Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayyyyy ne güzel kilo vermişiniz 1 kilo bile insana moral veriyor bende tık yok ağzım açık bakıyorum yazdıklarınıza:))))))))))))

Merabalarr kizlaaar,
topik cok mu durgun bana mi oyle geliyo:KK25:

Ben bugun sapittim sapittim da sapittim:26:
sucumu dabiliyom itirafta ediom bakin:18:
ben anladim ki moralim bozuk olunca yiyorum sinirimi yemekten cikariyorm, zaten her kotu seyin basi stres, moral bozuklugu deil mi:KK50:
Neyse naptigimi soyleyim dun aksam patatesli wee kendime ozellikle yumurtali sucuklu gozleme yapmistim,
dun aksam esim yedi bi guzel onlardan ben yemedim, kendi hakkimi sabaha kadar sabredip kahwaltida yicektim ya:KK8: ee buraya kadar hersey iyi guzel dun dikkatli bisekilde
ogunlerimi atlattim...
Sabah kalktimmm aksam ki kendim icin hazirladigim ymurtali sucuklu bregi ortadan ikiye boldum kalani tekrar ikiye boldum, patatesli borekten de ayni olcude
sabah 2 dilim domates we bir catal peynirle yedimmmm

we gelelim aksama aksam icin karnibahar haslamistim salatasini yicektim amaa amaaa ben naaptmmmmm:KK4: esim aksamda dunki boreklerden istemisti
ona iki tane tost makinasinda isittim we ustelik ustune yagda surdum, beyfendi sadece bi tanesini yedi,
dierleri kalmasin mi, aayy resmen gozumun onunde dondu ooo gozlemeler bende dayanamadim o bir tum boregi parcalar halinde yedim :KK23:
ustelik aksam ogununde :KK4::KK20:

aferin bana demi :2:

ahh ah şuan karşımda koskoca bi çikolatalı pasta var benimde tuttu tutuyoooo

Merabalarr kizlaaar,
topik cok mu durgun bana mi oyle geliyo:KK25:

Ben bugun sapittim sapittim da sapittim:26:
sucumu dabiliyom itirafta ediom bakin:18:
ben anladim ki moralim bozuk olunca yiyorum sinirimi yemekten cikariyorm, zaten her kotu seyin basi stres, moral bozuklugu deil mi:KK50:
Neyse naptigimi soyleyim dun aksam patatesli wee kendime ozellikle yumurtali sucuklu gozleme yapmistim,
dun aksam esim yedi bi guzel onlardan ben yemedim, kendi hakkimi sabaha kadar sabredip kahwaltida yicektim ya:KK8: ee buraya kadar hersey iyi guzel dun dikkatli bisekilde
ogunlerimi atlattim...
Sabah kalktimmm aksam ki kendim icin hazirladigim ymurtali sucuklu bregi ortadan ikiye boldum kalani tekrar ikiye boldum, patatesli borekten de ayni olcude
sabah 2 dilim domates we bir catal peynirle yedimmmm

we gelelim aksama aksam icin karnibahar haslamistim salatasini yicektim amaa amaaa ben naaptmmmmm:KK4: esim aksamda dunki boreklerden istemisti
ona iki tane tost makinasinda isittim we ustelik ustune yagda surdum, beyfendi sadece bi tanesini yedi,
dierleri kalmasin mi, aayy resmen gozumun onunde dondu ooo gozlemeler bende dayanamadim o bir tum boregi parcalar halinde yedim :KK23:
ustelik aksam ogununde :KK4::KK20:

aferin bana demi :2:

evet tadlımmm insan yemeğide kendi yapınca dayanması zor oluyo yaaa..:KK50:
sanki direncimiz kırıldı biraz değil mi..:KK50:
toparlanmalıyız

ben daha diyete başlamadım ki :KK70::KK70: yani yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür spora ve suya da başladım yavaş yavaş azaltıyorum çünkü tatilden geldik ev bomboş pazartesi bi alışverişe çıkıp tam gaz başlıcam alıştırmaları bırakıp :) baldırlarım atıyo yaa 2 mil sabah 2 milde şimdi yürüdümm

Bugun ki menum;

Kahwalti:
1 fincan sekersiz cay+ 1 fincan su
40 dak sonra
1 adet gozlememin yarisinin yarisi (yumurtali sucuklu)+1 adet ayni olcude patatesli
2 dilim domates
Az peynir

Ara:
Yarim eksi nar

Oglen:
buharda pismis derisiz balik+ karnibahar salatasi

Ara:
Kuru incir+1 cewiz
mandalina

Aksam:
1 tum gozleme (ustu yaglanmis ):KK19:
cok az karnibahar

Ara cok acikirsam bi dilimyesil elma,
3 lt su, spor yapmaya calistim ama yapamiorm gecen spor salonunda bacaklarimi popomu fena agritmisim 2-3 gundr topalliyorum:KK25:
Iyilesince telafi edicem ins, 2 fincan daha yesil cay icerim....

benim menümde şöyle:
SABAH:mantarlı yumurta,1kase yoğurt,şekersizçay
ara yapamadım çarsıdaydık alışverişe gittik
AKŞAM:nesfit yicektim ama eşim balık alalım dedi 1.5 çipura ve salata yedimm

1 dilimde çavdarlı ekmekk kahvaltıda:KK34:

canım doktor ayça da önerdi bende yapıyodum zaten bunu kuru üzüm leblebi ceviz felan al yanına dışardayken yada form bisküvi maksat sindirim sistemi uyarılsın ara öğün olmayınca metabolizma çalışmıyor hatta kıtlık ilan edip daha çok yağ tutuyo :KK43:

Special K nın hangi çeşidini tüketiyorsunuz kızlar farkediyormu bide hangi öğünde yenmeli

selam sekerler
ben geldim.hakikaten bugun topik biraz durgun.heleki sabah kimsecikler yoktu.kim ne yazsa can sIkintisindan hemen atliodum cevap yaziodum.bugun pek ayagada kalkamadim.hep uzanir pozisyonda belimde yastikla durdum.belimin agrisi oyle boyle degil.cok asiri.agridan agladim agliycam:KK43:.
neyse ogleden sonra dogumgunune gittik kizlarla.ayy neler neler yapmis arkadasim.pasta kurabiye cesitleri borekler,kisir....
ben sadece birazcik kisir yedim.hicbirsey yemesem darilir diye napiim.
ordada pek rahat oturamadim.agri kesici ictim yinede kar etmedi.
neyse menumu yaziim
sabahtam tahilli 2 dilim ekmekle yapilmis sucuklu kasarli tost(yagsiz ve avucici buyuklugunde)
oglen3 tane kizarmis tavuk kanati+yogurt
ara5-6 kasik kisir
aksamyarim kase special k(yarisi yumusayinca yiyesim gelmedi ama tadi guzel)
spor yok .belim iyilessin ben baska sey istemiyorum.sporu birakin totomun ustune oturamiorm bile:KK50:

selam sekerler
ben geldim.hakikaten bugun topik biraz durgun.heleki sabah kimsecikler yoktu.kim ne yazsa can sIkintisindan hemen atliodum cevap yaziodum.bugun pek ayagada kalkamadim.hep uzanir pozisyonda belimde yastikla durdum.belimin agrisi oyle boyle degil.cok asiri.agridan agladim agliycam:KK43:.
neyse ogleden sonra dogumgunune gittik kizlarla.ayy neler neler yapmis arkadasim.pasta kurabiye cesitleri borekler,kisir....
ben sadece birazcik kisir yedim.hicbirsey yemesem darilir diye napiim.
ordada pek rahat oturamadim.agri kesici ictim yinede kar etmedi.
neyse menumu yaziim
sabahtam tahilli 2 dilim ekmekle yapilmis sucuklu kasarli tost(yagsiz ve avucici buyuklugunde)
oglen3 tane kizarmis tavuk kanati+yogurt
ara5-6 kasik kisir
aksamyarim kase special k(yarisi yumusayinca yiyesim gelmedi ama tadi guzel)
spor yok .belim iyilessin ben baska sey istemiyorum.sporu birakin totomun ustune oturamiorm bile:KK50:

ara öğün için kısır fazla olmamışmı kuzucumm hoşgeldin bu arada :)

Special K nın hangi çeşidini tüketiyorsunuz kızlar farkediyormu bide hangi öğünde yenmeli

ben daha bu aksam basladim special k ya canim.bugun aldim.2 cesit aldim.bir tane kirmizimeyveli,bir tane de cikolatali.aksam ogunlerinde yenmeli demisti arzu.ben de oyle yaptim.belki bagirsaklar calisir boylece

ben daha bu aksam basladim special k ya canim.bugun aldim.2 cesit aldim.bir tane kirmizimeyveli,bir tane de cikolatali.aksam ogunlerinde yenmeli demisti arzu.ben de oyle yaptim.belki bagirsaklar calisir boylece

hmmm teşekkür ederim canım geçmiş olsun neyin var senin sen de mi spor salonunda sakatlandın :KK43:

ara öğün için kısır fazla olmamışmı kuzucumm hoşgeldin bu arada :)

biliyorum amadedigim gibi davetli olunca zor oluyor.onca cesitin arasindan en masumunu sectim.borek pasta falan almadim bileeee:KK50:.kotunun iyisiyim yani bugun.ortama uyum sagladim azcik.:26:

X