benim tatlı krizim tuttu
Kocaman bi portakal yedim:
benim tatlı krizim tuttu
Kocaman bi portakal yedim:
ahh ah şuan karşımda koskoca bi çikolatalı pasta var benimde tuttu tutuyoooo
Merabalarr kizlaaar,
topik cok mu durgun bana mi oyle geliyo
Ben bugun sapittim sapittim da sapittim:26:
sucumu dabiliyom itirafta ediom bakin:18:
ben anladim ki moralim bozuk olunca yiyorum sinirimi yemekten cikariyorm, zaten her kotu seyin basi stres, moral bozuklugu deil mi
Neyse naptigimi soyleyim dun aksam patatesli wee kendime ozellikle yumurtali sucuklu gozleme yapmistim,
dun aksam esim yedi bi guzel onlardan ben yemedim, kendi hakkimi sabaha kadar sabredip kahwaltida yicektim yaee buraya kadar hersey iyi guzel dun dikkatli bisekilde
ogunlerimi atlattim...
Sabah kalktimmm aksam ki kendim icin hazirladigim ymurtali sucuklu bregi ortadan ikiye boldum kalani tekrar ikiye boldum, patatesli borekten de ayni olcude
sabah 2 dilim domates we bir catal peynirle yedimmmm
we gelelim aksama aksam icin karnibahar haslamistim salatasini yicektim amaa amaaa ben naaptmmmmmesim aksamda dunki boreklerden istemisti
ona iki tane tost makinasinda isittim we ustelik ustune yagda surdum, beyfendi sadece bi tanesini yedi,
dierleri kalmasin mi, aayy resmen gozumun onunde dondu ooo gozlemeler bende dayanamadim o bir tum boregi parcalar halinde yedim
ustelik aksam ogununde
aferin bana demi :2:
ama bu listede ben niye yokum70dim 68.3 oldum beni yazmamışsınız
1 dilimde çavdarlı ekmekk kahvaltıda
selam sekerler
ben geldim.hakikaten bugun topik biraz durgun.heleki sabah kimsecikler yoktu.kim ne yazsa can sIkintisindan hemen atliodum cevap yaziodum.bugun pek ayagada kalkamadim.hep uzanir pozisyonda belimde yastikla durdum.belimin agrisi oyle boyle degil.cok asiri.agridan agladim agliycam.
neyse ogleden sonra dogumgunune gittik kizlarla.ayy neler neler yapmis arkadasim.pasta kurabiye cesitleri borekler,kisir....
ben sadece birazcik kisir yedim.hicbirsey yemesem darilir diye napiim.
ordada pek rahat oturamadim.agri kesici ictim yinede kar etmedi.
neyse menumu yaziim
sabahtam tahilli 2 dilim ekmekle yapilmis sucuklu kasarli tost(yagsiz ve avucici buyuklugunde)
oglen3 tane kizarmis tavuk kanati+yogurt
ara5-6 kasik kisir
aksamyarim kase special k(yarisi yumusayinca yiyesim gelmedi ama tadi guzel)
spor yok .belim iyilessin ben baska sey istemiyorum.sporu birakin totomun ustune oturamiorm bile
Special K nın hangi çeşidini tüketiyorsunuz kızlar farkediyormu bide hangi öğünde yenmeli
ben daha bu aksam basladim special k ya canim.bugun aldim.2 cesit aldim.bir tane kirmizimeyveli,bir tane de cikolatali.aksam ogunlerinde yenmeli demisti arzu.ben de oyle yaptim.belki bagirsaklar calisir boylece
ara öğün için kısır fazla olmamışmı kuzucumm hoşgeldin bu arada :)
hmmm teşekkür ederim canım geçmiş olsun neyin var senin sen de mi spor salonunda sakatlandın