Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu ablacım tekrar geldigin bize destek oldugun için cook mutlu oldumm seninm tavsiyelerin olmadan olmuyor bocalıyoruz ara veriyoruz devamı gelmiyor inşallah yaza kadar daha iyi kilolarda oluruz senin desteginle tabi

sormussun ablacım geçen sayfada annem destek oluyor ama bazen kızıyor ayrı yemek yiyorsun bizden yaptıklarımı yemiyorsun diie sorun yapıor bnde zayıflayınc ayerim artık deyip geçiştiriyorum

ablacım dediğin gibi birde müsli falan yeyim
bu et sebze corba yı gün içinde nasıl ayarlayım onu söyler misin

canım proteini öqlen alalım tok tutuyor biliyosun... mesela örnek verecek olursan köfte+brokoli haşlamasını öqlen yiyebiliriz....çorbayıda akşam...arada çorba yerine müsli yiyelim

tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde

100 gr da 45 yazıo karbon degerı en dusuk puanlı uno denge lıglt ama her yerde bulamıom onda 100 gr da 35 puan

canım dilim olarakta yazması lazım..olmadı paket toplam kaç gram ona göre hesapla...ama bir dilimin 7 olması mümkün deqil... ama denge lightte 1 dilim 7k.. halk ekmek bayilerinde bulabilirsin

tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde

10 kiloyu devirdikten sonra giden her kiloda vücut toparlanıp şekle giriyor canım..şimdiden sonra etraftan gelecek hayran bakışlara hazırlıklı olmalısın

ablacım birde ara ögünler tek çeşit olcak ama süt tek mi içilecek ben meyveyle birlikte içiyorum bazen birde fındık ceviz kuru kayısı falan bunların miktarı ne kadar olmalı ?

canım dilim olarakta yazması lazım..olmadı paket toplam kaç gram ona göre hesapla...ama bir dilimin 7 olması mümkün deqil... ama denge lightte 1 dilim 7k.. halk ekmek bayilerinde bulabilirsin

ben sole yapıorum bebem sımdı ıkı dılımı ıyıce kızartıorum sonra tartıorum 16 gram falan gelıo 45/100 : 0,45 1 gram puanı 0,45*16=7,2 puan kızartınca sanırım puanı dusuooo

ablacım birde ara ögünler tek çeşit olcak ama süt tek mi içilecek ben meyveyle birlikte içiyorum bazen birde fındık ceviz kuru kayısı falan bunların miktarı ne kadar olmalı ?

canım bunlar doyumluk deqil tadımlık olmalı... sütü tek iç zaten tıkar tok kalırsın...diqer öqündede mesela 2 kuru kayısı yersin yada 1 ceviz... ben mesela bugün ara öqün yapmadım karbon yaptıqım için hiç acıkmadım...

Arzu ablammm bizi yalnız bırakma yanlışlarımı söyle uyar ki daha iyi ve saglıklı beslenelim zayıflayalım
menülerini paylaşmanı özellikle istiyorum

senın tost yaptıgın ekmegın arkasında ne yazıo pekı 100 gr da kac karbon varmıs ?
47,1 yazıyor canım ama kaç dilim vardı hatırlamıyorum paketin sonu kaldı...
Arzu ablammm bizi yalnız bırakma yanlışlarımı söyle uyar ki daha iyi ve saglıklı beslenelim zayıflayalım
menülerini paylaşmanı özellikle istiyorum

tamam canım anlaştık

Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ

Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ

bende burda sizlerle olmaktan dolayı son derece mutluyum..bugğn sen gibi bende pek bir mutluyum diyete daha doqrusu saqlıklı beslenmeye başaldım çok azimliyim....hemen toparlanıp yaza bomba gibi girmek istiyorum...ve şuanda başarı hikayelerini okuyup motivasyonumu tavan yapıyorum...iyiki kk var ve iyiki bizler burdayız :119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…