Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Son düzenleme:
en guzelı bence uno denge lıght hem lezzetlı hem doyucuru hem kızarınca 1 dılım 5 puannnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16:

tamam işte bahsettiqim 1 dilimi 7k olan ekmek una denge light canım...ama şuan evdeki light ekmek halk ekmeqin...ve her zaman söylüyorum biliyosunuz mutlaka dönüşümlü kullanın....hepsinde ayrı vitaminler var...beyaz ve kepek ekmek hariç hepsini dönüşümlü tüketin...

Melek Uno Dengenin tadınıda ben çok beğeniyorum kaloriside düşük sen övdün diye almıştım bulduğum zamanlrda kullanmaya çalışıyorum dediğin gibi her yerde bulnmuyor

EVET CANIm mıgros kıpa vs turu yerlerde var genelde :KK34:

tamam işte bahsettiqim 1 dilimi 7k olan ekmek una denge light canım...ama şuan evdeki light ekmek halk ekmeqin...ve her zaman söylüyorum biliyosunuz mutlaka dönüşümlü kullanın....hepsinde ayrı vitaminler var...beyaz ve kepek ekmek hariç hepsini dönüşümlü tüketin...

ben cavdar arada kepek ve uno denge arasında gıdıp gelıom kepek mecbur kalırsam alıom :KK12:

öqlen menüm (birazdan yicem pişiyor şimdi:KK34:)

sütlü şehriye çorbası
ızgara köfte
mor lahana salatası (sossuz)
şu ana kadar 1.5 litre su..

kızlar yaa aramızda yarısma yapsak ya mesela 1 haftada en cok kım kılo verecek yarısması acaıp motıve kaynagı olr bence 1. yede mınık bır hedıye olsun mesela :KK33::KK33:

oglen menum

tavuk kanat ızgara ( acaıp lezzetlıydıııı 10 tane yedım mınık kanatlardan)

su ana dek 1 lt su :KK33:
Ooooo afiyet olsun melek hanım 10 tane haa :KK6:
kızlar yaa aramızda yarısma yapsak ya mesela 1 haftada en cok kım kılo verecek yarısması acaıp motıve kaynagı olr bence 1. yede mınık bır hedıye olsun mesela :KK33::KK33:

ben varımmm nasılsa en çok kiloyu ben vericem :KK24::KK24: gelsin hediyeler :21::21:

Melek ben size ancak destek olurum ama katılamam şu an ideal kilomdayım ama bence çok güzel motive edecek bir uygulama

O ZAMAN katılacaklar ısım bıldırsın burdan bana lısteyı ben yaparım bır hafta sonra bıldırıme gre bırıncıyı secerız :KK34:

X