Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

teşekkür ederimmm su iç demeyi unuttun :60 :

Allah Allah kalın bacağını ne yapacakmış kaynanan
ona mı kalmış...kocam kalın seviyo deseydin sende

bak dellendim gene...benim bacağımdan k.valideme ne
valla bebişim olsun da bacağım belim kadar olsun kime neeeee

inanmiyorum yaaa,nasil oldu bu pekiii?ne yapiyosun bu kadar?bi ara takilmistin veremiyorum diyodun.acaba nisan araligi kosusturmadanmi verdin kizz

Valla nisan kosturmasindan cok aldigim elbiye dar gelir korkusundan cok dikkat ettim yediklerime ve aksam 6dan sonra yesil cay ve form cayi ictim yani yemek yemedim osaatten sonra sadece elma falan yada azcik badem ceviz okadar acligimi bastirsin diye canim

Bugün arzu abla yok nerde acepp misafirliğe gidecem diyodu gitti demekk:26::26::26::26:

hmmm peki anladim canim.ben de bugun special k alayim diyorum.kizlar aksam ogunu yerine yiyolarmis.denemek lazim.ama bilmiyorum burda varmidir omarkadan.o reyonla pek aram olmadigindan bilgim yok.yoksa ona benzer bisey alirim artik.

kimse yokkkkk muuuu...herkes nerdeee

temizlik sporrr vs yapıyosunuz heralde

yemekk yapıyorumm evdekilere güzel güzel yemekler bana çorba salata ( sporumu yapmadım onu yapayım en iyisiii

ayrı ayrı yemek pişince de dayanması zor oluyodur dimi...
ama dayancaz cnm..gitcek kilolar...
yaza kadar çıtır olcaz...
bak sen yemekten önce sporunu yap ozaman yemek istemezsin yemek...
çorba salata süper...azcıkta yoğrt ye istersen tok tutar..

Aslında en güzeli de yürüyüş yapmak.
O kadar faydalı ki. Ama işte her zaman yapamıyor insan.
Yürüyüşte bütün kaslar çalışıyor çünkü.

slmmm kızlarr bu saat oldu ancak oturabildim.sabah eşim sınavda görevliydi.8 gibi khvaltı yapıp uğurladım onu.sonra ev işine daldim sil süpür malumm tatil ya dip köşe girdim şööle.sonra oğlumu uyuttum dooğğğruuu mutfağa.dolaplar birbirne girmiş.onları başaltıp tekrar düzenledim sildim.sonraaa babaannem ameliyat olmuştu onu ziyarete gittim hastaneye(40 dk tempolu yürüyüş):))))).sonra eve gelince bi yemek yiyip tekrar mutfağı hallettim ,oğlumu doyurdummm.çamaşır astım 2 posta geldiimmmm.çok yoruldum yaaaa.

veeee kızlar bu gün dukanın atak günlerini yapıyorum bi nevi karbon diyeti.3 gün uygulamayı düşünüyorum.sonuçalrı bildiricem fıstıklar.menüm şööle:
sabah:
1.5 haşlama yumurta
1dilim kaşar
beyaz peynir
2 bardak çay
1 hurma((

ara:
1 bardak süt

öğle:
tavuk göğsü tavada yaptım az yağlı.
yarım kase yoğurt

ara:
yapmam heralde

akşam:
yine tavuk göğsü
ayran

booll su çünkü çok önemli böbrekler için.ve yeşil çay içicem kızlar.inşşş bööle 3 gün devam eder.

lily cim liste için teşekkürler canımmm.eline sağlık.veee yüz karanız sonuncu oldummmm.kendime ceza vericemmm.

merhabalar..Annemler kisir yapacakmis ve ben kisiri cok severim.Ama rejimi bozmamak icin ben gelemem dedim ama bi yandan da canim cok istiyor :2:

bugün ki yediklerim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
salatalik, biber

ara yapamadim is yerinde hic firsatim olmadi

öglen
1 corba
4-5 kasik sebze yemegi
salata

ara
1 mandalina

aksam
1 kase spezial K

bugün spor yapar miyim bilmiyorum. Her yerim agriyor dünki spordan :)

spor olark ne yapıyorsun canım bide bu speizal K çok mu ii ya herkes ondan bahsediyor tok tutuyomu naısl yiyosun sütle felan mı :26:

spor olarak leslie basladim canim onu yapiyorum. 3 mil yapiyorum yaptigim zaman ama bugün 2 mil olanini yapmaya düsünüyorum cünkü hic halim yok bi de calistim bugün :) spezial k yi eskiden yiyordum ama bu diyette yasak mi degil mi bilmedigim icin yemiyordum.1 kase spezial k sütle beraber yiyorum.bazilari tok tutuyor diyor bazilari geri acikiyorum diyo senin vücüduna bagli

hmmm bende leslie yapıyorum dün 5 mil yaptım bugün 2 birazdan bi 2 daha yapıcam Allahım ne olur kurtulsak şu kilolardan

5 mili iyi yapiyorsun canim bana 3 mil bile fazla geliyor su icinde kaliyorum yapana kadar :) neyse kalkiyim da yapmaya baslayim :) ama leslie yapali sanki inceldim gibi geliyor bana

bugünkü menüm...

kahvaltı:
-1dl çavdar ekmeği
-1 haşlanmış yumurta
-1 zeytin
-1 dl kaşar
-1 kk peynir
-domates-salatalık

ara:yok

öğleyin:
-1 kase k.mercimek çorba
-1 kae yoğurt

ara:
-2 kuru kayısı

akşam:
-1 çipura balık
-bol salata

2 lt su
spor yok..hiç canım istemiyo

ama bu listede ben niye yokum 70dim 68.3 oldum beni yazmamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…