- 24 Mart 2012
- 918
- 14
ayy ne güzel çabucak verirsin şimdi senin metabolizma canavar gibidir şimdi..ben bir verirken sen 2 verirsin
evet canım ben cok ara verdim amabbu defa kaçamaksızı yoksa vücut duruyor kg veremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ne güzel çabucak verirsin şimdi senin metabolizma canavar gibidir şimdi..ben bir verirken sen 2 verirsin
evet canım ben cok ara verdim amabbu defa kaçamaksızı yoksa vücut duruyor kg veremiyorum
Canım benim dersleir ihmal etmiyorsun demi bu sıralarda seni çok internete görüyorum
benim menüme baktınmı canım nasıl buluyorsunuz:44:
günaydın kızlaar
dünkü menümbu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tanetambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates Kahvaltın güzel olmuş canım.
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
8 kaşık etli kuru fasulye,3 kaşık pilav canım ikisi de karbonhidrat deposu olduğu için fazla olmuş, fasulyeyi daha az yeseydin iyi olurdu.
ara
yeşilçay,siyahçay
neskafe vücutta ödem tutuyor canım, haberin olsun, çok sık içme
akşam
1 elma
1 bardak süt
küçük bir ısırık cevizli sucuk
küçük bir ısırık muz Akşam menün çok karmaşık olmuş, keşke 1 kase çorba ya da 1 tabak sebze yemeği yanında da salata veya yoğurt yapsaydın.
su
bu sabah
uyanınca 2 büyük bardak su
50 dakika koşu bandında yürüyüş
biraz hareket
bir büyük bardak elma sirkeli ballı su
1 bardak su
kahvaltı
1,5 yumurta
1,5 dilim karışık tahıllı ekmek
tulum peyniri,beyaz peynir limonlu roka,ceviz
ara
siyahçay+yeşilçay
öğlen
annem ne pişirdiyse
akşam
yetiştirirsem saat 6 ya tavuk yemeği yapıcam,yetiştiremezsem elma ve süt içerim
öğlenleri annem ne pişirse onu yiyorum,etli kurufasulye idineyse kilo bildirimi ne zaman:44:
cuma günü yani yarın tatlımöğlenleri annem ne pişirse onu yiyorum,etli kurufasulye idineyse kilo bildirimi ne zaman:44:
ay ayy bu güzel iltifatlar utandırdı benikesinlikle bakarsın bi kere hiçde 38 gibi değilsin en fazla 28:)
yaşım 26 canım 17 kilo vermiştim 4,5 ayda şimdide 13 vermem lazım.
inşAllah hepimiz veririz ben inanıyorum inanmak ve azimli olmak lazım.daha önce oldu yine olur.hem verenlerin neyi fazla bizden şunun şurasında kaç kilo vericez ki..hem yaz yaklaştıkça millet iyice tutuşacak topic daha fazla kalabalık olmadan birbirimize destek olalım..:13::13::13::13:
canım yalnız deqilsin bnmde en az 30 kiloyu devirmem lazımevet birbirimize destek olup yaptığımız hatalarda uyarmamız lazım,seninki neysede benim vermem gereken 23 kg mım var
BUGUNKU menum kızlar
sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs
peynır
zeyrtın
yumurta
ara
yok
ogle
dısarda bankadaydım ısım uzun surdu ogun atlamamak ıcın
kucuk kepeklı soguk sandvıc
1 kucuk bardak portakal suyu
ara
yok
aksam
sardalya tava bayılıorummmmm
marul salatası az yag bol lımonlu
3 lt su
arzuuuuuu menum nasılll
akşam yemeqimi yemiş bulunmaktayım kızlar;
menüm
kahvaltı
1 minik tartolet
1 bardak süt
ara
bir avuş fındık
öqlen
şehriye çorbası
yumurtalı ıspanak
ara
yarım portakal
akşam
2 tavuk prizola
2 çiqköfte
ayran
3 litre su..
Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az beyaz peynir,çeçil peyniri
3 adet zeytin
1 dilim Salam
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Yayla Çorbası
Salata
Ara
1 elma
Sütlü Türk kahvesi
Bizim burdaki abi Yarım elmayı ve portakalı soyup getirmiş yedim
Akşam
1 kepçe Tavuk suyuna Şehriye Çorbası
2 ykasığı Pırasa Yemeği
Salata
Ara
Limon Damlatılmış soda ve Yeşil çayının dışında bir şey yiyip içmemem lazım ne meyve ne kahve yokkkk
Meyveyi çok abartım ama meyveyi çok seviyorum Öğlen leri yemekler çok kötü hala firmayı değiştitemedik çorbala geçiştiriyorum aç kalmamak adına devamlı evden de getremiyorum...
akşam yemeqimi yemiş bulunmaktayım kızlar;
menüm
kahvaltı
1 minik tartolet
1 bardak süt
ara
bir avuş fındık
öqlen
şehriye çorbası
yumurtalı ıspanak
ara
yarım portakal
akşam
2 tavuk prizola
2 çiqköfte
ayran
3 litre su..
50-55 arası cnm...
Karbonhidrat diyetinde toplam kaç puan oluyor?
ben pek etkilenmiyorum ama her bünye farklıdır cnmablacım akşam yenilen çiğköftenin zararı olmuyor mu ?:26:
menüm
sabah 2 dilim cavdar tel peynir lor peynir 1 domates 4 yeşil zeytin sekersiz cay
ara 1 avuc leblebi
öglen haslanmıs tavuk gögsü salata ayran
ara 1 elma
akşam 1kase mercimek corbası yeşil salata
3 bardak yeşilçay
3lt olcak su 25 dk fıtness yaptım
Günaydın çıtırlarrrrrr