Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

İlk bildirimi ben yapayım 63 ü görebilmenin gururuyla haftaya bugün 62 i görmenin inancıyla subaneke dinimiz amin

güüünayyydııııınn kızlaaaar
haftasonu bolll cıııslı geçti
umarım toparlarım
yeni gelenler hoş geldiniiiz

gunaydın benımde oyle oldu malesef pazar gunu offf bu hftasonlarını napcezkıııı

canımmm yaa aynen öyle,ben işyerimden pc ye giriyom evde yok,buraya gelince daha motive oluyorum listelere bakıyom falan,bide ben biraz kilo verdim ya gevşedim salak gibihafta sonları tatilya diyette tatile giriyo sankiii

ha bide regl oldum,bi şişkinlik sorma gitsin, bu hafta + görmesem iyi:18:

evet ısyerınde daha guzel motıve oluyor evde olmuyr. ben 90 kılo ıle ılk basladıgımda pazar dahıl hıc bozmuyordum ne ketunmusum hatta o kaar abartıyodumkı pazarları gec kalkılıyor ya ben saat kurup erkenden kalkıp kahvaltımı yapıodum ogun atlamayım dıye hey gıdı gunler heyyyy ama allaha sukur emeklerımın meyvesını aldım

kızlar gevşemek yok hem sizler yarışta değilmisiniz bakim

yarıs olmadı sanırım ılknurcum kaldı yanı

amin tatlım darısı başınaa

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GEÇmiş oçsun canım hava bugün çok güzeldi aldanma by havalara dikkat et kendine..
saqol ilknurcum bugün daha iyiyim
Dikkat et ablacım kendinee. Bende de vardı cısslar ama tam gaz devammm
teşekkürler tatlım hadi basalım gazaaa
boooll iradeler canım bu iş bu yaza kadar bitecek kiloları çıkarıyoruz hayatımızdan
Ooooo maşallah subhanallahhh bu hafta rakiplerimiz dişlii napsak gece gündüz yemesekmi birinci omak için
günaydın geçmiş olsun canım benim boğazlarım acıdığında ada çayı içiyorum işe yarıyor sanada öneririm
teşekkür ederim çiğdemcim iyim bugün

niye kalmışş kuzuu yarışıyoruz hemde tam gazzz

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
baharı özlemişiz yaa ne güzel bir hava sahilemi gitsek ne
yaa böyle havaları gördükçe her ne hikmetse daha çok diyet yapasım geliyor içim kıpır kıpır oluyor daha çok hayal kuruyorum felan

Son düzenleme:

gunaydın kuzıııııı aynen bende hıcc sırkette durasm yokkk hava cok guzelll off yaaaa

OFF kızlar hıcmı hıc keyfım yok dun kahvaltı hazırlarken cok derın bır sekılde parmagımı kestım tum gun sızladı agrısından duramadım gecede cok agrıdı bugun allaha sukur sızısı gectı ama hala parmagın bulundugu ele dokunamıyorummm

Evet canım aynen öyle yapıyoruz

ahh canım yaaa çok geçmiş olsun
bende dün sahikden dönerken elimin üstünü çalıya kaptırdım iki yerden fena çizildi akşam çok acıyordu şimdi hafiflemiş..

kahvaltım kızlar;
1 haşlanmış yumurta 0k.
2 dilim light ekmekle tost 15 k.
1 çeri domates 2k.
yeşilçay 0k.
toplam 17k.

canımm çok geçmiş olsunn, acısı çok kötü onun yaaa

senacım sanada çok geçmişolsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…