a.s canım çok iyiyim tatlım saqlıklı beslenmek bana her zaman doping etkisi yapmıştır kendimi çok mutlu ve inanılmaz zinde hissediyorum sanki şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi huzurluyum...ablacım selamm nasılsınnnn
ben dikkat edemiyorum yaa bu karbonhidrat diyetini emziren annelerde yapabilir mi sence sütü etkiler mi :26: bir an önce zayıflamak istiyorum sporda yapamıyorummm
Arzu ablacım menün süper
bir kaç sorum olacaktı diyet yemekleri olarak neler yapabilirim???? hangi yemekle et grubu yiyebilirim corbayı yemekle aynı anda yemek dogru olur mu ben su an bakliyat yemiyorum sakıncası olur mu böyle ???
afiyet olsun ama yaramasın haa amann
cooook tatlısınız bayıldımm size canlarımmm maşallah ikiside birbirinden seker
tombul kelebekler kabilesi günaydınlar hepimize
aşırı derecede midem bulanmaya başladı bu ara sık sık bulanıyo neden olabilir sizce?
bi de kilo fln veremiyorum bu ara iki gündür de koyverdim gitti sinirden hoş bugün ipleri elime aldım ama , neden durur bu kilo vermeler ayol nerde yanlış yapıyorum:18:
sımdı kızcelerrr katılcaklar ısım yazdırsın hadııııııııııııı otobus kalkıooooo
sımdılık ısımler
ergınsena
melekuguzhan
smıleeeeee
tombul kelebekler diye bizemi didiinnn senn
ben bidaa katılsam olurmuşansım artar
çıtırdayıp akılları baştan almaya güzelliklerinin zirvesini çıkmaya and içmiş tombul kelebekler nasıl sanki bu daha sempatik
Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peyniri
3 adet Zeytin
Yarım Domates
Ara
Türk kahvesi
Öğle
1 Kase Ezogelin çorbası
Salata
Ara
Portakal
Akşam
1 Kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar Haşlama
Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda
Kızlar Yeşil çayı artık poşet olarak değilde demleme olarak kullanıyorum akşamlar tat olarak çok fark var öneririm..
Bugün suyumu 2 Lt olmuştur kendi yerimde olmadığımdan dolayı çok içemiyorum bur da lavaboya gitmen için birisinin gelmesi lazım çok sinir bozucu bir durum
Şimdi arkadaşım çiğ köfte siparisi verelim mi diye yukardan arıyor yok dedim istemiyorum dedim.(Çiğ köfteyi aslında çok severim) Toplamam lazım +2 kilo tartıda görmek nedemek ya nasıl bukadar ödem yapıyor anlamıyorum ...
Tombul kısmını kaldırmadıkça bu iş olmaz canımçıtırdayıp akılları baştan almaya güzelliklerinin zirvesini çıkmaya and içmiş tombul kelebekler nasıl sanki bu daha sempatik
omaşşşşşşşşşş bı kere kafııı
sımdı kızcelerrr katılcaklar ısım yazdırsın hadııııııııııııı otobus kalkıooooo
sımdılık ısımler
ergınsena
melekuguzhan
smıleeeeee
Arzu ve Melekl günaydın bu menüm nasıl kahve yi azaltacam tamamgünde normalde iki olsun dikkat ediyorum ama ipin ucu kaçıyor kahve tiryakisi oldum hele akşamları içmeden duramıyorum ama azlatacam 2 den yukarı içmemeye çalışacam ..
Günaydııın herkese sabah bu kadar çok kişiyi görmek beni motive ve mutlu ediyor
Arzu ve Melekl günaydın bu menüm nasıl kahve yi azaltacam tamamgünde normalde iki olsun dikkat ediyorum ama ipin ucu kaçıyor kahve tiryakisi oldum hele akşamları içmeden duramıyorum ama azlatacam 2 den yukarı içmemeye çalışacam ..
ne listesi bu acep ekşınlı zayıflamalı çıtırdamalı bi listeyse ben de gelcem biletimi kesin ön koltuklardan:122:
zayıflama yarısması bebem bır haftada en cok kılo verene hedayemız olcekkkkkk