Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın kısçelerrr :KK16::KK16::KK16::KK16:
bu sabah ne varsa çok erken kalktım şimdide uyku gözümden akıyor :KK6:
kahvaltımı yaptım tost ve yumurta yedim...reql oldum onun tatsızlıqıda var :KK31:
havada kapalı e daha ne olsun soquk donuk bigün iştee...

gunaydın canım bende moralsız uyandım gune artı cıktım gene ve cokkk sınırlıyım bu sınırlede bugun asırı otesı sıkı bır menum olacak

dunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
zeyrtın 2 p
yumurta 0 p

ara
20 gr antep 3 p

ogle
ızgara kofte 1 p
az salata 3 p

ara
yok

askam
esım karısık sandvıc soylemıs ben sadece ıcını yedım sucuk sosıs vs

1,5 lt su ( dısarı cıktık ıcemedım fazla :KK47::KK47::KK47:)

27 dakıka tempolu yuruyus

ve bu menu ıle + cıktım cokkk sınırlıyım :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

gunaydın canım bende moralsız uyandım gune artı cıktım gene ve cokkk sınırlıyım bu sınırlede bugun asırı otesı sıkı bır menum olacak

dunku menum

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
zeyrtın 2 p
yumurta 0 p

ara
20 gr antep 3 p

ogle
ızgara kofte 1 p
az salata 3 p

ara
yok

askam
esım karısık sandvıc soylemıs ben sadece ıcını yedım sucuk sosıs vs

1,5 lt su ( dısarı cıktık ıcemedım fazla :KK47::KK47::KK47:)

27 dakıka tempolu yuruyus

ve bu menu ıle + cıktım cokkk sınırlıyım :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

günaydın canım..
akşam yediqin şarküteri baharatlı olduqundna ödem tutmuştur yarına bişeyin klamz canım takma kafana :KK34:

günaydın canım..
akşam yediqin şarküteri baharatlı olduqundna ödem tutmuştur yarına bişeyin klamz canım takma kafana :KK34:

yanı o olabılır bıde pazar gunu annemler pıde yaptırmıslar yemıcem dedım manasızca sacma bır ısrarla yedırdıler onunda ceremesı olabılır offf ya karısmasın kımse bana bole seylerı yedırmenın anlamı nekı bak sımdı +dayım ya offff yaaaaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47: evden kafamı dısarı uzatmıcam bıdaha :KK19::KK19::KK19::KK19: esım bı yandan annem bı yandan karısmayın yaaaa of

zaten dun aksamdan ıtıbaren yuruyuse start verdım allahın ıznı ıle her aksam nasıpse yurucem yarım saat tempolu yaza surda ne kaldı verecegıme alıyorum offfffffffffffffffff:KK20::KK20::KK20:

zaten dun aksamdan ıtıbaren yuruyuse start verdım allahın ıznı ıle her aksam nasıpse yurucem yarım saat tempolu yaza surda ne kaldı verecegıme alıyorum offfffffffffffffffff:KK20::KK20::KK20:

Canım pide yenmezmi yaa ben o pideleri bir güzel yerim varsın 2-3 gün artıda çıkayım ne var yani...diyetinin içinde bu tür kaçamaklara yer vermezsen sonra yediqin an kilo alırsın...ben hep yedim ama kiloda verdim vücudunu korkak alıştırma...

günaydın hayırlı sabahlar fıstık hatunlar..

Melek moral bozmak yok canım topla kendini olabilir öncedende artı çıktında ertesi gün misliyle veriyordun hatırlasana senin buna alışkın olman gerekir cancazım ivedilikle aklını başına almanı istiyorum..

Canım pide yenmezmi yaa ben o pideleri bir güzel yerim varsın 2-3 gün artıda çıkayım ne var yani...diyetinin içinde bu tür kaçamaklara yer vermezsen sonra yediqin an kilo alırsın...ben hep yedim ama kiloda verdim vücudunu korkak alıştırma...

Oylede arzucum ne bılım korkuorum ıste :18:

günaydın hayırlı sabahlar fıstık hatunlar..

Melek moral bozmak yok canım topla kendini olabilir öncedende artı çıktında ertesi gün misliyle veriyordun hatırlasana senin buna alışkın olman gerekir cancazım ivedilikle aklını başına almanı istiyorum..

oyle ılknurcum da ne bılım o kadar artı gorunce bırden sınır oldum :KK17::KK17:

yanı o olabılır bıde pazar gunu annemler pıde yaptırmıslar yemıcem dedım manasızca sacma bır ısrarla yedırdıler onunda ceremesı olabılır offf ya karısmasın kımse bana bole seylerı yedırmenın anlamı nekı bak sımdı +dayım ya offff yaaaaaaa:KK47::KK47::KK47::KK47: evden kafamı dısarı uzatmıcam bıdaha :KK19::KK19::KK19::KK19: esım bı yandan annem bı yandan karısmayın yaaaa of

Bu eşler çevresindeki insanlar çok sinir bozucu benimki dün akşam mantarlı mısırlı pilav yapmış vay efendim yiyecekmişim:KK47: Yedirmek için baya uğraştı ama ben yemedim çok bzuldu(bir daha yemek yapmıyacakmışşş beyefendi:KK47:) ya kiloluyken zayıfla diye dalga geçer çok yiyorsun derler dikkat edince hepsi yemeye uğraştırıyor :KK47: çok sinir bozucu

Evet canım o günleri getir aklına mamafi moral bozmak yok..
Hergün eksileri görmek günden güne şekillenmek ne güzeldi dimi o günler..

evet cok guzeldııı:KK31::KK31::KK31::KK31: hy gıdı gunler heyyyy

Bu eşler çevresindeki insanlar çok sinir bozucu benimki dün akşam mantarlı mısırlı pilav yapmış vay efendim yiyecekmişim:KK47: Yedirmek için baya uğraştı ama ben yemedim çok bzuldu(bir daha yemek yapmıyacakmışşş beyefendi:KK47:) ya kiloluyken zayıfla diye dalga geçer çok yiyorsun derler dikkat edince hepsi yemeye uğraştırıyor :KK47: çok sinir bozucu

sorma ya saygı duymalılar ama nerde ılla manasız bır ısrar sonucta bızde ınsanız nefsımız kayabılıo bence yardımcı olmalılar yedırmeye deılll :KK19::KK19::KK19:

yemek yapan adamı bulmuşta bunuyor :KK68:

yemek yapan adamı bulmuşta bunuyor :KK68:

Bunamak değilde hep böle zararlı şeyler yapar yok yufkada beşamek soslu tavuk yok beşamel soslu makarna insan sebze yapar yook böle değişik şeyler yapmaya bayılıyor yemediğim zamanda bozuluyor ee bunlaron hepsi kilo yapıyor ben devamlı yeseydimm verdiği bütün kiloları almıştım.
:KK52:

Arkadaşlar kusura bakmayın konunuza daldım böyle ama acil yardıma ihtiyacım var..

Ben akşama kadar yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum..işyerimde olduğum için kolay oluyor..ama akşam eve gidince sirkeli su yoğurt filan bastırıyorum ama yatacak zaman olanlar oluyor..akşam mesela bir dilim kek yedim kola içtim boza içtim :KK43:(( dayanamadım...tam yatacak zaman engel olamıyorum kendime..

Napıcam bişey söyleyin..sabahtan akşama kadar yaptığım diyette boşa gidiyor yaa :KK43:(

bi akıl verin hadi

X