Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel öpiyimde geçsin
canım biz bildirimleri cuma günü yaptık
öppppppppppppppppppppppp
benim de elimi öpün o zaman yaa özendim şimdi bardağı taşırken elime döktüm koridorda bırakamadım da bardağı bi yere kıpkırmızı oldu :84:
evet yıkaması ve doqraması olmasa lüp diye yesek ne güzel olur
benim anlamadıqım o kadın bütün bunları sayarken senin çocuk napıyor ?? susuyorsa işte buna kızarım
canım kek mek yeme hemen toparlayalım seni...akşamda çorba+ köfte yersin....düzenli olarak geliyorsun buraya ve hemen menülerine çeke düzen veriyoruz seni çıpçıtır bir gelin yapıcaz Allahın izniyle
ben akşam ne yicem bilmiyorum belki müsli yerim aslında canım çorba istiyor ama onuda kalkıp yapması var
Canım aslında bir anlamda zaten yarıştayız her hafta listemiz yapılıyor... pazartesi bildirim yapmadık çünkü zaten cuma yapıyoruz tekrar gerek yok diye düşündük...1-2 hafta geçsin 2şerli guruplar halinde yarışma yaparız...sanki p.tesi yarışma vardı yanlış mı anlamışım listeye adımızı yazdırıyoduk Allah Allah bu hafta iki yarışma var diye sevinip duruyodum
neyse sağlık olsun fransız fransız yaşayım ben
ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun topiqimizin sakarlıqı tuttu heralde bu aralar :26:benim de elimi öpün o zaman yaa özendim şimdi bardağı taşırken elime döktüm koridorda bırakamadım da bardağı bi yere kıpkırmızı oldu :84:
yok abla yaa o babamlarla diğer odaya geçmişti konuşmak için, kadın ilk baş biz susunca bizi pısırık sandı galiba bizde konuşmaya başlayınca sustu kaldı 1 saat. Gırgırla şamatayla bizde cevabını güzel verdik. ER yada geç o kız bu eve gelin gelecek demiş bugün, iyice dellenmişler yarın yüzyüze konuşucaz bakalım nolucak. bu arada keki yemedim su çok içinde keke yer kalmadı değişiklik oldu menüde :) 3 kaşık pilavı öğlene aldım köfte ve çorbayıda akşam yedim eve gidince 9 lu çayıma devam edicem bide kekik suyuyla soğan çok ödem atıyormuş insilün direncime baktırıcam bide tekrar. Hangi bölüme gitmem lazım bunun içinnn
Canım aslında bir anlamda zaten yarıştayız her hafta listemiz yapılıyor... pazartesi bildirim yapmadık çünkü zaten cuma yapıyoruz tekrar gerek yok diye düşündük...1-2 hafta geçsin 2şerli guruplar halinde yarışma yaparız...
ayy canım yaa çok çok geçmiş olsun topiqimizin sakarlıqı tuttu heralde bu aralar :26:
Canım hakkında ne hayırlıysa öyle olsun Allaha bırak tatlım...
bu bahsettiqin tahliller saqlık ocaqında yapılıyor diye biliyorum ama hastaneye gideceksen dahiliyeye gitmen gerekiyor canım..
Canım ne zaman istersen ozaman yaptırabilirsin tahlillerini adetle ilgisi yok rahat olteşekkür ederim ablacım acaba adet döneminde yapılır mı bu konuda evet bende öyle yaptım Allah'a havale ettim...
hayırlı geceler kızlar bugünki menümü payşalaşayım...
Sabah
2 tam buğday ekmeği çok kızarmış
Krem peynir
Küçük domates
1 h. yumurta
Ara
küçük elmanın yarısı
Öğlen
Kıymalı yumurta
Roka küçük taze soğan
Ara
Yoğurt
Akşam
Roka, maydanoz,küçük bir taze soğan
Birtane haşlanmış but
3 litre su 2 bardak yeşilçay
Canım ne zaman istersen ozaman yaptırabilirsin tahlillerini adetle ilgisi yok rahat ol
iyiakşamlar ilknurcum menün gayet güzel aynen devam canım
Teşekkür ederim canım eeee bi yerden başlamak gerekiyşr inşallah bozmadan devam ederim..
Sen nasılsı napıyorsun..
kös kös evde oturuyorum mecbur yapmam gereken işlerin dışında yaptıqım hiçbirşey yok ye iç yat kalk rütuna vurdum artık...
bu arada karnımdan gurul gurul sesler geliyor
Canım nohut pilav ve biber dolması aynı gün hiç olmamış gel dövem seniiİyi akşamlar çıtırlar
Bugünkü menüm,
Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
4-5 zeytin
Ara
yok
Öğle
2 kaşık nohut
2 kaşık pilav
Ara
1 bardak süt
Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
2 adet biber dolması
Bol yeşil salata
2 lt su
herkese ii akşamlar kızlar.tam diş çıkarma dönemi.girip Okuyorum ama cevap Yazamıyorum Oğlan yakamı bırakmyr.şimdide oğlanı uyuttum ancak böyle yazyorum.sena abla senden kopya Cektim. bende akşamı Ispanaklı yumurta ile kapadım.günlük rutin koşumu yaptım 40dk.öğlen Special k yedim. aralarda meyve gün kurusu Ceviz falan işte.hadi ii akşamlar herkese dua edelim birbirimize
Canım nohut pilav ve biber dolması aynı gün hiç olmamış gel dövem senii
afiyet olsun canım
teşekkür edeerim canım ablam..özel özel dualar bekliyorum senden.bu aralar ayrı ihtiyacım var duaya :26::26:hoş insanoğlunun her zaman duaya ihtiyacı varda insan nisyandan müştak unutuyoruz işte acziyyetimizi muhtaçlığımızı kulluğumuzu
günaydın günaydın günaydın topiğimizin güzel bayanlarısabahki rutinim.tarçınlı limonlu elam dilimli sirkeli ılık suyum iki bardak...biraz sonra kahvaltı..peynir zeytin domates salatalık yumurta bahçemden taze taze toplayacağım maydonoz naneöğle ve aralar meçhul çocuktan fırsat bulup ne yiyebilirsemakşamda balık..annemlerde olacağız inş.fazla kaçırmam