- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
a.s canım çok iyiyim tatlım saqlıklı beslenmek bana her zaman doping etkisi yapmıştır kendimi çok mutlu ve inanılmaz zinde hissediyorum sanki şimdiden bütün kilolarımı vermiş gibi huzurluyum...ablacım selamm nasılsınnnn
ben dikkat edemiyorum yaa bu karbonhidrat diyetini emziren annelerde yapabilir mi sence sütü etkiler mi :26: bir an önce zayıflamak istiyorum sporda yapamıyorummm
Canım karbon diyeti deyince orda durmamız gereken bir çizgi var...bizler saf protein diyeti yapmıyoruz...çünkü bu tek yönlü bir diyet tarzı...biizm yaptıqımız karbonlara dikkat ederek ve herşeyi yiyerek saqlıklı beslenerek kilo vermek...şimdi seninle olayı bir inceleyelim...sabah ne yapıyoruz kalsiyum+ protein alıyoruz...yani süt yumurta peynir salatalık domates zeytin ve ekmek yiyererek almamız gereken bütün vitamin ve mineralleri alıyoruz....bir anne olarak bundan daha besleyici bir kahvaltı yapamazsın demekki kahvaltımız 4/4 lük....öqlen menümüzde ilk önce 1 tas çorbamız mutlaka olmalı...sonrasında ben et ürünlerinden tercih yapılması taraftarıyım...akşam et yersek aqır gelebilir...ayrıca et ürünleri protein olduqundan tok tutar ve geç acıkmamızı saqlar...bunun yanında yoqurt yada salata tarzı garnitürler tüketebiliriz...bunların hepsi bebişe faydalı....akşamda çorba ve sebze ve yine yanında salata ayran yoqurt gurubu olabilir...bol su bu dönemde sana en çok fayda saqlıcak ciddi bir sıvıdır... ara öqünlerde meyve ceviz fındık süt yoqurt ve kuru meyvelerden birini tercih ediyoruz...şimdi genele baktıqımızda gün boyu bütün besin guruplarından almış oluyoruz...sebze veya et yerine kimi zaman bakliyatları ekmeksiz olarak tüketebiliriz...mesela ben kızmızı mercimek çorbasını ve kuru fasulyeyi hep yemişimdir diyetimde....kendimizi çok aksmaya gerek yok herşeyden yicez...sen süt açısında inciri bol tüket çok gzel süt yapıyor...ve kahvaltıda aşırıya kaçmamak kaydıyla bal ve pekmez tüketebilrisin....zaten bebek ek gıdalara başlayınca beslenme konusunda sende rahat edeceksin...umarum açıklayaıcı olmuştur bitanem
Arzu ablacım menün süper
bir kaç sorum olacaktı diyet yemekleri olarak neler yapabilirim???? hangi yemekle et grubu yiyebilirim corbayı yemekle aynı anda yemek dogru olur mu ben su an bakliyat yemiyorum sakıncası olur mu böyle ???
meryemcim bütün sorularının cevabını yukarda anlatmış bulunmaktayım canım