Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peyniri
3 adet Zeytin
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 Kase Ezogelin çorbası
Salata

Ara
Portakal

Akşam
1 Kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar Haşlama

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar Yeşil çayı artık poşet olarak değilde demleme olarak kullanıyorum akşamlar tat olarak çok fark var öneririm..
Bugün suyumu 2 Lt olmuştur kendi yerimde olmadığımdan dolayı çok içemiyorum bur da lavaboya gitmen için birisinin gelmesi lazım çok sinir bozucu bir durum:KK47:

Şimdi arkadaşım çiğ köfte siparisi verelim mi diye yukardan arıyor yok dedim istemiyorum dedim.(Çiğ köfteyi aslında çok severim) Toplamam lazım +2 kilo tartıda görmek nedemek ya nasıl bukadar ödem yapıyor anlamıyorum ...

iyiakşamlar kızlar :KK42:
bu günkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0k.
2 dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4k.
bitki çayı 0k.

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası 17 k.
4 ızgara köfte 1 k.
mor lahaha salatası 2 k.

ara
yarım portakal 8k.

akşam
ızgara balık 0k.
salata 5 k.

3 litre su

toplam 52 k.

iyiakşamlar kızlar :KK42:
bu günkü menüm

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0k.
2 dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4k.
bitki çayı 0k.

öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası 17 k.
4 ızgara köfte 1 k.
mor lahaha salatası 2 k.

ara
yarım portakal 8k.

akşam
ızgara balık 0k.
salata 5 k.

3 litre su

toplam 52 k.

ablacım selamm nasılsınnnn :KK16:

ben dikkat edemiyorum yaa bu karbonhidrat diyetini emziren annelerde yapabilir mi sence sütü etkiler mi :26: bir an önce zayıflamak istiyorum sporda yapamıyorummm :KK50:

Arzu ablacım menün süper :KK8:
bir kaç sorum olacaktı diyet yemekleri olarak neler yapabilirim???? hangi yemekle et grubu yiyebilirim corbayı yemekle aynı anda yemek dogru olur mu ben su an bakliyat yemiyorum sakıncası olur mu böyle ???

günaydın canlar.kızlar süpersiniz ya bakıyorumda hepiniz bi azimlisiniz iradelisiniz bende okudukça hadi diyorum kendime öğlene kadar felan sürüyo sonra fosss çok kızıyorum kendime yaaaa koca göbeklinin tekiyim.kızım bile şişko diyo :KK43:( sinirlendikçe çikolataya saldırıyorum ya bu nedir böyle.neyse sizi takip etmeye devam inşallah bende veririm şu kiloları :KK43:

Canım her gün gelsen, motiven hep yüksek olur. :KK34:

canım benim bende kimseyi dinlemiyorum kibarca reddediyorum anlamazlarsada kızıyorum artık diyete baslamak gerçekten cok zor ben o zorlugu astım ama beni sıkıyorlar takmıorum sonucta onlar benim ruh halimi yaglardan kurtulunca hem görünüş hem beden olarak rahat olacagımı bilmiyorlar bnde düzenimi kurdum idael kiloma gelene kadar devam edecegim inşallah sende öyle yap ara veerme ara verince daha zor kilo veriliyor
:KK31:

derslerimde güzel canım ygs konuları bitti deneme soru agırlıklı gidiyorum lys de basladım yavastan dahada hızlı calışcam artık yoksa yetişmez netlerimde güzel denemelerde inşallah sınavda güzel geçer böyle canım senin dersler nasıl gidiyor ?
:KK34:

Çok haklısın, öyle canım, ben daha zor kısmı aşamadım anlaşılan, bir türlü düzene girmedi :KK14:
Dersler iyi canım ben de aynıyım, coğrafya çok zorluyor beni..

merhaba kızlarr :KK16:
artık Rabbimin izniyle aranızdayım düzenli olarak burdayım inşallah..
bugün itibariyle diyete başladım hedef yaza 38 bedenle girmek... çok fazla kilo almışım hatta verdiqim bütün kiloları geri almışım....ama hiç sorun deqil sil baştan başlıyorum kızlar...ve şimdi bildirim yapıcam cumaya kadar kilo vermem lazım...
yeni kilom 88.8 :18:
ama hiç sorun deqil hepicini vericem hemde çarçabuk :KK14::KK14:

Ablacımm sen diyete dönünce ben motive oluyorum :KK1:

bırı benıde durtsunde son 5 kıloyu vereyımmmmmmmmmm :KK14::KK14::KK14::KK14:

Dürtüyorum Melek ablaaa :KK52:

tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde:21:

Ben dee :KK52:

Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ
:KK16::KK16:

Sen de iyi ki varsın bitanemm :KK16:

bende burda sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum..bugğn sen gibi bende pek bir mutluyum diyete daha doqrusu saqlıklı beslenmeye başaldım çok azimliyim....hemen toparlanıp yaza bomba gibi girmek istiyorum...ve şuanda başarı hikayelerini okuyup motivasyonumu tavan yapıyorum...iyiki kk var ve iyiki bizler burdayız :119::119:

Ayy ablacım iyi ki buldum burayı, ben de çok motive oldum ve dönüyorum diyetimee :KK52:

O ZAMAN katılacaklar ısım bıldırsın burdan bana lısteyı ben yaparım bır hafta sonra bıldırıme gre bırıncıyı secerız :KK34:

Beennnnnn :KK52:

X