Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

karnım çok aqrıyo ve ne yaptıysam geçmiyor baş dönmemde cabası...gözüm döndü ne bulduysam yedim saymıyım şimdi yarın kaldıqım yerden devam tabiki ama cumaya hayır gelmez benden..olsun önemli olan irade bırakmıyorum peşindeyim çıtır olmadan yada hamiş kalmadan bırakmak yok..hatta hamiş kalsamda devam edicem çünkü yediklerim bebeqede faydalı şeyler...dua edin kızlar bana...

Regl ağrısı için özel günler çayı varmış ablacım, baya iyi geliyormuş. :KK31:
1 gün kaçırdın diye neden hayır gelmesin ablacımm, hemen toparlarsın sen :KK54:
İnşallah olur ablacım bebişş, ne güzel olur. :emir_bebek:
Hepimiz için dua ediyorum ablacım :KK16:

Regl ağrısı için özel günler çayı varmış ablacım, baya iyi geliyormuş. :KK31:
1 gün kaçırdın diye neden hayır gelmesin ablacımm, hemen toparlarsın sen :KK54:
İnşallah olur ablacım bebişş, ne güzel olur. :emir_bebek:
Hepimiz için dua ediyorum ablacım :KK16:

çok karnım aqrıdıqından sürekli wcye gidemedim gidincede rahatsız oldum onun için suyumu içemedim ve yemeqe saldırdım olay bu cnm...herzaman bukadar aqrımazdı bu ay niye böyle oldu anlamadım...neyse burdayız ve motivasyonumuzu kaybetmek yok...bebiş içinde bu sefer kararlıyım inşallah Rabbim nasip eder bana ve tüm isteyenlere..dua içinde nekadar teşekkür etsem azdır canım Allah razı olsun...inşallah bir kızım olur çok istiyorum...

Benim diyet devam ama elmadan şaştı birazcık akşam 4-5 kaşık nohut 3 kaşık pilav azcıkta salata yedim

Kalkınca 1 bardak su ve 1 kupa yeşil çay

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir ve 2 yumurta ile yapılmış omlet
5 zeytin
1 salatalık

Ara
yok

Öğle
1 kase tarhana çorbası

Ara
1 dilim kek :KK17:

Akşam
5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
(Yemekte kızartma vardı, o yüzden böyle bir şey yaptım ben de)

Su 1.5 lt oldu malesef içemedim bugün :KK19:
Spor yok

:KK56:

iyi geceler melek vede erginsena,beni hatırladınızmı bilmem bir ara size takıldım ,sonra başka bir topiğe takıldım sonra tamamen koptum sağlık sorunlarından dolayı gecenin bu satindede kendimi motive edecek yazılar okumaya oturdum pc başına ,bugüne kadar kendimi kandıdım bu kez bırakmıcam,bu kez zayıflıcam artık kendimede güvenim kalmadı,yazılarınızı okuyorum belki bir şevkle yarından itibaren dikkat etmeye başlarım ..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Benim diyet devam ama elmadan şaştı birazcık akşam 4-5 kaşık nohut 3 kaşık pilav azcıkta salata yedim
canım bu şekilde deqilde saqlıklı ve düzenli beslenirsen çok daha güzle kilo verirsin..beslenme listemize göz atmanı öneririm :KK34:
iyi geceler melek vede erginsena,beni hatırladınızmı bilmem bir ara size takıldım ,sonra başka bir topiğe takıldım sonra tamamen koptum sağlık sorunlarından dolayı gecenin bu satindede kendimi motive edecek yazılar okumaya oturdum pc başına ,bugüne kadar kendimi kandıdım bu kez bırakmıcam,bu kez zayıflıcam artık kendimede güvenim kalmadı,yazılarınızı okuyorum belki bir şevkle yarından itibaren dikkat etmeye başlarım ..:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
hoşgeldin canım :KK71: önemli olan karar vermek gerisi geliyor hep birlikte bu işin üstesinden gelmek için bütün çabalarımız....inşallah yaza kadar bu iş bitecek canım...bol iradeler:KK34:
Kalkınca 1 bardak su ve 1 kupa yeşil çay

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1kk peynir ve 2 yumurta ile yapılmış omlet
5 zeytin
1 salatalık

Ara
yok

Öğle
1 kase tarhana çorbası

Ara
1 dilim kek :KK17:

Akşam
5-6 dilim sucuk
1 kk peynir
(Yemekte kızartma vardı, o yüzden böyle bir şey yaptım ben de)

Su 1.5 lt oldu malesef içemedim bugün :KK19:
Spor yok

:KK56:

doydunmu canım yaa :26::26:

güneydın kızlarr :KK16:
yeni birgün ve motivasyonumuz tam gaz devamm :KK64::KK64::KK64:
dünün acısını çıkartıcam bugün ve kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta 0k.
peynir 1k.
2 çeri domates 2k.
:nazar::nazar::nazar::nazar:

kaçamak yapmadıqım öqünler beni çook mutlu ediyor kısçeler çok huzurlu oluyorum...bugün karnımda aqrımıyor rahat rahat suyumu içebilicem yuppiiii :119::119:

güneydın kızlarr :KK16:
yeni birgün ve motivasyonumuz tam gaz devamm :KK64::KK64::KK64:
dünün acısını çıkartıcam bugün ve kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta 0k.
peynir 1k.
2 çeri domates 2k.
:nazar::nazar::nazar::nazar:

kaçamak yapmadıqım öqünler beni çook mutlu ediyor kısçeler çok huzurlu oluyorum...bugün karnımda aqrımıyor rahat rahat suyumu içebilicem yuppiiii :119::119:

bencede hiç moralini bozma çok iyi gidiyorsun yazını okudum ve Allah yardımcın olsun diyorum :)

günaydın arkadaşlar

dün akşama kadfar çok dikkat ettim biliyosunuz
akşam eve gidince bir kase mercimek çorbası içtim
soraa
soraa
soraaaaaa

10 tane tavuk kanat (ızgara) :KK43:(((

hemde saat 10 da..hep kocam olacak o adam yüzünden.

neyse bugün telefi edicem..

ve şimdi kahvaltı yapmıyorum..zaten geç kalktım.yanımda bişey getiremedim..

az evvel 10 fındık yedim.birde ılık su..kesti zaten
birazdan da yeşil çay içicem

bencede hiç moralini bozma çok iyi gidiyorsun yazını okudum ve Allah yardımcın olsun diyorum :)
hiç boralimi bozmuyorum :KK37: geçmiş geçmiştir ben geleceqe bakıyorum :21::21: bütün kilolar gidecek başka yolu yok En Büyük KK
günaydın arkadaşlar

soraa
soraa
soraaaaaa

dünkü menünü topluca yazarmısın cnm günaydın bu arada :KK3:

günaydın canım :KK3:

kelebek
dünkü menünü tam olarak baştan sona yazarmısın alıntı yapmışım ama cevaplamayı unutmuşum demin :KK34:

melekkk hoşgeldin kuzuu günaydın :KK16::KK16:

aman yarabbii....bu ne gızzz

4,5 ayda 20 kilo

inannmıyoruuumm yaaawww :KK52:

başka nelere dikkat ettin yaz lütfen hadi.

canım ben bıraz kıldım cok sıkı yaptım yanı sıfır kacamak desem yerıdır 4,5 ay boyunca . mesela hıc seker ve sekerlı bısı yemedım meyve dahıl ( meyve yesemde en dusuk puanlıları sectım) pılav makarna baklıyat turu hamur ısı vs kesınlıkle yemedım mutlaka 3 lt su ıctım ve ılk 1,5 ayda 30 dk tempolu yurudum sonucta 20 kılo olduuuu:21::21::21::21::21:

Görmemiştimmm :KK53:

Evet ablacım 18 kilodan sonra 2 kilo vermek nedir ki :KK16:
Hele senin gibi çelik iradeli biri için
:KK31:

:KK23::KK23::KK23::KK23: bencede bebekım :KK34::KK34::KK34:

çok karnım aqrıdıqından sürekli wcye gidemedim gidincede rahatsız oldum onun için suyumu içemedim ve yemeqe saldırdım olay bu cnm...herzaman bukadar aqrımazdı bu ay niye böyle oldu anlamadım...neyse burdayız ve motivasyonumuzu kaybetmek yok...bebiş içinde bu sefer kararlıyım inşallah Rabbim nasip eder bana ve tüm isteyenlere..dua içinde nekadar teşekkür etsem azdır canım Allah razı olsun...inşallah bir kızım olur çok istiyorum...

hayırlısı bebemm adınıda melek koy quuuuuuuuuuuuuuuuu :KK24::KK24::KK24::KK24:

hosgeldın canım sen gel buraya motıvesı bızden merak etme :KK34::KK34::KK34:

günaydın arkadaşlar

soraa
soraa
soraaaaaa

10 kanat ıyıymıste mercımegı ıcmeseydın keske :KK25::KK25: yanı bence :KK76::KK76::KK76:

kahvaltısız olmazzzzzzzz:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: kahvalrtı cok onemlı bebem

günaydın canım :KK3:

kelebek
dünkü menünü tam olarak baştan sona yazarmısın alıntı yapmışım ama cevaplamayı unutmuşum demin :KK34:

melekkk hoşgeldin kuzuu günaydın :KK16::KK16:

gunaydın yavrı sercemmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: cok mutluyum cunku dunden bogune + olan rakam ucmus gıtmıs 1100 kg vermısım :21::21::21::21::21::21::21::21:

dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeyırn 1 p
yumurta 0 p

ara
1 adet yesıl elma 12 p

ogle
sardalya tava 7-8 adet 4 p
az salata 1 p

ara
30 gr antep 5 p

aksam
hazır kızarmıs tavuk 0 p
az salata 2 p

3 lt su, 100 adet plates hundret hareketı

vede 25,5 p ıle kapamısım gunu sonucta 1100 kg olduuu :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

canım ben bıraz kıldım cok sıkı yaptım yanı sıfır kacamak desem yerıdır 4,5 ay boyunca . mesela hıc seker ve sekerlı bısı yemedım meyve dahıl ( meyve yesemde en dusuk puanlıları sectım) pılav makarna baklıyat turu hamur ısı vs kesınlıkle yemedım mutlaka 3 lt su ıctım ve ılk 1,5 ayda 30 dk tempolu yurudum sonucta 20 kılo olduuuu:21::21::21::21::21:

:KK23::KK23::KK23::KK23: bencede bebekım :KK34::KK34::KK34:

hayırlısı bebemm adınıda melek koy quuuuuuuuuuuuuuuuu :KK24::KK24::KK24::KK24:

hosgeldın canım sen gel buraya motıvesı bızden merak etme :KK34::KK34::KK34:

10 kanat ıyıymıste mercımegı ıcmeseydın keske :KK25::KK25: yanı bence :KK76::KK76::KK76:

kahvaltısız olmazzzzzzzz:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20: kahvalrtı cok onemlı bebem

hayatım seve seve koyardım ama eqer bir kızımız olursa eşim yıllar öncesinden ''SENA'' olsun dedi...yanına bir isim daha koyucaz onada hep birlikte karar vericez şansına küs :KK23::KK23: ama zaten o gerçke bir melek olucak nasip olursa :KK19:

hayatım seve seve koyardım ama eqer bir kızımız olursa eşim yıllar öncesinden ''SENA'' olsun dedi...yanına bir isim daha koyucaz onada hep birlikte karar vericez şansına küs :KK23::KK23: ama zaten o gerçke bir melek olucak nasip olursa :KK19:

ben anlamaz bebem gerekırse acar telefon enısteyle konusurum o bebekın ıkıncı ısmı melek olcak :KK19::KK19::KK19: teyzesı deelmıyım yaaaaa ısmı melek olsunnnnnnnnn:KK17::KK17::KK17::KK17:

hem ayrıca dun ne buldunsa yedın olemııııııııııııı :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

gunaydın yavrı sercemmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: cok mutluyum cunku dunden bogune + olan rakam ucmus gıtmıs 1100 kg vermısım :21::21::21::21::21::21::21::21:

dunku menum
sabah
peynır 0,5 p
zeyırn 1 p
yumurta 0 p

ara
1 adet yesıl elma 12 p

ogle
sardalya tava 7-8 adet 4 p
az salata 1 p

ara
30 gr antep 5 p

aksam
hazır kızarmıs tavuk 0 p
az salata 2 p

3 lt su, 100 adet plates hundret hareketı

vede 25,5 p ıle kapamısım gunu sonucta 1100 kg olduuu :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Canım benim süpersin maşallahh sanaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben dün akşam yine yedim yine yedim zaten öncesindede az buz yememiştim..bu sabah geçen cumaya göre +600deyim inşallah cumaya kadar bu rakamın altına düşerim...beynimde bitirdim Allahın izniyle melekcim gerisi gelicek inşallah :KK34:

benım esım olacak haın adamda :KK37::KK37: senın hedıye ettıgın kurabıyelıge cokomeller almıs koymus etı puf almıs eve bı gıttım delırdım en sevdıgım seyler salonun ortasında duruo :KK53::KK53::KK53::KK53: ama yedımmı tabıkı hayırrrrrrrrrrrrr:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

X