tamam ama cumartesı pazar kacamak yapılır vs dıe dusunmustum ama tamam o zaman bu cuma herkez bıldırsın kılosunu sabah tartılıp yarısma cuma gunu baslıcak otekı cuma son bulcak
sepetıde ben alacam evet ama ben kazanırsam artıkın aranızdan bırını secer sepetımı yolalrsınız bı zahmettttt
yok melekcim yicek türü bişey olmasın...hem senin almanda çok mantıksız bu işe olur bir çözüm bulmak lazım...cumaya kadar herkes önerilerini yazsın..
yaa çok başım dönüyor hergün deli gibi yerdim diyete girdim birden kestim ondanmı acaba :26::26:
sımdı kızceler ıyı dınleyınız benı nuffen
katılmak ısteyenler cumartesı gunu ısımler tamamlancak ve 25,02,2013 pazartesı sabahı herkez sabah ac karna tartılıp burdan kılosunu bıldırcek ve start alcazz bakalım cuma sabahına kadar kım daha cok zayıflamıs.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bırıncılık odulunu acıklıyorummmmmm brıncıye 1 hafta ısı sıkı tutup en cok kılo veren oldugu ıcın ıcınde degısık gofret cıkolataların olcagı bır sepet hedıye edecegızzzzzzzzzzzzzz .eee hak etmıs olcak demınasıl ama
tombul kelebekler kabilesi günaydınlar hepimize
aşırı derecede midem bulanmaya başladı bu ara sık sık bulanıyo neden olabilir sizce?
bi de kilo fln veremiyorum bu ara iki gündür de koyverdim gitti sinirden hoş bugün ipleri elime aldım ama , neden durur bu kilo vermeler ayol nerde yanlış yapıyorum:18:
HEEE bıze dıdıııııııııııııııama yaza cıtır kelebek olcezzzzzzzzzzzzzzzzz
merhabaa kızlar merhebe senacım
benide buraya kabul edermisiniz,bende diyete başladım ama düzene sokamadım bi türlü,70-79 topiğinede katılıyorum ayrıca
dünkü menüm
sabah uyanınca 3 büyük bardak su
1,5 haşlanmış yumurta,biraz tulum peyniri,beyaz peynir ve ceviz,1,5 dilim tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve limonlu roka
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen küçük bir tabak sebze yemeği+haşlanmış tavuk avuç kadar
ara
yeşilçay,siyah çay su
akşam
1,5 tambuğday unuyla yaptığım poğaça pişmanım:26:
1 elma,1 muz harika
bitki çayı, su
yatmadan önce bir büyük bardak elma sirkeli su
bu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk ara ara koşmalı yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tane tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
annem ne pişirdiyse bilmiyorum
akşam
sanırım meyve yiycem sadece
ben geldimmsena abla ve kızlar herkese merhabalar..sen abla tekrar güzel desteğin lazım..bi bebeğim daha oldu ve ben yine 70 kiloyum..tekrar 57 kilo olmam lazım.70-79 topiğine bende katılıyorum ama buradada sizin desteğinize ihtiyacım var. [/B]
hoşgeldin canımmerhabaa kızlar merhebe senacım
benide buraya kabul edermisiniz,bende diyete başladım ama düzene sokamadım bi türlü,70-79 topiğinede katılıyorum ayrıca
dünkü menüm
sabah uyanınca 3 büyük bardak su
1,5 haşlanmış yumurta,biraz tulum peyniri,beyaz peynir ve ceviz,1,5 dilim tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve limonlu roka
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen küçük bir tabak sebze yemeği+haşlanmış tavuk avuç kadar
ara
yeşilçay,siyah çay su
akşam
1,5 tambuğday unuyla yaptığım poğaça pişmanım:26:
1 elma,1 muz harika
bitki çayı, su
yatmadan önce bir büyük bardak elma sirkeli su
bu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk ara ara koşmalı yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tane tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
annem ne pişirdiyse bilmiyorum
akşam
sanırım meyve yiycem sadece
ben geldimmsena abla ve kızlar herkese merhabalar..sen abla tekrar güzel desteğin lazım..bi bebeğim daha oldu ve ben yine 70 kiloyum..tekrar 57 kilo olmam lazım.70-79 topiğine bende katılıyorum ama buradada sizin desteğinize ihtiyacım var. [/B]
senaacım benim menüm için ne diyon canım ümit var mı
hoşgeldin canım
CANIMMMMM hoşgeldin aramızaben hiç unutmadım seni...arada profiline girip hamiş olduqunu öqrendim...ama sen çabuk unuttun ablanı...bu beni çok üzdü...ne kandiller ne bayramlar geçti bir mesajını alamadım...ve daha 10 gün olmadı üzülüp telini sileli...
Anne olmuşsun canım Rabbim saqlıkla büyütmeyi nasip etsin....sen çok özelsin benim için çok başka bir baqımız var biliyosun...ama bu kadar unutulacak bir ablamıydım senin için bu üzdü beni...
ben küsmedimki sana canım sadece kırıldım maden bidaha bırakmıcaksın beni tamam barışalım gel öpem senii
yaaa öyle deme zor bi hamilelik geçirdim doğum gaz sancılarıydı biliyosun sende 2 defa geçtin bu yollardan bende arada girip bakıyodum profiline ama yazmaya mecalim yoktu inan.sende çok özelsin benim için..sitemlerinde haklısın.asla böyle düşünme..zor bi dönemdi benim için.beklenmeyen bi gebelik kızım daha yeni büyüdü derken.neyse artık bırakmam seni..ama sende beni bırakma..:13::13:öpüyorum seni barışalım mı
Sabah
1 adet yumurta
Bir tutam Maydanoz
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peynir
Yarım Domates
3 adet Zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 kase Kıymalı Tarhana Çorbası
Salata
Ara