Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peyniri
3 adet Zeytin
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 Kase Ezogelin çorbası
Salata

Ara
Portakal

Akşam
1 Kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar Haşlama

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar Yeşil çayı artık poşet olarak değilde demleme olarak kullanıyorum akşamlar tat olarak çok fark var öneririm..
Bugün suyumu 2 Lt olmuştur kendi yerimde olmadığımdan dolayı çok içemiyorum bur da lavaboya gitmen için birisinin gelmesi lazım çok sinir bozucu bir durum

Şimdi arkadaşım çiğ köfte siparisi verelim mi diye yukardan arıyor yok dedim istemiyorum dedim.(Çiğ köfteyi aslında çok severim) Toplamam lazım +2 kilo tartıda görmek nedemek ya nasıl bukadar ödem yapıyor anlamıyorum ...

iyiakşamlar kızlar
bu günkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0k.
2 dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4k.
bitki çayı 0k.

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası 17 k.
4 ızgara köfte 1 k.
mor lahaha salatası 2 k.

ara
yarım portakal 8k.

akşam
ızgara balık 0k.
salata 5 k.

3 litre su

toplam 52 k.

ablacım selamm nasılsınnnn

ben dikkat edemiyorum yaa bu karbonhidrat diyetini emziren annelerde yapabilir mi sence sütü etkiler mi :26: bir an önce zayıflamak istiyorum sporda yapamıyorummm

Arzu ablacım menün süper
bir kaç sorum olacaktı diyet yemekleri olarak neler yapabilirim???? hangi yemekle et grubu yiyebilirim corbayı yemekle aynı anda yemek dogru olur mu ben su an bakliyat yemiyorum sakıncası olur mu böyle ???

Canım her gün gelsen, motiven hep yüksek olur.

Çok haklısın, öyle canım, ben daha zor kısmı aşamadım anlaşılan, bir türlü düzene girmedi
Dersler iyi canım ben de aynıyım, coğrafya çok zorluyor beni..

Ablacımm sen diyete dönünce ben motive oluyorum

bırı benıde durtsunde son 5 kıloyu vereyımmmmmmmmmm

Dürtüyorum Melek ablaaa

tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde

Ben dee

Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ

Sen de iyi ki varsın bitanemm

Ayy ablacım iyi ki buldum burayı, ben de çok motive oldum ve dönüyorum diyetimee

O ZAMAN katılacaklar ısım bıldırsın burdan bana lısteyı ben yaparım bır hafta sonra bıldırıme gre bırıncıyı secerız

Beennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…