Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu ablacım, kahvaltını saat kaçta yapıyorsun ?

Bugünkü menüm pek yazılacak cinsten değil ama yavaş yavaş düzene giriyor, Cuma'dan itibaren ben de yazıcam menülerimi
:KK34:

İyi geceler herkese :KK16:
canım 7.30 gibi kahvaltımı yapıyorum :KK34: evet artık daha fazla gecikmeden diyetlere başlansın yaza az kaldı En Büyük TÜRKİYE
günaydın kk nın cıtır hatunları nasklsınız keyifler nasıl bakalım..

Ben geçen hafta kursa başladım hayırlısıyla inşallah herşey güzel geçer dua edin kızlar... Bu arada kendimi hazır hissettim an dietime geri dönecem artık yaz geliypr bir yerden başlamak gerek..

ilknurcum hoşgelidn canım :KK71:
uzun zamandır yoksun galiba pek göremedim seni :26: bu arada ne kursuna başladın canım?

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı sabahlarrrr :KK16::KK16::KK16::KK16:
diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii :nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın kk nın cıtır hatunları nasklsınız keyifler nasıl bakalım..

Ben geçen hafta kursa başladım hayırlısıyla inşallah herşey güzel geçer dua edin kızlar... Bu arada kendimi hazır hissettim an dietime geri dönecem artık yaz geliypr bir yerden başlamak gerek..

Günaydın Çıtırlar
:KK16:
iyiyiz iknur ablam kötü bişeyler yok cok sükür inşallah kursun cok güzel geçer ne kursuna başladın :KK16:
şimdiki kilon kaç kaç kilo vermen gerekiyor bir an önce basla ablacım zman cok cabuk geçiiyor:KK16:

diyet yapmak ve hergün düşen rakamları görmek ne güzel bişey böylee :119: dünkü kaçamaklı menüme raqmen 900 qram daha gitmişş yuppiiiii :nazar::nazar::nazar::nazar:
Sen süpersin ablam ya baska ne diyebilirm ki maşallah sana :nazar:
inşallah tekrar 36 bedenleri göreceksin hepimiz birlikte basaraccagız
:21:

Sen süpersin ablam ya baska ne diyebilirm ki maşallah sana :nazar:
inşallah tekrar 36 bedenleri göreceksin hepimiz birlikte basaraccagız
:21:

inşallah canım şuan motivasyonum çok çok iyi kendimi şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi hissediyorum...haftaya cumaya kadar hedefim 80 sonrasında Allah büyük :KK34:

canım 7.30 gibi kahvaltımı yapıyorum :KK34: evet artık daha fazla gecikmeden diyetlere başlansın yaza az kaldı En Büyük TÜRKİYE

ilknurcum hoşgelidn canım :KK71:
uzun zamandır yoksun galiba pek göremedim seni :26: bu arada ne kursuna başladın canım?

Hoşbuldum canım ismekin hasta kabul işlemleri geçen hafta başladım çok güzel bu hafta derslere başlıcaz allah kısmet ederse...

gunaydın kızcelerrr cıtı pıtı kızlarım benımmmmm :KK16::KK16::KK16: ılknurcum bebegım hosgeldın sende :KK16::KK16::KK16:

ben aksam malesefkı mantı yedım vede hıc guzel deıldı aldıgm puanlara degmedı :KK19::KK19::KK19::KK19:

Hoşbuldum canım ismekin hasta kabul işlemleri geçen hafta başladım çok güzel bu hafta derslere başlıcaz allah kısmet ederse...

sen yazınca hatırladım ilknur daha önce konuşmuştuk hayırlısı olsun Rabbim muvaffak etsin inşallahh.. hadi diyetede başla bakalım..

Günaydın Çıtırlar
iyiyiz iknur ablam kötü bişeyler yok cok sükür inşallah kursun cok güzel geçer ne kursuna başladın :KK16:
şimdiki kilon kaç kaç kilo vermen gerekiyor bir an önce basla ablacım zman cok cabuk geçiiyor:KK16:

CANım hoşbuldum hasta kabul işlemleri kursuna bakalım hayırlısı olur inşallah... Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama kıyafetlerim daralmaya başladı ve bir an önce başlaalıyım kendimi hazır hissettim ana başlıcam inşallah

Maşallah :nazar:
gunaydın kızcelerrr cıtı pıtı kızlarım benımmmmm :KK16::KK16::KK16: ılknurcum bebegım hosgeldın sende :KK16::KK16::KK16:

ben aksam malesefkı mantı yedım vede hıc guzel deıldı aldıgm puanlara degmedı :KK19::KK19::KK19::KK19:
Hoşbuldum bebeğim iyim hamdolsun
sen yazınca hatırladım ilknur daha önce konuşmuştuk hayırlısı olsun Rabbim muvaffak etsin inşallahh.. hadi diyetede başla bakalım..

AMİn allah razı olsun canım benim..

inşallah canım şuan motivasyonum çok çok iyi kendimi şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi hissediyorum...haftaya cumaya kadar hedefim 80 sonrasında Allah büyük :KK34:

sen baracksın ablacım eminim ben :nazar:

üzülme melek ablacım dengelersin bi şekilde
:KK54:

CANım hoşbuldum hasta kabul işlemleri kursuna bakalım hayırlısı olur inşallah... Kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama kıyafetlerim daralmaya başladı ve bir an önce başlaalıyım kendimi hazır hissettim ana başlıcam inşallah

hayırlı olsun snein için minik kızın nasıl ablacım
sende formülü biliyorsun cabucak verirsin :KK76:

sen baracksın ablacım eminim ben :nazar:

üzülme melek ablacım dengelersin bi şekilde
:KK54:

hayırlı olsun snein için minik kızın nasıl ablacım
sende formülü biliyorsun cabucak verirsin :KK76:

AMİnn kızım iyi canım kursa gittiğim ilk gün bıraz peşime ağlamış o gün akşam konuştum onunla anlattım sonra ertesi gün ben gitmeden mırıldandı bıraz gitme felan diye ama sonra ben evden çıkarken ağlamıcam anne öpcem seni güle güle dedi cadı bu yaa..

kızlar dün kermese yaptıqım tartoletlerden yememiştim.... kermeste çok beqenmişler ilk defa yapmıştım buna çok sevindim...bende bu sabah kahvaltıda 1 minik tartolet yedim..

kahvaltım
1 minik tartolet
1 bardak su
(ama en güzeli normal bir kahvaltı yapmak işin sırrı bu kızlar :KK34:)

AMİnn kızım iyi canım kursa gittiğim ilk gün bıraz peşime ağlamış o gün akşam konuştum onunla anlattım sonra ertesi gün ben gitmeden mırıldandı bıraz gitme felan diye ama sonra ben evden çıkarken ağlamıcam anne öpcem seni güle güle dedi cadı bu yaa..

O kadar annecilerki bir an bile ayrılmak istemiyorlar deqilmi :KK9:

yerim ben onu yaaa :KK16:valahi ben bile annemi bu yasta yanımda olsun istiyorum bir yere gicekken gitmesen olmaz mı sonra gidersin diyorum cocuk ne yapsıın :KK8:

Aynen canım birde biz ilk defa birbirimizden ayrıldık zpr geldi ama alışmak zorumda bu sene allah kısmet ederse anaokuluna gidicek bi yerden başlamak gerekiyor hayırlısı ama yaptığı hareketler felan çok hoşuma gitti..:KK53:

sen kurstayken kim bakıyor prensese :26:

X