Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Hayırlı olsun ablacımm, listeye senin adını da ekleyeyim hemenn

günaydın çıtır kelebekler hehehhe start alıyo mu yarışmamız bombaa gibiyim herkesi geçicem inşallah RABBİM utandırma

Start canımm

İlk bildirimi ben yapayım 63 ü görebilmenin gururuyla haftaya bugün 62 i görmenin inancıyla subaneke dinimiz amin

Tebrikler canımmm Yalnız şöyle bir şey var, bildirimleri cuma günü yapıyoruz

Kıyamam ablacım, çok geçmiş olsunn

As canım, gerçekten çok şaşırdım ve çok kızdım Ne alıp veremedikleri var baş örtüsüyle anlamıyorum. Onların inancından şüphe ediyorum, bu Allah'ın emri sonuçta. Bence sevgilin sorun çıkarmıyorsa, ki birlikteyseniz çıkarmıyor demek ki, ailesiyle konuşup bu durumu halletmesi lazım. Benim düşüncem, oğlunu bana versin de ailesi beni ilgilendirmez. Annem de öyle olmuyo işte der hep, evlenince durum değişiyor demek ki :44: Ama sevgilin doğru yolda ve inşallah mutlu olursunuz canım Kiloları hiç sorun etme, onlar gider canım benim, bozma moralini

ben ıspanaqı sadece yumurtalı yada kıymalı seviyorum onun için üstüne bir yumurta kırıp yemeqi çok seviyorum...menü paylaşımları kopy için oldukça ideal oluyor bu arada

Bende bayılırım yumurtalı ıspanağa hııııımmmmmm
Ama temızleyip yıkamasını sevmem

Son düzenleme:

Evet abla şaşırıyoruz zaten sadece büyük halası ve yengesi hoca çarşaflı ve çevre tarafından çok sevilen bi kesim. El üstünde tutuyor bütün herkes zaten yengelerinin hepsi gözümün içine bakıyor sorun anne babası kız kardeşi ve babasının tarafı . Zaten öyle bi aileden bu çocuk nasıl çıkmış herkes şaşırıyor çocuğun cevabı kim konuştuysa aynı Tuba vazgeçmedikçe ben onu bırakmıcam Allahın izniyle tuba olucak ve ben hep böyle bir eş istedim huyu karakteri yaşam tarzı benim istediğim gibi diyor yeter ki o üzülmesin biraz sabır halledicem ben diyor bende ortalık durulsun diye sözü erteledim bi kaç ay ne bileyim ya sadece dua ediyoruz başka yapıcak bişey yok istihare yaptırdık ist büyük hocalarıyla görüştük hayırlı çıktı istihare hocalar da illa ki olacak böyle şeyler ii düşünüp istikrarlı yola çıkın diyorlar... annesi babası var tabi ki ablacım amasyada anne babası köyde. Kız kardeşide antalyada okuyor. çocuk 25 yaşında herkes nasıl bakarsa öyle görüyor abla kadın hiç beğenmedi beni yengeleride dayıları da bizim yiğenimizin senin tırnağın olamaz onu da çok seviyoruz ama senin yüzüne bakmaya kıyamıyoruz biz sakın üzülme biz hep yanınızdayız diyorlar bide dediğin gibi abla bunca şeye rağmen doğru yolu bulmuş ve herkes ona karşı ailesinde, eski hayatını yüzüne vuruyorlar kimse destek çıkmıyorken böyleyim tek dayanağım sensin diyor bana. Özellikle dedim ki halana söyle senin eski hayatını açmasın sen mahcup olma o ortamda oda söylerim halama tmm dedi ama kadın koz bildi bunu ve özellikle açtı ya baktı ben biliyorum herşeyi nerden vuracağını şaşırdı

Son düzenleme:
benim ablam hoca kadına diyor ki ayet bu bak, söz konusu Allah'ın emriyse kişi anne babasını değil kimseyi dinleyemez Allah'ın sözü herkesinkinden öndedir onun dışında anne babaya itaat vardır dio kadın hala dio ki hayır yanlış .... Orda filim koptu bende ayeti kabul etmeyen benim lafımamı tmm der

ve çok pis hırs yaptım 3 ay sonra gene ist gelce o zaman gözlerine sokucam kilolu olmak neymiş .Apartmanda oturmayı çok isterdim sırf merdiven inip çıkmak için ablamın evi 5. kat ve günde 2 kez felan iner çıkarım o bile bana 10 günde 2 kilo verdiriyor ve acayip çok yiyoruz onlarda sadece kahvaltı dışında ekmek yok...dün heycandan bişey yiyemedim zaten akşamda moral bozukluğundan yemedim...

Bugün ki menüm

Sabah: Şekersiz çay 2 dl ekmek (değişik bi ekmekti tuzsuz felan) beyaz peynir(akşamdan suya koyduk iyice tuzu gitti) 4 zeytin haşlanmış papates birazcık bal ( bi çay kaşığı yokturdur bile)

Ara: yemgem papates yemeği yapmıştı ben sadece içindeki haşlanmış eti yedim

Öğlen: 1 dilim az şekerli kek ve süt

Ara: şu an yok

Akşama da bulgur pilavı çorba ve köfte var sanırım

2.5 lt su

Haklısın canım, inancı sağlam olmayana laf anlatılmaz, öylelerinden de uzak durmak gerekir. Benim bi akrabam var, o da baş örtüsünün Allah'ın emri olmadığını, Kur'an'da böyle bir şey geçmediğini iddia ediyor. O kadar çok anlattık bir de.. Ben tesettürlü değilim ama annem, yengem, halam falan başörtülü. Yine de tesettüre hayır diyenlere elimden geldiğince anlatıyorum ama anlamak istemeyen anlamıyor canım, onlar kendi doğrularına inanmışlar, Allah ıslah etsin böylelerini

Bende bayılırım yumurtalı ıspanağa hııııımmmmmm
Ama temızleyip yıkamasını sevmem
evet yıkaması ve doqraması olmasa lüp diye yesek ne güzel olur
benim anlamadıqım o kadın bütün bunları sayarken senin çocuk napıyor ?? susuyorsa işte buna kızarım
canım kek mek yeme hemen toparlayalım seni...akşamda çorba+ köfte yersin....düzenli olarak geliyorsun buraya ve hemen menülerine çeke düzen veriyoruz seni çıpçıtır bir gelin yapıcaz Allahın izniyle
SAGOL bebekımmm

harıkaaa aksam ıcın super olur aslında

ben akşam ne yicem bilmiyorum belki müsli yerim aslında canım çorba istiyor ama onuda kalkıp yapması var

Son düzenleme:

BEN SUCUK yıcem sanırım aksama cecıl peynırı eslıgınde canım yemek turu bısı ıstemıor cunku

BEN SUCUK yıcem sanırım aksama cecıl peynırı eslıgınde canım yemek turu bısı ıstemıor cunku

güzel bir alternatif şimdiden afiyet olsun canım...benim canımda çorba istiyor iş başa düştü sanırım yaww yokmu dolabında şööyle güzel bir tarhana çorbası olan ? akşama geleyim içmeye

güzel bir alternatif şimdiden afiyet olsun canım...benim canımda çorba istiyor iş başa düştü sanırım yaww yokmu dolabında şööyle güzel bir tarhana çorbası olan ? akşama geleyim içmeye

dogru adres benım aneyın evı bu mevzudaaa cunku her aksam mutlaka yapar kendulerı efemmmmm

dogru adres benım aneyın evı bu mevzudaaa cunku her aksam mutlaka yapar kendulerı efemmmmm

akşamı çorbayla geçirmeyi çok seviyorum hem tok tutuyor hemde çok güzel kilo verdiriyor... e şimdi kalkıp izmiremi geleyim :26: bir çorba yapmaya üşenen izmire nasıl gelsin iş başa düştü anlaşılan kalkıp kuzu kuzu yapıcaz

hani ya tek başıma mı yarişcam benden başka bildirim yapan yok çok meraklı gibi oldum böyle hehehhe çok meraklıyım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…