- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm çok geçmiş olsunn, acısı çok kötü onun yaaa
sagol canım sorma canımdan can koptu
S.a kızlarr ben hala istdayım 1 ayı geçti çok güzel bi tatildi ama dün gece herşey berbat oldu sevdiğim çocuğun ailesi amcamlara tanışmaya geldi kapalı bir gelin kesinlikle istemiyorlar bende kapalıyım ve kiloluyum diye çocuğa demediklerini bırakmamışlar kesinlikle olmaz evimizden içeri adım atamaz felan dediler şok oldum oğlanın halası içeri girdi başladı laf sokmaya gidene kadar full laf soktu sırf sevdiğimin hatrına sabrettim çok moralim bozuk
S.a kızlarr ben hala istdayım 1 ayı geçti çok güzel bi tatildi ama dün gece herşey berbat oldu sevdiğim çocuğun ailesi amcamlara tanışmaya geldi kapalı bir gelin kesinlikle istemiyorlar bende kapalıyım ve kiloluyum diye çocuğa demediklerini bırakmamışlar kesinlikle olmaz evimizden içeri adım atamaz felan dediler şok oldum oğlanın halası içeri girdi başladı laf sokmaya gidene kadar full laf soktu sırf sevdiğimin hatrına sabrettim çok moralim bozuk
yanı varya sımdı o kadar sınırlendımkı elıme gecırsem o kısılıgı bozuk kısılerı allah yarattı demıcem hangı hakla nasıl bu sekılde konusmuslar ya kapalılarla alıp veremedıklerı ne bu ınsanların anlamıyorum ya onaylamamıs olabılırler ama bu sekılde ınsanları uzup ıncıterek soylenmesı nekadar ayıp cırkın yaslarından baslarından da utanmamıslar sanırım ALLAH ISlah etsın bolelerını sen hıccc uzulme canım kılo konusu hallolur nasılsa ve o kısılıgı bozk kısılerın soyledıklerınıde takma
bi an ne dicemi şaşırdım 1-2 dakika ekrana bakıp öylece kaldım...bu ne şimdi yaa... dicek bişey bulamıyorum... insanları kıyafetleriyle deqerlendirmek ne kadar yanlış...sen Allahın emrini uyguluyorsun canım sakın bu sözlere takılma....önemli olan sevdiqin çocuqun düşünceleri dicem ama yarın birgün evlenince ailesi sorun olursa ozaman daha çok üzülürsün...neler duyuyoruz....çok iyi düşün...peki bu olanlardan sonra sevgilin ve sen ne düşünüyorsunuz..
a.s canım selamı almayı unutmuşum.. ahfa canım istanbulun neresindesin şuan..
ya inanın bende ilk yarım saat şoka girdim dondum kaldım sonra sabrım taştı ama ablamlar felan sen hanımlığını koru sus felan dediler kadın o kadar burnu büyük ki hazırladıklarımızdan bile yemedi sürekli evi kontrol etti ben Arzu ablanın dediği gibi korkuyorum sonradan ailesine pes ederse die ama çocuk burda ist da dayısının yanında çalışıyor ve burda kalıyor ailesi memleketlerinde yaşıyor dayısıyla yengesi tanıştırmıştı zaten bizi onlar bizden yana ailemde bizden yana çocuğa sordum ben hiçbişey için mecbur değilsin karşına aileni alıcaksın böyle bi seçimle karşı karşıya bırakamam seni dedim. Hç kimse umrumda değil ben sevdim kabul ettim seni onlarda edecekler mecburlar dedi halası da baban eve bile almaz felan demiş çocuk da almazsa almasın bizde gitmeyiz tırnağını bile göstermem onlara karımın demiş ama gene de korkuyorum tabi konu aile olunca napıcam ben ya
aıle faktoru malesef cok onemlı bu asamada aılem umrumda deıl densede evlenınce degısebılıyor canım moralını bozmak asla ıstemem ama ıyı dusunmenı ısterım ben
biliyorum söyledim defalarca ama sen beni bırakma ben seni bırakmam sen pes edersen ben yanlız başaramam felan diyor kabullenecekler başka çaresi yok diyo ama aile ikili oynuyor çocuğu arayıp tmm oğlum sen sevdiysen anlaştıysan başımızın üstünde yeri var diyorlar halasını arayıp ne yap et kızı vazgeçir diyorlar kadın da vazgeçeyim diye öyle davrandı dün gece
yanı buda nekadar ıkı yuzlu ınsanlar oldugugunu gosterıyor bunlar yarın bır gun evlenıncede sıze rahat vermezler ıse evlılıgınızde sorun teskıl edebılır. bırazda tecrube ıle sabıt oldugu ıcın yorum yapıyorm. kotu ornek olmasını ıstemem ama benım esımde bız nısanlı ıken melek ıcın herkezı karsıma alırım annemı bıle gozum gormez demıstı ama evlenınce cok deıstı ve ben yıllarca kaynana sorunuyla asırı derecede yıprandım. o yuzden ıyı dusun bence
kızlar eksik anlattım en büyük ayrıntıyı atladımbu çocuğun ailesi kız kardeşi felan içki masalarında alem yapan bi aile çok rahat yaşıyorlar yani çocuğun namaz kılmasını dahi istemiyorlar kız kardeşi ortalığı ayağa kaldırmış neen namaz kılıyorsun kafayiı yicen sende felan diye çocuk bi akşam sohbete gitse ailesi deliriyor resmen yani büsbütün islama karşılar
OFF kızlar hıcmı hıc keyfım yok dun kahvaltı hazırlarken cok derın bır sekılde parmagımı kestım tum gun sızladı agrısından duramadım gecede cok agrıdı bugun allaha sukur sızısı gectı ama hala parmagın bulundugu ele dokunamıyorummm
Geçmiş olsun canım benim dikkat et bendee çook keserim elimi
canım hep aile fertlerinden bahsetmişsin annesi babası yokmu bu çocuqun?ya inanın bende ilk yarım saat şoka girdim dondum kaldım sonra sabrım taştı ama ablamlar felan sen hanımlığını koru sus felan dediler kadın o kadar burnu büyük ki hazırladıklarımızdan bile yemedi sürekli evi kontrol etti ben Arzu ablanın dediği gibi korkuyorum sonradan ailesine pes ederse die ama çocuk burda ist da dayısının yanında çalışıyor ve burda kalıyor ailesi memleketlerinde yaşıyor dayısıyla yengesi tanıştırmıştı zaten bizi onlar bizden yana ailemde bizden yana çocuğa sordum ben hiçbişey için mecbur değilsin karşına aileni alıcaksın böyle bi seçimle karşı karşıya bırakamam seni dedim. Hç kimse umrumda değil ben sevdim kabul ettim seni onlarda edecekler mecburlar dedi halası da baban eve bile almaz felan demiş çocuk da almazsa almasın bizde gitmeyiz tırnağını bile göstermem onlara karımın demiş ama gene de korkuyorum tabi konu aile olunca napıcam ben ya
bana yakın olsaydın görüşelim dicektim ama ciddi mesafe var..şuan 4. leventteyim yarın pendiğe geçicem ablacım çarşamba da evimize dönüyoruz nasipse
Canım birde şu açıdan bakmak lazım..bu devirde aile faktörü eskisi kadar etkili olmuyor herkes kendi hayatını yaşıyor...ama tabi bu bir genelleme..istisnalar kaideyi bozmaz... çok iyi konuşman lazım çocukla...sonrası için net cevaplar vermesi gerekiyor...aileinin uzakta olması avantaj yakında olan akrabaların size destek olmasıda büyük avantaj...bu arada çocuk kaş yaşındaydı?biliyorum söyledim defalarca ama sen beni bırakma ben seni bırakmam sen pes edersen ben yanlız başaramam felan diyor kabullenecekler başka çaresi yok diyo ama aile ikili oynuyor çocuğu arayıp tmm oğlum sen sevdiysen anlaştıysan başımızın üstünde yeri var diyorlar halasını arayıp ne yap et kızı vazgeçir diyorlar kadın da vazgeçeyim diye öyle davrandı dün gece
kızlar eksik anlattım en büyük ayrıntıyı atladımbu çocuğun ailesi kız kardeşi felan içki masalarında alem yapan bi aile çok rahat yaşıyorlar yani çocuğun namaz kılmasını dahi istemiyorlar kız kardeşi ortalığı ayağa kaldırmış neen namaz kılıyorsun kafayiı yicen sende felan diye çocuk bi akşam sohbete gitse ailesi deliriyor resmen yani büsbütün islama karşılar
bu saate dek menum
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 8 p
peynır 0,5 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
20 gr antep 3 p
ogle
ızgara kofte 4 1 p
yarım kozlenmıs bıber 1,5p
ıkı ınce dılım domates 1 p