Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ben uzun sureden beri gitmiyorum artik salona.ama callanetics e baslamistim evde.bilmiyorumki ondanmi oldu?bacagimi kaldirirken zorladimmi acaba:18:

ah cnm gecmis olsun ya, fena sizlio benim belden altim sanirim o gun 2 dakkacik stepper yapmistim bacaklarimda we kalcamda agri war sanirim ondan oldu,
agrisi cok kotu

ah cnm gecmis olsun ya, fena sizlio benim belden altim sanirim o gun 2 dakkacik stepper yapmistim bacaklarimda we kalcamda agri war sanirim ondan oldu,
agrisi cok kotu

sanada gecmis olsun canim.insallah iyilesiriz hemen yoksa ben nasil dayanirim bilemiyorulm

merhaba..yazılarınızı imrenerek okudum...2.hamileliğimden sonra üzerimde 5 kğ ve öncesinde zaten 5 kğ fazlam vardı şu anda 67 kğ yum..10 kğ vermem lazım..hergün artık kendime çeki düzen vererek başlıcam derken yine aynı oluyor...sürekli bişeyler atıştırıyorum...öğün zaten hiç yapmıyorum...öğlenleri hiç yemiyorum biliyorum ki yanlış yapıyorum ama elimde değil...yemeklerle aram yok..ama sürekli bişeyler atıştırmayı seviyorum...ramazan ayında oruç tuttuğumda 3 kğ vermiştim ama ramazan bitimi tekrar aldım...ama kararlıyım yaz gelmeden bu 10 kğ vermek istiyorum...kendimden hiç hoşlanmıyorum giydiğim zaten yakışmıyor artık..ideal kilom 55 benim..ki ilk doğumdan sonra bu kiloya dönmüştüm ama bu doğumdan sonra veremedim...birda doğum kontrol hapı kullanıyorum bununda bi etkisinin olduğunu düşünüyorum..

canım sen de biliyosun zaten akşamki gözleme olmamış.bunun dışında güzel tatlım.
sen 2 öğün yapıyosun canım heralde.ara yok bunun haricinde süper.
Special K nın hangi çeşidini tüketiyorsunuz kızlar farkediyormu bide hangi öğünde yenmeli
canım çeşiti fark etmez.ya special k ya damüsli.bence müsli daha çok etkili.akşam yiyoruz.1 bardak süte 2 3 kaşık.çok abartırsan kilo alırsın.
tatlım geçmişolsun.çok zor bel ağrısı.kısır dışında güzel.onu da mecbur yemişsin zaten.

hoşgeldin canım.2.hamileliğe göre kilon çok güzel ama boyun kısa heralde.merak etme en kısa zamanda verirsin 10kilo neki..topik sahibi sena yok bu gün gelince tanışırsınız.ben şimdi yapmamız gerekneleri yapıştırıyorum.

diyet listemiz arkadaşlarr
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

herkese günaydddıııınnnnn.mutlu bir pazar günü diliyorum herkeseeesenacıııımmm uyan gel artık bebeğimmmm.
evet kızlar bu gün karbon diyetinin 2. günü.akşam listemi paylaşırım.yarın da kilomu bildiricem.eğer bununla da kilo veremezsem gidipbi tahlil yaptırıcam kızlar.troitten şüphelendim.

gunaydin canim.insallah vermis olursun yarin kilonu.bisey merak ettim.karbon diyetinde sinir 70 biliyosun.bu diyeti yapanlar genelde 40-50 birimi gecmiyorlar ki verdikleri kilo hatri sayilir olsun diye.sen boyle bir sinir koydunmu?koyduysan kac karbonluk diyetin?

herkese günaydın mersinde yağmurlu bi güne uyandım
hava acayip kapalı evin içi kapkaranlık oldu için karardı resmenn bardaktan boşalırcasına yağıyoo

Günaydınnn hayırlı sabahlar kızlar bende sabah kalktım hiç canım kahvaltı istemedi 4-5 tane kuru kayısı yedim önümde su bekliyorum öyle Doktorlar zayıflamak isteyen insanların gece 12 ile 2 arası mutlaka uykuda olmasını söylüyor ben bunu yapamıyordum ama spora başladığımdan beri 3 gündür saat 22 yi zor görüyorum :))

müslinin mi fazlası kilo aldırıyo abooo ihtimal dahi olsa ben korkarım :) ama daha etkili demişsin daha mı tok tutuyo daha mı zayıflatıyo :)

müslinin mi fazlası kilo aldırıyo abooo ihtimal dahi olsa ben korkarım :) ama daha etkili demişsin daha mı tok tutuyo daha mı zayıflatıyo :)

tok tutuyo ve zayıflatıyo canım.tabi ölçüye dikkat.ayrıca müsli bağırsakları da çalıştırıyo.ve onun da meyvelileri var.

canım sınır koymadım ama kesinlikle karbon almıyorum.ekmek meyve aklıma gelmeyen herşey.yalnız dün ve bu gün 1 tane hurma yedim.aslında tam karbon değil dukanın atak evresi gibi.ama ben pek yağa dikkat etmedim.mesela dün tavuğu biraz yağ ile pişirdim.dukanda yulaf kepeği var.önceden almıştım ama yapamamıştım.bu sabah onunla krep yaptım.ööle işte.dünki menümü yazdım bu gün akşam da tüm günü yazarım.
herkese günaydın mersinde yağmurlu bi güne uyandım
hava acayip kapalı evin içi kapkaranlık oldu için karardı resmenn bardaktan boşalırcasına yağıyoo

ayyy ben de kapalı havları hiç sevmem içim kararır.mutsuz olurum.

Gunaydiinlar hatunlarrr

Gune hafif bi kahwaltiyla basladim, farkettimde onceden ne dolu dolu yermisim midemin sistigini hissederdim resmen
simdi daha rahat we hafif hissediyorum kendimi :))

Sena nin yoklugu nasilda belli demi, in cin top oynuo sanki
Sanirim somestir gezmelerinde sena yazmisti zaten misafirliklere gidiceni we misafir agirliycani umarim cabuk doner aramiza

shr cim ya hc sorma aksam nasil yedim o gozlemeleri yedik sonra pisman oldum tabi orasida ayri konu

1.5 haşlama yumurta : 0
1dilim kaşar 100 gr 1 ama ben 1 küçük dilim yedim) 0
beyaz peynir : (100 gr 1) 0
2 bardak çay : 0
1 hurma(( : (100gr 70(() 7

ara:
1 bardak süt : 6

öğle:
tavuk göğsü tavada yaptım az yağlı. tavada 8 ,300-500gr diyo) 4
yarım kase yoğurt 250 gr 12) 2

ara:
yapmam heralde

akşam:
yine tavuk göğsü : 4
ayran :2

toplam:25 (tahminen tabi.)

filizcim tahmini bu kadar canım.

olsun canım arada oluyo bööle.toparlarsın.

slm kızlar ne alemdesiniz ya ben dün çok kötü bi yaramazlık yaptım ya :'(öğel koca bi tabak pilav yedimakşamda 1.5pideli köfte yedim ya hemencik 72 oldum ya demekki ben hep sulu beslenmem lazım ya çok sinirlerim bozuldu o yüzden önümüzdeki haftaya kadar bildirim yapmıcam normal kahvaltı ve tüm hafta çorba iççem

canım hoşgeldin....arkadaşlar yayınlamışlar beslenme listemizi...oradan yararlanabilirsin
tebriklerde ben bi şeyi merak ediyorum bu etkilendiğinin selin tepeyi ben nasıl bulup okuycam
4 ayda 26 kilo verdim diye googlea yazarsan karşına çıkar tatlım burdan benim yazdıklarımıda takip edebilirsin aynı yoldan devam ediyorum canım
canım hoşgeldin çok teşekkür ederim..inşallah bebeqimiz ve sen iyisindir...merakla doqumu bebeqimizi ve seni bekliyoruz...litfen daha sık gel canım
canım sohbetlerimize daha sık katılsan motivasyon güçlüqü çekmiceksin..ama malesef ben seni burda çok az görüyorum
Bugün arzu abla yok nerde acepp misafirliğe gidecem diyodu gitti demekk:26::26::26::26:
evet canım yaa sorma..sabah bi çıktım gece geldik
ohh miss gibi olmuştur güzelim temiz temiz kullanırsın artık..bu arada çok geçmiş olsun canım havalar buz gibi amann dikkatt
canım senin bu aralar belin bihayli aqrıyor...iyi bir doktora gitsen diyorum canım senin için endişeleniyorum...
canım aramzıa hoşgeldin..az çok hepimizin yaşadıqı şeyler bunlar..aynı sorunları yaşayan kişiler olarak burada toplanıp paylaşımda bulunmak motivasyon açısından çok önemli..umarım sende kalıcı olur ve kilolarından biran önce kurtulursun..
canım çok uyandımm annemle babam bizdeler ya...kahvaltı uzun uzadıya yapılıyor...yemekler daha bir farklı hazırlanıyor..bide malım tatil gezmeler başladı...dün hiç vaktim olmaıd topiqe girmeye...bugünde gremicem sandım içim içimi yedi...evden çıkmak üzereyiz..eşim arabayı yıkamaya gitti banada vakit doqdu soluqu burda aldım...üstümü bile giymedim şimdi gelir neden hazır deqilsin der...yarında çok kalabalık misafirlerim gelecek...bugün 2 yere gezmeye gidicez akşam gelincede yarın için annemle birlikte hazırlık yapıcaz..bir kısmıda yarına kalıcak..yarın temizlikte yapmam gerekiyor..nasıl yetiştiricem bilmiyorum...

huu huuuuuuuuuuuu kızlar yardıma gelin size ihtiyacım varr.....tatlı tuzlu salata ne yaparsanız kabulüm..3-5 kişide temizliqe el atsın tamamdır bu iş

selam kızlar herkese hayırlı pazarlar....
umarım tatiliniz güzel geçiyordur..benim tatilim çok yoqun geçiyor...yatıp uzanıp dinlenmek istiyorum...ki hafta arası birde şehir dışına çıkma durumumuz var.. neyseki günü birlik gidip gelicez...ama bütün haftam full dolu...size tabiki herzaman vaktim var..ya sabahtan girerim olmadı akşam eve gelince...giremediqim zaman çok aqresif oluyorum
neyse canlar ben çıkıyorum..hazırlanmam lazım..hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın kıssçelerrrr

hosgeldin canim.sen yatip uzanip dinlenmek istiyosun,ben de bi ayaga kalksam da islerimi yapabilsem diye oooyle bakiyorum.agrim azicik azaldi ama yarin da boyle olursa acile giderim sanirim.ne guzel aileni bulmussun gez dolas eglen.dinlenme isini sonra bol bol yaparsin nasilolsa.sen yyokken topik durgun ama bekliyoruz zamanin oldugunda geliosun zaten. iyi eglencelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…