- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
ARZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU yaktın benııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU yaktın benııııııı
desıfre oldummmmm o gun yedım ama valla yalan yokkkkk
cokkk guzel bır gundu canım arkadasım benımmmmmmmmmmmmmmmmmm
senden diyet yemeqi bekliyodum haşlama falan
ne arkadaşı quuuu biz sevgili deqelmiyisss
hani şu bizi almaya geldiqinde elindeki poşetin içinde olan pastamıframbuzalı pasta nasıldı ama kendı ellerımınen yaptımmmm
hani şu bizi almaya geldiqinde elindeki poşetin içinde olan pastamı
ÖHÖÖÖÖÖ ÖHööööööö sey kem kum o baska bıseydı
hmm pardon canımm :82:
cok hamaratımdırrrrrrr ben erbıseyı kendım yaptımmmmmm
neyse canım yapmayalımda yemeyelimde yaza az kaldı çıtır olalım saqlıklı beslenelim....yazın tekrar gelirsek kaldıqımız yerden devam ederiz
iyiakşamlar kızlar
bu günkü menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0k.
2 dilim light ekmekten yapılmış kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4k.
bitki çayı 0k.
öqlen
1 kase sütlü şehriye çorbası 17 k.
4 ızgara köfte 1 k.
mor lahaha salatası 2 k.
ara
yarım portakal 8k.
akşam
ızgara balık 0k.
salata 5 k.
3 litre su
toplam 52 k.
günaydın canlar.kızlar süpersiniz ya bakıyorumda hepiniz bi azimlisiniz iradelisiniz bende okudukça hadi diyorum kendime öğlene kadar felan sürüyo sonra fosss çok kızıyorum kendime yaaaa koca göbeklinin tekiyim.kızım bile şişko diyo ( sinirlendikçe çikolataya saldırıyorum ya bu nedir böyle.neyse sizi takip etmeye devam inşallah bende veririm şu kiloları
canım benim bende kimseyi dinlemiyorum kibarca reddediyorum anlamazlarsada kızıyorum artık diyete baslamak gerçekten cok zor ben o zorlugu astım ama beni sıkıyorlar takmıorum sonucta onlar benim ruh halimi yaglardan kurtulunca hem görünüş hem beden olarak rahat olacagımı bilmiyorlar bnde düzenimi kurdum idael kiloma gelene kadar devam edecegim inşallah sende öyle yap ara veerme ara verince daha zor kilo veriliyor
derslerimde güzel canım ygs konuları bitti deneme soru agırlıklı gidiyorum lys de basladım yavastan dahada hızlı calışcam artık yoksa yetişmez netlerimde güzel denemelerde inşallah sınavda güzel geçer böyle canım senin dersler nasıl gidiyor ?
merhaba kızlarr
artık Rabbimin izniyle aranızdayım düzenli olarak burdayım inşallah..
bugün itibariyle diyete başladım hedef yaza 38 bedenle girmek... çok fazla kilo almışım hatta verdiqim bütün kiloları geri almışım....ama hiç sorun deqil sil baştan başlıyorum kızlar...ve şimdi bildirim yapıcam cumaya kadar kilo vermem lazım...
yeni kilom 88.8 :18:
ama hiç sorun deqil hepicini vericem hemde çarçabuk
bırı benıde durtsunde son 5 kıloyu vereyımmmmmmmmmm
tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde
Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ
bende burda sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum..bugğn sen gibi bende pek bir mutluyum diyete daha doqrusu saqlıklı beslenmeye başaldım çok azimliyim....hemen toparlanıp yaza bomba gibi girmek istiyorum...ve şuanda başarı hikayelerini okuyup motivasyonumu tavan yapıyorum...iyiki kk var ve iyiki bizler burdayız :119::119:
O ZAMAN katılacaklar ısım bıldırsın burdan bana lısteyı ben yaparım bır hafta sonra bıldırıme gre bırıncıyı secerız