benım esım olacak haın adamdasenın hedıye ettıgın kurabıyelıge cokomeller almıs koymus etı puf almıs eve bı gıttım delırdım en sevdıgım seyler salonun ortasında duruo ama yedımmı tabıkı hayırrrrrrrrrrrrr
ben anlamaz bebem gerekırse acar telefon enısteyle konusurum o bebekın ıkıncı ısmı melek olcakteyzesı deelmıyım yaaaaa ısmı melek olsunnnnnnnnn
hem ayrıca dun ne buldunsa yedın olemııııııııııııı
Bu erkekler bilerekmi yapıyor benimki de browni almış çok severimmmmmYemedim ama erkekelrin hepsi aynı destek olacaklarına köstek olmayı seviyorlar
evet walla melek reql aqrımdan dolayı su içemedim ve açlıqı tetikledi bu durum...akşamda canım bişeyler istedi eşime aldırdım ve yedim...ama bu beni korkutmuyor benim diyetimin içinde zaman zaman bu tür şeyler her zaman olmuştur...hatta gece 10'da yarım ekmek arası yediqimde çok olmuştur ama yinede verdim...burda önemli olan ertesi gün kaldıqın yerden devam etmek...yani istikrarlı olmak....benim vücudum hemen atabiliyor ama her bünye bir deqildir işte bu anlamda herkes kendi vücudunu tanıyıp ona göre hareket edecek...kendi kendimizin doktoru olucaz yani
enişte bey sunumuda güzel yapmış bu işlerden anlıyor anlaşılanbenım esım olacak haın adamdasenın hedıye ettıgın kurabıyelıge cokomeller almıs koymus etı puf almıs eve bı gıttım delırdım en sevdıgım seyler salonun ortasında duruo ama yedımmı tabıkı hayırrrrrrrrrrrrr
senaa kız sen buralardamıydın bıraktın gittin bizi
arzucum dünkü menüm
sabah
1 simit
öğlen
4 kaşık kuru fasülye,1 kase sebze çorbası
ara öğün
elma
akşam
bir kase mercimek çorbası
saat 10 gibi filan
tavuk kanat 10 tane(
3 lt su
akşam kaçta işten çıkıyorsun cnm..
enişte bey sunumuda güzel yapmış bu işlerden anlıyor anlaşılan
anlamazmı bebem ya bır numaralı abur cubur uzmanı kendısıondan sebepte 110 kılo
he canım bir burdayım bir orda mekik dokuyorum iki arada
günaydın kızlar bendeyazmaya çalışacağım bundan sonra buraya yedklerimi ,hayırlısı bakalım .
bak en büyük hatan kahvaltı yapmamanevet kahvaltısız olmaz ama işe geç kaldım yanımda bişey getiremedim..mecburen kahvaltısız oldu bugün
ama bol bol su içiyorum..birde fındık yedim 10 tane ..
bu idare etmezmi
Canımkızlar bende tam diyet yapmaya karar vermiştim kiii hamile olduğumu öğrendim yoksa eve koşu bandı bile almayı planlıyoduk eşimle zayıflamadığıma cok pişmanım cunku şuan 63 kiloyum düşünün kac kiloyla doğuma gidicem
günaydın canım hoşgeldin aramzıa bol iradelergünaydın kızlar bendeyazmaya çalışacağım bundan sonra buraya yedklerimi ,hayırlısı bakalım .
kızceler dun eskıden gıydıgımde gobegımın bı yerden totomun bı yerden tastıgı bır elbısem vardı dolabımda bı deneyım dedım braz bol geldı halıyle ama aman allahım nasıl guzel durdu anlatamam cok begendım durusunu ve anladımkı dıyet yapmak kılo vermek ve kılo vermıs olarak kalmanın tadı paha bıcılmezmıssss :119::119::119::119::119::119: allah herkeze bu sevıncı yasatsınnnnnnbu arada o elbıseyı esım gıydırmez artık zannımca cunku hafıf dız ustu ve uste oturan bı elbıse e sımdı guzelde duruo esım hayatta gıydırmezzzz
bak en büyük hatan kahvaltı yapmamanmaden sabha zamnın yok akşamdan 1 tane yumurta haşla ve 2 dilim ekmekten tost hazırla sabah kalkınca hazırlanana kadar tostun pişer...al onları işyerine getir adam gibi kahvaltı yap..yanında domates salatalık peynir falanda getir...diyetin olmazsa olmazı kahvaltıdır canım
Canım
biliyosun bebiş istiyorum ve aynı zamanda kilo vermeye çalışıyorum....biz tam besin guruplarının hepsindne yiyerek kilo veriyoruz...kilo vermene engel deqil hamiş olman...sabah kalsiyum ve protein öqlen proetin ve karbonhidrar akşam yine sebze yada protein aralarda ise meyvemizi yiyoruz....et süt yumurta sebze meyve hepsinden istifade ediyoruz....kısacası saqlıklı besleniyoruz....bebiş için bunlardan daha faydalı hiçbir besin olamaz...ben hamişte kalsam bu listenin dışına çıkmam...bebek alması gereken besinlerin hepsini alır senin vücudundaki zararlı yaqlar dışarı atılır...çünkü biz diyet yapmıyoruz saqlıklı beslenerek kilo veriyoruz
günaydın canım hoşgeldin aramzıa bol iradeler
akşam enişte gelesiye giysene o elbiseni adamın gözü gönlü açılsın
7den sonra bidaha sakın bişey yeme cnm olurmusaat 6 da işten çıkıyorum
selam bayanlar
baya geciktim girmek icin ama kadinlar matinesi yaptikda biraz mudur yok da
menumu yazayim hemen
07.30 = 2bardak su
08.00 = 2dlm kizarmis ekmek ustu peynir
10.00 = yesil cay + 1dlm baklava
12.00 = 1/2 k. corba + tavuklu pattes yemek + salata
16.00 = mandalina
18.00 = 1/2 k. corba + 1/2 p. makarna + 3yk yogurt