Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım ben bu menüye yorum yapmıştım yada bir benzerine... öqlen 2 çeşit yesende akşamı tek çeşit geçirsen daha iyi olur...ve akşamdan sonraki arayı yapma canım aldıqın karbon tam bir öqün yemeqi kadar fazla... bu arada kahve sade deqilmi?

Kahvem şekersiz ama sütlü

aşırı zayıflıcam beni de yazın ödülleri de aşırı severim:KK19:

en birinci çıtır kelebek ben olcam bak tombul demedim heheheheh:KK53::KK37:

Hiç şansın yok canım çünkü bünye itibariyle her hafta beklenenin üzerinde kilo veriyorum bütün hediyeler benimmmmm :21::21::21:
(bu arada gerçekten çok fazla kilo veriyorum şaka deqil) :KK23::KK23:

Hiç şansın yok canım çünkü bünye itibariyle her hafta beklenenin üzerinde kilo veriyorum bütün hediyeler benimmmmm :21::21::21:
(bu arada gerçekten çok fazla kilo veriyorum şaka deqil) :KK23::KK23:

ooo bu beni aşırı şekilde gaza getirir kimse tutmasın beni en birincilik ödülü benim olmalı olacak

günaydın canım :KK16:
çokmu az oluyordunuz her zaman :26:
3-5 kişi var sadece biz dopikte ne kalabalıklar gördük... sanırım bnm gelmemem etkili oldu..
evet ne yazıkki çook az oluyordu bnde bir ara baya kafayua takmışyım bir işte melek vardı devamlı giren sena da uğarardı o kadar bir ara isyan edyprdum kızlar nerde diye ama evet sen gelince bereketli oluyor burası çoğlaıyoruz çok güzel oluyor :KK76:

ooo bu beni aşırı şekilde gaza getirir kimse tutmasın beni en birincilik ödülü benim olmalı olacak
birincilik ödülünün ne olduqunu biliyomusun :KK8:

evet ne yazıkki çook az oluyordu bnde bir ara baya kafayua takmışyım bir işte melek vardı devamlı giren sena da uğarardı o kadar bir ara isyan edyprdum kızlar nerde diye ama evet sen gelince bereketli oluyor burası çoğlaıyoruz çok güzel oluyor :KK76:

senada benim canım :26:

Günaydın fıstıklar :) bugün her yer bembeyaz burda cok güzel kar yagmıs gece :KK16:

melek ablacım benide al listeye ben olmadan olmazzz :KK76:

sımdı kızceler ıyı dınleyınız benı nuffen

katılmak ısteyenler cumartesı gunu ısımler tamamlancak ve 25,02,2013 pazartesı sabahı herkez sabah ac karna tartılıp burdan kılosunu bıldırcek ve start alcazz bakalım cuma sabahına kadar kım daha cok zayıflamıs.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bırıncılık odulunu acıklıyorummmmmm brıncıye 1 hafta ısı sıkı tutup en cok kılo veren oldugu ıcın ıcınde degısık gofret cıkolataların olcagı bır sepet hedıye edecegızzzzzzzzzzzzzz .eee hak etmıs olcak demı :KK34::KK34::KK34::KK34: nasıl ama :KK19::KK19::KK19:

hedaye ne olcak henuz karar vermedım ama dusunme asamasındayımm :KK51::KK51::KK51::KK51:
İyi bişey olsun haa sonuçta bana alınıcak :KK14::KK14:

katılmak ısteyenler cumartesı gunu ısımler tamamlancak ve 25,02,2013 pazartesı sabahı herkez sabah ac karna tartılıp burdan kılosunu bıldırcek ve start alcazz bakalım cuma sabahına kadar kım daha cok zayıflamıs.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bırıncılık odulunu acıklıyorummmmmm brıncıye 1 hafta ısı sıkı tutup en cok kılo veren oldugu ıcın ıcınde degısık gofret cıkolataların olcagı bır sepet hedıye edecegızzzzzzzzzzzzzz .eee hak etmıs olcak demı :KK34::KK34::KK34::KK34: nasıl ama :KK19::KK19::KK19:

sepeti sen alıcan dimii :KK52::KK52::KK52::KK52:
pazartesi olmaz canım bildirimeler cumadan cumaya onun için cuma günü başlar :KK4:

İyi bişey olsun haa sonuçta bana alınıcak :KK14::KK14:

sepeti sen alıcan dimii :KK52::KK52::KK52::KK52:
pazartesi olmaz canım bildirimeler cumadan cumaya onun için cuma günü başlar :KK4:

tamam ama cumartesı pazar kacamak yapılır vs dıe dusunmustum ama tamam o zaman bu cuma herkez bıldırsın kılosunu sabah tartılıp yarısma cuma gunu baslıcak otekı cuma son bulcak :KK34::KK34::KK34:

sepetıde ben alacam evet ama ben kazanırsam artıkın aranızdan bırını secer sepetımı yolalrsınız bı zahmettttt:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35:

ama ben çikolata istemem ki ama ya pek aram yoktur zaten neyse gelenime gidenime ikram ederim:KK9:

Son düzenleme:
X