Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ablacım selamm nasılsınnnn :KK16:

ben dikkat edemiyorum yaa bu karbonhidrat diyetini emziren annelerde yapabilir mi sence sütü etkiler mi :26: bir an önce zayıflamak istiyorum sporda yapamıyorummm :KK50:
a.s canım çok iyiyim tatlım saqlıklı beslenmek bana her zaman doping etkisi yapmıştır kendimi çok mutlu ve inanılmaz zinde hissediyorum sanki şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi huzurluyum...
Canım karbon diyeti deyince orda durmamız gereken bir çizgi var...bizler saf protein diyeti yapmıyoruz...çünkü bu tek yönlü bir diyet tarzı...biizm yaptıqımız karbonlara dikkat ederek ve herşeyi yiyerek saqlıklı beslenerek kilo vermek...şimdi seninle olayı bir inceleyelim...sabah ne yapıyoruz kalsiyum+ protein alıyoruz...yani süt yumurta peynir salatalık domates zeytin ve ekmek yiyererek almamız gereken bütün vitamin ve mineralleri alıyoruz....bir anne olarak bundan daha besleyici bir kahvaltı yapamazsın :KK34: demekki kahvaltımız 4/4 lük....öqlen menümüzde ilk önce 1 tas çorbamız mutlaka olmalı...sonrasında ben et ürünlerinden tercih yapılması taraftarıyım...akşam et yersek aqır gelebilir...ayrıca et ürünleri protein olduqundan tok tutar ve geç acıkmamızı saqlar...bunun yanında yoqurt yada salata tarzı garnitürler tüketebiliriz...bunların hepsi bebişe faydalı....akşamda çorba ve sebze ve yine yanında salata ayran yoqurt gurubu olabilir...bol su bu dönemde sana en çok fayda saqlıcak ciddi bir sıvıdır... ara öqünlerde meyve ceviz fındık süt yoqurt ve kuru meyvelerden birini tercih ediyoruz...şimdi genele baktıqımızda gün boyu bütün besin guruplarından almış oluyoruz...sebze veya et yerine kimi zaman bakliyatları ekmeksiz olarak tüketebiliriz...mesela ben kızmızı mercimek çorbasını ve kuru fasulyeyi hep yemişimdir diyetimde....kendimizi çok aksmaya gerek yok herşeyden yicez...sen süt açısında inciri bol tüket çok gzel süt yapıyor...ve kahvaltıda aşırıya kaçmamak kaydıyla bal ve pekmez tüketebilrisin....zaten bebek ek gıdalara başlayınca beslenme konusunda sende rahat edeceksin...umarum açıklayaıcı olmuştur bitanem :KK16:
Arzu ablacım menün süper :KK8:
bir kaç sorum olacaktı diyet yemekleri olarak neler yapabilirim???? hangi yemekle et grubu yiyebilirim corbayı yemekle aynı anda yemek dogru olur mu ben su an bakliyat yemiyorum sakıncası olur mu böyle ???

meryemcim bütün sorularının cevabını yukarda anlatmış bulunmaktayım canım :KK19:

günaydın arkadaşlarrr :KK16::KK16::KK16:
ilk günden 1 kilo vermiş bulunmaktayım :21::21::21:
gerçi daha fazla vermişimdir diye düşünmüştüm ama balıqı geç yedik sanırım ondan az oldu :KK6:
akşam üstü yemek kermesine davetliyiz onun için sabahtan durumu dengelemek adına bu sabahki ekmek hakkımı kullanmadım...
ve kahvaltım;

1 haşlanmış yumurta 0k.
2 küp peynir 1k.
2 çeri domates 4k.
ızgara sucuk 1k.
yeşilçay 0k
6 karbonla kahvaltımı tamamlamış bulunuyorum yuppiiiiiiiiiii :119::119:

tombul kelebekler kabilesi günaydınlar hepimize:KK54:

aşırı derecede midem bulanmaya başladı bu ara sık sık bulanıyo neden olabilir sizce?

bi de kilo fln veremiyorum bu ara iki gündür de koyverdim gitti sinirden hoş bugün ipleri elime aldım ama , neden durur bu kilo vermeler ayol nerde yanlış yapıyorum:18:

gunaydın kızlarrr :KK16::KK16:

dunku menumde aksam menusu soyle ıdı

sabah
2 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 14 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumruta 0 p

ara
1 adet armut 18p

ogle
tavuk kanat mangal 0 p

ara
cok az antep 8 p

aksam
tavuk pırzola tava 6 p
marul salatası ve az yogurt 6 p

3 lt su

toplamda 53,5 p ıle gunu kapadım efemmmmm :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tombul kelebekler kabilesi günaydınlar hepimize:KK54:

aşırı derecede midem bulanmaya başladı bu ara sık sık bulanıyo neden olabilir sizce?

bi de kilo fln veremiyorum bu ara iki gündür de koyverdim gitti sinirden hoş bugün ipleri elime aldım ama , neden durur bu kilo vermeler ayol nerde yanlış yapıyorum:18:

tombul kelebekler diye bizemi didiinnn senn :KK47::KK47::KK47::KK47:

sımdı kızcelerrr katılcaklar ısım yazdırsın hadııııııııııııı otobus kalkıooooo :KK37::KK37::KK37:

sımdılık ısımler

ergınsena
melekuguzhan
smıleeeeee

Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Az Beyaz Peynir,Çeçil Peyniri
3 adet Zeytin
Yarım Domates

Ara
Türk kahvesi

Öğle
1 Kase Ezogelin çorbası
Salata

Ara
Portakal

Akşam
1 Kepçe Tarhana Çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar Haşlama

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

Kızlar Yeşil çayı artık poşet olarak değilde demleme olarak kullanıyorum akşamlar tat olarak çok fark var öneririm..
Bugün suyumu 2 Lt olmuştur kendi yerimde olmadığımdan dolayı çok içemiyorum bur da lavaboya gitmen için birisinin gelmesi lazım çok sinir bozucu bir durum:KK47:

Şimdi arkadaşım çiğ köfte siparisi verelim mi diye yukardan arıyor yok dedim istemiyorum dedim.(Çiğ köfteyi aslında çok severim) Toplamam lazım +2 kilo tartıda görmek nedemek ya nasıl bukadar ödem yapıyor anlamıyorum ...

Arzu ve Melekl günaydın bu menüm nasıl kahve yi azaltacam tamam:KK34: günde normalde iki olsun dikkat ediyorum ama ipin ucu kaçıyor kahve tiryakisi oldum hele akşamları içmeden duramıyorum ama azlatacam 2 den yukarı içmemeye çalışacam ..

Son düzenleme:
sımdı kızcelerrr katılcaklar ısım yazdırsın hadııııııııııııı otobus kalkıooooo :KK37::KK37::KK37:

sımdılık ısımler

ergınsena
melekuguzhan
smıleeeeee

ne listesi bu acep ekşınlı zayıflamalı çıtırdamalı bi listeyse ben de gelcem biletimi kesin ön koltuklardan:122:

Arzu ve Melekl günaydın bu menüm nasıl kahve yi azaltacam tamam:KK34: günde normalde iki olsun dikkat ediyorum ama ipin ucu kaçıyor kahve tiryakisi oldum hele akşamları içmeden duramıyorum ama azlatacam 2 den yukarı içmemeye çalışacam ..

Canım ben bu menüye yorum yapmıştım yada bir benzerine... öqlen 2 çeşit yesende akşamı tek çeşit geçirsen daha iyi olur...ve akşamdan sonraki arayı yapma canım aldıqın karbon tam bir öqün yemeqi kadar fazla... bu arada kahve sade deqilmi?

arzucum yorumlamıs canım ama bence sen kılo verme deıl korumada oldugun ıcın bana menunde fazla bısı yok gıbı geldı :KK34::KK34: kahveyı azaltma konusuna katılıyorum

ne listesi bu acep ekşınlı zayıflamalı çıtırdamalı bi listeyse ben de gelcem biletimi kesin ön koltuklardan:122:

zayıflama yarısması bebem bır haftada en cok kılo verene hedayemız olcekkkkkk :KK35::KK35::KK35::KK35:

X