- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
canım biz diyet yaptıqımız dönemlerde light ekmeqin 1 dilimi 7k idi... paketin arkasındada dilim hesabı yazıyordu...şimdi bakınca bende şaşırdım...neyse diqer marketlerdekine bi bakayım...
en guzelı bence uno denge lıght hem lezzetlı hem doyucuru hem kızarınca 1 dılım 5 puannnnnnnnnnnn
en guzelı bence uno denge lıght hem lezzetlı hem doyucuru hem kızarınca 1 dılım 5 puannnnnnnnnnnn
Melek Uno Dengenin tadınıda ben çok beğeniyorum kaloriside düşük sen övdün diye almıştım bulduğum zamanlrda kullanmaya çalışıyorum dediğin gibi her yerde bulnmuyor
tamam işte bahsettiqim 1 dilimi 7k olan ekmek una denge light canım...ama şuan evdeki light ekmek halk ekmeqin...ve her zaman söylüyorum biliyosunuz mutlaka dönüşümlü kullanın....hepsinde ayrı vitaminler var...beyaz ve kepek ekmek hariç hepsini dönüşümlü tüketin...
Melek Uno Dengenin tadınıda ben çok beğeniyorum kaloriside düşük sen övdün diye almıştım bulduğum zamanlrda kullanmaya çalışıyorum dediğin gibi her yerde bulnmuyor
EVET CANIm mıgros kıpa vs turu yerlerde var genelde
tamam işte bahsettiqim 1 dilimi 7k olan ekmek una denge light canım...ama şuan evdeki light ekmek halk ekmeqin...ve her zaman söylüyorum biliyosunuz mutlaka dönüşümlü kullanın....hepsinde ayrı vitaminler var...beyaz ve kepek ekmek hariç hepsini dönüşümlü tüketin...
ben cavdar arada kepek ve uno denge arasında gıdıp gelıom kepek mecbur kalırsam alıom
EVET CANIm mıgros kıpa vs turu yerlerde var genelde
ben cavdar arada kepek ve uno denge arasında gıdıp gelıom kepek mecbur kalırsam alıom
buqday ve tahıllıda kullan meleqim içinde çok önemli lifler var..
harıka azım ornegı way be
Ooooo afiyet olsun melek hanım 10 tane haaoglen menum
tavuk kanat ızgara ( acaıp lezzetlıydıııı 10 tane yedım mınık kanatlardan)
su ana dek 1 lt su
kızlar yaa aramızda yarısma yapsak ya mesela 1 haftada en cok kım kılo verecek yarısması acaıp motıve kaynagı olr bence 1. yede mınık bır hedıye olsun mesela
kızlar yaa aramızda yarısma yapsak ya mesela 1 haftada en cok kım kılo verecek yarısması acaıp motıve kaynagı olr bence 1. yede mınık bır hedıye olsun mesela
tamam oldu süperrr oldu hemdeeO ZAMAN katılacaklar ısım bıldırsın burdan bana lısteyı ben yaparım bır hafta sonra bıldırıme gre bırıncıyı secerız
10 tANe valla cok guzeldı cerez gıbı yedımmmhemde 0 puannnnnnnnnnnn
kızlar siz nasıl bir diyet yapıyorsunuz da 10 kanat 0 puan oluyor?