Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tamam ama cumartesı pazar kacamak yapılır vs dıe dusunmustum ama tamam o zaman bu cuma herkez bıldırsın kılosunu sabah tartılıp yarısma cuma gunu baslıcak otekı cuma son bulcak :KK34::KK34::KK34:

sepetıde ben alacam evet ama ben kazanırsam artıkın aranızdan bırını secer sepetımı yolalrsınız bı zahmettttt:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

yok melekcim yicek türü bişey olmasın...hem senin almanda çok mantıksız bu işe olur bir çözüm bulmak lazım...cumaya kadar herkes önerilerini yazsın..

yok melekcim yicek türü bişey olmasın...hem senin almanda çok mantıksız bu işe olur bir çözüm bulmak lazım...cumaya kadar herkes önerilerini yazsın..

yanı o zaman sole yapalım senınde dedıgın gıbı herkez hedıye konusunda onerı sunsun o zaman :KK36::KK36::KK36:

yaa çok başım dönüyor hergün deli gibi yerdim diyete girdim birden kestim ondanmı acaba :26::26:

kesın ondandır :KK34:

merhabaa kızlar merhebe senacım:KK16:
benide buraya kabul edermisiniz,bende diyete başladım ama düzene sokamadım bi türlü,70-79 topiğinede katılıyorum ayrıca:KK8:

dünkü menüm
sabah uyanınca 3 büyük bardak su
1,5 haşlanmış yumurta,biraz tulum peyniri,beyaz peynir ve ceviz,1,5 dilim tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve limonlu roka
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen küçük bir tabak sebze yemeği+haşlanmış tavuk avuç kadar
ara
yeşilçay,siyah çay su
akşam
1,5 tambuğday unuyla yaptığım poğaça pişmanım:26:
1 elma,1 muz harika:KK20:
bitki çayı, su
yatmadan önce bir büyük bardak elma sirkeli su

bu sabah
uyanınca 3 bardak su
30 dk ara ara koşmalı yürüyüş
peynirli yumurta 1 er tane tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve roka,domates
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
annem ne pişirdiyse bilmiyorum
akşam
sanırım meyve yiycem sadece

ben geldimm :KK17::KK17::KK17:sena abla ve kızlar herkese merhabalar..sen abla tekrar güzel desteğin lazım..bi bebeğim daha oldu ve ben yine 70 kiloyum..tekrar 57 kilo olmam lazım.70-79 topiğine bende katılıyorum ama buradada sizin desteğinize ihtiyacım var.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK[/B]

Son düzenleme:
sımdı kızceler ıyı dınleyınız benı nuffen

katılmak ısteyenler cumartesı gunu ısımler tamamlancak ve 25,02,2013 pazartesı sabahı herkez sabah ac karna tartılıp burdan kılosunu bıldırcek ve start alcazz bakalım cuma sabahına kadar kım daha cok zayıflamıs.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bırıncılık odulunu acıklıyorummmmmm brıncıye 1 hafta ısı sıkı tutup en cok kılo veren oldugu ıcın ıcınde degısık gofret cıkolataların olcagı bır sepet hedıye edecegızzzzzzzzzzzzzz .eee hak etmıs olcak demı :KK34::KK34::KK34::KK34: nasıl ama :KK19::KK19::KK19:

Hediye güzel ama çikolatayı verdiği kiloları tekrar alsınmı diye veriyorsunuz hediye olarak :KK52:

tombul kelebekler kabilesi günaydınlar hepimize:KK54:

aşırı derecede midem bulanmaya başladı bu ara sık sık bulanıyo neden olabilir sizce?

bi de kilo fln veremiyorum bu ara iki gündür de koyverdim gitti sinirden hoş bugün ipleri elime aldım ama , neden durur bu kilo vermeler ayol nerde yanlış yapıyorum:18:

Vücut direniyor bazen tatlım sabret sen, bırakma diyetini :KK34:

HEEE bıze dıdııııııııııııııı :KK52::KK52::KK52::KK52: ama yaza cıtır kelebek olcezzzzzzzzzzzzzzzzz:KK35::KK35::KK35:

Ayy inşallah ablacıımmmm :KK15:

benide buraya kabul edermisiniz,bende diyete başladım ama düzene sokamadım bi türlü,70-79 topiğinede katılıyorum ayrıca:KK8:

dünkü menüm
1,5 haşlanmış yumurta,biraz tulum peyniri,beyaz peynir ve ceviz,1,5 dilim tambuğday ve karışık tahıllı ekmek ve limonlu roka
ara
yeşilçay,siyahçay
ara
yeşilçay,siyah çay su
akşam
bitki çayı, su

bu sabah
uyanınca 3 bardak su
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
akşam

ben geldimm :KK17::KK17::KK17:sena abla ve kızlar herkese merhabalar..sen abla tekrar güzel desteğin lazım..bi bebeğim daha oldu ve ben yine 70 kiloyum..tekrar 57 kilo olmam lazım.70-79 topiğine bende katılıyorum ama buradada sizin desteğinize ihtiyacım var.En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK[/B]

Hoşgeldiniz çıtırlaaar :KK16:

Çok heyecanlandım ben yarışma içinnn :KK52: Hemen alışverişe çıkıp ara öğünler için diyet atıştırmalıkları alıcammm :KK52:

dünkü menüm
ara
yeşilçay,siyahçay
ara
yeşilçay,siyah çay su
akşam
bitki çayı, su

bu sabah
uyanınca 3 bardak su
ara
yeşilçay,siyahçay
öğlen
akşam
hoşgeldin canım :KK71:

CANIMMMMM hoşgeldin aramıza :KK71: ben hiç unutmadım seni...arada profiline girip hamiş olduqunu öqrendim...ama sen çabuk unuttun ablanı...bu beni çok üzdü...ne kandiller ne bayramlar geçti bir mesajını alamadım...ve daha 10 gün olmadı üzülüp telini sileli...
Anne olmuşsun canım Rabbim saqlıkla büyütmeyi nasip etsin....sen çok özelsin benim için çok başka bir baqımız var biliyosun...ama bu kadar unutulacak bir ablamıydım senin için bu üzdü beni...

Son düzenleme:
kermes için tartolet yaptım kızlar ve hiç yemedim :KK8::KK8:
ama birazdan kermese gidicez orda cıss yicem büyük ihtimalle :18:

öqlen yemeqim
yumurtalı ıspanak

Bugün patronum çoksalakça neden den dolayı bana kızdı :KK50:İş yerinden giden kişiler montu almakiçin askı odaya girdi çiğdem montlar versene dedi tamam dedi kalk dedi sinirli bri şekilde ohaa :KK47: benim görevim değilki mont veya ceket vermek birde getirmem dememe rağmen kızıyor çok sinirlendim üzüldüm ama iş yeri işte patronun güne güzel başlarsa senin de ii geçiyor günün ama sinirli başlamıssa o zaman yandın seninde o günü burnundan getiriyor.... Çoğunlukla patronların hepsi böyle iyi bir patron yokmu yavv..

hoşgeldin canım :KK71:

CANIMMMMM hoşgeldin aramıza :KK71: ben hiç unutmadım seni...arada profiline girip hamiş olduqunu öqrendim...ama sen çabuk unuttun ablanı...bu beni çok üzdü...ne kandiller ne bayramlar geçti bir mesajını alamadım...ve daha 10 gün olmadı üzülüp telini sileli...
Anne olmuşsun canım Rabbim saqlıkla büyütmeyi nasip etsin....sen çok özelsin benim için çok başka bir baqımız var biliyosun...ama bu kadar unutulacak bir ablamıydım senin için bu üzdü beni...

:KK50::KK50::KK43::KK43:yaaa öyle deme zor bi hamilelik geçirdim :KK49::KK49:doğum gaz sancılarıydı biliyosun sende 2 defa geçtin bu yollardan bende arada girip bakıyodum profiline ama yazmaya mecalim yoktu inan.sende çok özelsin benim için..sitemlerinde haklısın.asla böyle düşünme..zor bi dönemdi benim için.beklenmeyen bi gebelik kızım daha yeni büyüdü derken.neyse artık bırakmam seni..ama sende beni bırakma..:13::13:öpüyorum seni barışalım mı:KK54::KK54::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Sabah
1 adet yumurta
Bir tutam Maydanoz
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peynir
Yarım Domates
3 adet Zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Kıymalı Tarhana Çorbası
Salata

Ara
Portakal
3 adet Eti Formun Pirinç Patlağı

Akşam
Pırasa Yemeği
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

:KK50::KK50::KK43::KK43:yaaa öyle deme zor bi hamilelik geçirdim :KK49::KK49:doğum gaz sancılarıydı biliyosun sende 2 defa geçtin bu yollardan bende arada girip bakıyodum profiline ama yazmaya mecalim yoktu inan.sende çok özelsin benim için..sitemlerinde haklısın.asla böyle düşünme..zor bi dönemdi benim için.beklenmeyen bi gebelik kızım daha yeni büyüdü derken.neyse artık bırakmam seni..ama sende beni bırakma..:13::13:öpüyorum seni barışalım mı:KK54::KK54::KK16::KK16:
ben küsmedimki sana canım sadece kırıldım maden bidaha bırakmıcaksın beni tamam barışalım gel öpem senii :KK19:
Sabah
1 adet yumurta
Bir tutam Maydanoz
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peynir
Yarım Domates
3 adet Zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 kase Kıymalı Tarhana Çorbası
Salata

Ara
Portakal
3 adet Eti Formun Pirinç Patlağı

Akşam
Pırasa Yemeği
Salata

Ara
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Canım aralarda tek çeşit besleniyoruz portakal yeterli zaten karbon açısındanda oldukça deqeri yüksek...form bile olsa bu tarz şeyleri yemiyelim canım ne kadar uzak durursak okadar iyi... bunun dışında menün gayet güzel sabah ekmekte yememişsin eti formda olmasaymış 4/4lük olucakmış....yalnız kahve ve nescafe ödem yapar çok dikkat etmelisin :KK34:

kermesten geldim kızlar ve cezalı menüm

kahvaltı
1 yumurta
2 çeri domates
peynir
ızgara sucuk
yeşilçay

öqlen
yumurtalı ıspanak

akşamüstü (kermeste)
1 içli köfte :KK36::KK36:
1 minik mantı :KK17::KK17:
ızgara tavuk şiş
ayran

2.5 litre su...

Arzu ablacım, kahvaltını saat kaçta yapıyorsun ?

Bugünkü menüm pek yazılacak cinsten değil ama yavaş yavaş düzene giriyor, Cuma'dan itibaren ben de yazıcam menülerimi
:KK34:

İyi geceler herkese :KK16:

günaydın kk nın cıtır hatunları nasklsınız keyifler nasıl bakalım..

Ben geçen hafta kursa başladım hayırlısıyla inşallah herşey güzel geçer dua edin kızlar... Bu arada kendimi hazır hissettim an dietime geri dönecem artık yaz geliypr bir yerden başlamak gerek..

X