Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

waawwww ya kilona gore cok incesin

canım benım zaten bolgeseldı kılom gobek ve popo coktu bu dıyetle onlardan baya ıncelme oldu vede bana yuruyusunde cok faydası old ılk 1,5-2 ay hergun 30 dakıka tempolu yurudum onunda etkısı cok ıncelmede :KK16::KK16::KK16:

vede normalde belkı 168 boyunda 69,700 kılo bırı belkı 38 lıkralı pantalon gıyemeyebılır ama ben gıyıyorm ve cokk mutluyumm

Son düzenleme:
Sabah hiçbirşey yemedim..
10 fındık sadece

öğlen
koca bir tabak tavuk ciğer
bir kase tarhana çorbası
ayran
bir dilim ekmek

şiştim

canım benım zaten bolgeseldı kılom gobek ve popo coktu bu dıyetle onlardan baya ıncelme oldu vede bana yuruyusunde cok faydası old ılk 1,5-2 ay hergun 30 dakıka tempolu yurudum onunda etkısı cok ıncelmede :KK16::KK16::KK16:

vede normalde belkı 168 boyunda 69,700 kılo bırı belkı 38 lıkralı pantalon gıyemeyebılır ama ben gıyıyorm ve cokk mutluyumm

bende yapabilirim demi ??? inanmam ve size anlatmam lazim herseyi ne yersem
ya ortamim o kadar kotu. tam karsimda hatun var surekli tikiniyor ama cok kilo aldi ben zayiflarsam cok kiskanacak bunu dusunerek ben yemiyorum kotu seyler. yani cogunu :KK76: :KK76:

evet geldim ARZUUU ablacım. Şimdi akşam bi güzel konuştuk çocuk hala aynı kararlılıkta ama çevreden demişler ki tuba çok inatçıdır dediğim dediktir baştan ailen istemediği için tuba onlara kin güdecek hayat boyu birbirlerinin burnundan getirecekler demişler. Ablamlarda iş istememezliği geçti hakarete vurdu bu kilo meselesi felan dedi. Oğlanda ben bakıyorum bana güzel görünüyor ben seviyorum kime ne diyor. Bana diyo ki sen beni yarı yolda bırakma mücadele edelim yeter bende karar veremiyorum istemiyor kimse beni :KK50: tam bi arapsaçı

bende yapabilirim demi ??? inanmam ve size anlatmam lazim herseyi ne yersem
ya ortamim o kadar kotu. tam karsimda hatun var surekli tikiniyor ama cok kilo aldi ben zayiflarsam cok kiskanacak bunu dusunerek ben yemiyorum kotu seyler. yani cogunu :KK76: :KK76:

kesınlıkle yaparsın yapılmıcak bısı olsa ben yapamazdım emın ol bıraz kararlılık ırade ve ıstıkrar hepsı bu :KK34:

su an 70 - 70,kusurlardayım ama korumaya gectıgım ıcın bı sure kaldım bu kıloda sımdı gene basladım hedefım 60 cıvarı :KK34:

bende oralardayim hedefimde ayni ama senin kadar ince gozukmuyorum kotta 30 giyiyorum genelde kot giyerimde kumastada 40 genelde ama bana yardim et de bende verem su nalet kilolari :KK16: :KK16:

bu saate dek olan menum

sabah
yarım domates 3 p
yarım salatalık 2 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p
1/3 sekerlı cay 4 p
1 dlım cavdar 7 p

ara
1 adet yesıl elma 12 p

ogle
odemıs kofte 1 p
az salata 1 p

su ana dek 32 p aksamıda en fazla 8 p ıle kaparsam 40 la gunu bıtrmıs olacam ınsallahhhhh :KK33::KK33::KK33::KK33:

canım buqday tahıllı yada çavdar ekmeqi yememiz gerekiyor içinde hem vücudumuza lazım olan vitaminler var hemde kilo vermemize yardımcı:KK34: ve en feal 2 dilim kahvaltıda yeme hakkımız var diqer öqünler ekmek yemiyoruz :KK20: nescafe şekersizdir inşallah....ve fazla içme bu tür şeyleri çünkü vücudu şişiriyor...onu dışında haftada 1 defa 2kaşık olmak kaydıyla pilav yada makarna yeme hakkımız var onun için sen bu hakkı dün kullandıqından 1 hafta süreyle tekrar yememelisin:KK34:

abla melek ablayada aynisini soyledim maalesef mahrumiyet bolgesindeyim ekmek olarak lavas - eti form kizarmis - corek dedikleri ekmek var bende bigun kizarmis bigun yarim lavas yiyordum ama siz ne derseniz oule yapayim lavas dedigimde bizim yufka ekmegi tamam bidaha makarna yok pilav yok nescafe zaten kirk yilda bir bugun :KK1: ama beni duzeltin lutfen yardimlariniza ihtiyacim var
canım o zaman hangi ekmek çeşiti varsa mutlaka kızarmış olatak ye çünkü kızarmış ekmeqin karbonu daha az :KK34:
5. takımdan slmmm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

erginsena bu yedıklerınızın yanında ki puanlar ne oluyor? merak ettim kh degerlerımı acaba?
a.s canım hoşgeldin :KK71:
evet canım karbon deqerleri:KK34:
hayırlı sabahlar kızlar...
Nasılsınız keyifler yerindemi..

Dünki menümü paylaşayım

Sabah
İki dilim tam buğday ekmeği çok kızarmış
1 h. Yumurta
İki ince dilim domates

Ara
Yarım elma

Öğlen
Tarhana çorbası

Ara
1 h. Yumurta

Akşam
Tarhana çorbası

3 litre su iki kupa yeşilçay
biz iyiyiz ilknurum sen nasılsın? bakıyorum günü tarhana ve yumurtayla tamalamışsın :KK23:
kızlar bu karbon dieti öyle bişeyki diette olmadığım zamanlar bile otomatıkan aldığım şeyşerin karbon değerlerine bakıyordum...
aynen bende öyle canım otomat,k olarak hemen paketin arksına bakıyorum :KK1:
Ya ben bişey sorucam.az evvel uzman tv de izledim.
Karbonhitratı düşürmek hızlı kilo verdirirmiş..ama bu vicuttaki yağdan değil,kas ve sudan gidiyormuşş

kilo verdikten sonra karbon alımımız normale döndüğünde hızla kilo alıyormuşuz..

Melekcim acil yorumuna ihtiyacım var..ne diyosun..
karbon diyeti nedir önce onu idrak etmek lazım...kısaca şöyle söyliyim karbonu azaltıp protein aqırlıklı beslenme şeklidir...proteinler kaslarımız kuvvetlendiren en güçlü besinlerdir...bu durumda nasıl oluyorda kastan gidiyor anlayamadım ?? onun dışında yaqları kırıp enerjiye dönüştüren besin maddeleri yumurta ve et guruplarıdır biz bunları fazlasıyla tükettiqimize göre demekki yaqdan veriyoruz...karbon mevzusu çok derin bir konu yazıcak çok şey var ama ben bunları defalarca yazmaktan çok sıkıldım...için rahat edecekse ben toplamda 28 kilo verdim ve yaptırdıqım tahlillerde herşey mükemmeldi :KK34:
arzuuuuuuu nerdesın kızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gene saldırdınmı yoksa yemeklereeee:KK19::KK19:
yok canım yaa hergün kaçamak olurmu? doktora gidip hormon testi için kan verdim..
resmin teki niye yan duruyo quuu :KK53:
Eki Görüntüle 643368 buda son halımmm kızcelerımmm
çıtıra bak beeeeee maşallah demeden geçmeyelim hanımlarr :nazar::nazar::nazar::nazar:
Sabah hiçbirşey yemedim..
10 fındık sadece

öğlen
koca bir tabak tavuk ciğer
bir kase tarhana çorbası
ayran
bir dilim ekmek

şiştim
sen bizi dinlemiyorsunki :KK20::KK20: ekmek yeme dedik sen gidip kafana eseni yapmışsın :KK19:
evet geldim ARZUUU ablacım. Şimdi akşam bi güzel konuştuk çocuk hala aynı kararlılıkta ama çevreden demişler ki tuba çok inatçıdır dediğim dediktir baştan ailen istemediği için tuba onlara kin güdecek hayat boyu birbirlerinin burnundan getirecekler demişler. Ablamlarda iş istememezliği geçti hakarete vurdu bu kilo meselesi felan dedi. Oğlanda ben bakıyorum bana güzel görünüyor ben seviyorum kime ne diyor. Bana diyo ki sen beni yarı yolda bırakma mücadele edelim yeter bende karar veremiyorum istemiyor kimse beni :KK50: tam bi arapsaçı

tatlım olayın başından beri dikatimi çeken bişey var...hep çevreden senin çocuqa söylenen laflar...çevre ne karışıyor anlamadım gitti...o onu demiş bu bunu demiş nedir bu...senide tahrik etmiş oluyorlar tuba şöyle der böyle yapar :KK19: konuya gelince; canım ben olsan benim ve karşımdaki kişinin sevmesi yeterli gerisi dış kapının dış mandalı...ben baş ederim bnmle uqraşanlarla...ama pasif biriysen başına ekşirler...burnundan getirme mevzusuna gelince yapana yapılır bu kadar....

kızlar kan verip geldim hormonlarıma bakılıcak yarında sonuçları alıp doktora gidicem...hayırlıs bakalım..
gelirkende doqadan güllü büyülü bohça(yeşilçay)-doqadan portakallı meyveli bitki çayı -doqadan kayısılı form plus alıp güle oynaya eve geldimm :119:

ve öqlen yemeqim
mercimek çorbası
büyülü bohça yeşilçay...

bu bayanlar ne kotu aksam 5 olmus ben guzel guzel mandalinami yemisim gelmisler hadi gel simit cay yapalim diyorlar offfffffffff yemiyom dedim simdide getirip burnumun ucuna koydular ama ben yemicem demi :KK50: :KK50: :KK50:

X