- 24 Mart 2012
- 918
- 14
şu paketin arkasındaki puanı çok merak ettim kuzuu
Arzu ablacım tekrar geldigin bize destek oldugun için cook mutlu oldumm seninm tavsiyelerin olmadan olmuyor bocalıyoruz ara veriyoruz devamı gelmiyor inşallah yaza kadar daha iyi kilolarda oluruz senin desteginle tabi
sormussun ablacım geçen sayfada annem destek oluyor ama bazen kızıyor ayrı yemek yiyorsun bizden yaptıklarımı yemiyorsun diie sorun yapıor bnde zayıflayınc ayerim artık deyip geçiştiriyorum
ablacım dediğin gibi birde müsli falan yeyim
bu et sebze corba yı gün içinde nasıl ayarlayım onu söyler misin
100 gr da 45 yazıo karbon degerıen dusuk puanlı uno denge lıglt ama her yerde bulamıom onda 100 gr da 35 puan
tamam ablacım :) müsait oldukça da menülerimi paylaşırım cünkü daha dikkatli ve cabuk kilo vermek istiyorum hatasız birsekilde
canım dilim olarakta yazması lazım..olmadı paket toplam kaç gram ona göre hesapla...ama bir dilimin 7 olması mümkün deqil... ama denge lightte 1 dilim 7k.. halk ekmek bayilerinde bulabilirsin
ablacım birde ara ögünler tek çeşit olcak ama süt tek mi içilecek ben meyveyle birlikte içiyorum bazen birde fındık ceviz kuru kayısı falan bunların miktarı ne kadar olmalı ?
ben sole yapıorum bebem sımdı ıkı dılımı ıyıce kızartıorum sonra tartıorum 16 gram falan gelıo 45/100 : 0,45 1 gram puanı 0,45*16=7,2 puankızartınca sanırım puanı dusuooo
kızartmadan kaç gram geliyor :26:
hıc denemedım ekmek dolapta durdugu ıcın soguk yıyemıyorum mutlaka kızartıom ama yarın sabah kızartmadanda tartayım bebem
47,1 yazıyor canım ama kaç dilim vardı hatırlamıyorum paketin sonu kaldı...senın tost yaptıgın ekmegın arkasında ne yazıo pekı 100 gr da kac karbon varmıs ?
Arzu ablammm bizi yalnız bırakma yanlışlarımı söyle uyar ki daha iyi ve saglıklı beslenelim zayıflayalım
menülerini paylaşmanı özellikle istiyorum
47,1 yazıyor canım ama kaç dilim vardı hatırlamıyorum paketin sonu kaldı...
BENIM aldıgım ekmekle aynı sayılırmıs onunda kızarmıs bır dılımı 8 puan falandır
Ayyy bu gün daha bi mutlu oldum geçen günkü karamsar halimden sonra burda bana destek veren yanımda olan cok sevdiğim insanlar var
İYİKİ VARSINIZ
47,1 yazıyor canım ama kaç dilim vardı hatırlamıyorum paketin sonu kaldı...
BENIM aldıgım ekmekle aynı sayılırmıs onunda kızarmıs bır dılımı 8 puan falandır
canım biz diyet yaptıqımız dönemlerde light ekmeqin 1 dilimi 7k idi... paketin arkasındada dilim hesabı yazıyordu...şimdi bakınca bende şaşırdım...neyse diqer marketlerdekine bi bakayım...