK50:

Evet yemiceksin. Çevredekiler hep böyle yaparlar zaten, yardımcı olmaları gerekirken, iradenle oynarlar :KK20:

bu bayanlar ne kotu aksam 5 olmus ben guzel guzel mandalinami yemisim gelmisler hadi gel simit cay yapalim diyorlar offfffffffff yemiyom dedim simdide getirip burnumun ucuna koydular ama ben yemicem demi :KK50: :KK50: :KK50:
tabiki yemiceksin canım ama ben böyle durumlarda çok canım isterse ucundan minik bir parça koparıp yiyorum nefsimi körlemiş oluyorum oldukça işe yarayan bir yöntem canım:KK34:
bende bas ederdım ama sınırlerı bozulcak yıprancak eger ugrasmaya devam ederlerse ıyı dusunsun derım ben :KK15:

sen ben gibi cadı deqilsin melek ben adamın alnını karışlarım fenayımdır süüylemesi ayıp :KK6:

Son düzenleme:
Kızlar deminden beridir geçmiş sayfalara bakıyorum
diğer topicleri okuyorum falan filan
bu olayı nihayet çözdüm sonunda yani

hayatımızda ilk defa diyet yapıyorum bazı şeyleri anlayamıyordum haliyle

velhasıl

74 kiloyum
60 altı karbon alırsam kilo vermeye başlarım

ama ben 40 almayı düşünüyorum artık melekciğimin de dediği gibi

ki daha hızlı kilo vereyim..

Yoğurt yumurta balık tavuk ve süt gibi proteini yüksek ürünleri daha fazla tüketicem ve günde 3lt su..

Ekmek şeker tatlı yok anacım artık..sadece sabahları

arzucum ben sizi dinliyorum dinlemesinede sabah kahvaltı yapmadıydım ya midem kazındıydı gızz..ondan yani..bidaha sabah kahvaltısını atlamakta yok zati..

Inanıyorum 10 kiloyu vericem..hemde temmuza kadar değil..hazirana kadar ..değiştirdim hedef tarihimi :))))))))))

Cuma'ya az kaldıııı :KK52:
Bugün geç kalktım, uyuyakalmışım, o yüzden kahvaltımı geç yapmış oldum.

1 kk peynir, 3 dilim sucukla tost
:KK56:

canım saat orda 17,00 mı???? ayrıca sakın yemeeeeee o saatte :18:

yemicem yemicem yemicem. bana guluyorlar burada zaten birazdan aksam yemegine gidicem ne gerek var ama cok guzel kokuyor. en kotusude bulamiyorsun normal zamanda ben sinaniyorum anladim ama yemicem dislerimi sıkıyorum ama yemıcem :KK20: :KK20: :KK20: zaten pilav falan yedim gerek yok

velhasıl

74 kiloyum

Yoğurt yumurta balık tavuk ve süt gibi proteini yüksek ürünleri daha fazla tüketicem ve günde 3lt su..

arzucum ben sizi dinliyorum dinlemesinede sabah kahvaltı yapmadıydım ya midem kazındıydı gızz..ondan yani..bidaha sabah kahvaltısını atlamakta yok zati..

Inanıyorum 10 kiloyu vericem..hemde temmuza kadar değil..hazirana kadar ..değiştirdim hedef tarihimi :))))))))))

Ben de canımm, en geç hazirana kadar 10 kiloo :KK34: yarışalım mııı ? :KK52:

Kızlar akşamlarıda benim ikizleri bacaklarıma oturtup mekik çekiyorum...oyun zannediyor onlarda gülüşüyolar :)) mekik olayını böyle halledicem artık..hem onlara oyun olur hemde bana spor :KK1:

Birazdanda lesli ablamla spor yapıcam hihihi

biraz kalori yakalım dimi..:KK54:

yemicem yemicem yemicem. bana guluyorlar burada zaten birazdan aksam yemegine gidicem ne gerek var ama cok guzel kokuyor. en kotusude bulamiyorsun normal zamanda ben sinaniyorum anladim ama yemicem dislerimi sıkıyorum ama yemıcem :KK20: :KK20: :KK20: zaten pilav falan yedim gerek yok

canım çok canın çektiyse ucundan bir ısırık tabirim vardır benim okadarcık koparıp nefsini körleyebilirsin inan diyetimize hiçbir zararı olmuyor :KK34:

Kızlar akşamlarıda benim ikizleri bacaklarıma oturtup mekik çekiyorum...oyun zannediyor onlarda gülüşüyolar :)) mekik olayını böyle halledicem artık..hem onlara oyun olur hemde bana spor :KK1:

Birazdanda lesli ablamla spor yapıcam hihihi

biraz kalori yakalım dimi..:KK54:

Ayy yerim ben onları yaa, ben de ikizlerim olsun istemişimdir hepp inşallah bi 8-10 sene sonra :KK53:

sen ben gibi cadı deqilsin melek ben adamın alnını karışlarım fenayımdır süüylemesi ayıp :KK6:[/QUOTE]

üylemı dersın :KK17::KK17:

velhasıl

74 kiloyum

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:[/quote]

teşekkürederim canım bu güzel alkışların için..gurur duydum kendimle ..demekki bende bi ışık görüyosunuz yani :KK34:

Son düzenleme:
Kızlar çok acil cevap istiyorum..içim çok yanıyor..ciğeri fazla yedim heralde..

şimdi buZ gibi kola içsem olurmu ?

Arkadaşlar aldırmış..çok ısrar ediyolarrr

acil cevap..acil cevap

Son düzenleme:
evet bayanlar benden bu gunluk bu kadar artik paydos zamani bakalim yemekte ne var simit yemedim ama yemek yicem :KK53: :KK53: ama az yicem ins. guzel bisi cikar kendinize iyi bakin yarin okurum yazdiklarinizi opuldunuz. :KK54: :KK54: :KK54: iyi aksamlar :KK16: :KK16: :KK16:

X