Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selam kızlar bu hafta geçen haftaya göre çok yükske motivasyonla başladım :KK52:
ve bugün gelen lokum (çok severimmmmmm ) yaş pasta (çok güzel gözüküyordu yemedim ) :21:Yemeyim artık demi hafta sonu yediğimden dolayı saba tartıya çıktım +2 kilo çoktı (ödemdir)ama çok büyük hırs oldu bende

Sabah
1 dilim buğday ekmeği
Az Beyaz Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Tavuk But ama kalçası la birlikte
Kırmızı lahana

Ara
Portakal
Sütlü Türk kahvesi

Akşam
1 kase Tarhana Çorbası
Salata,Yoğurt

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe

Aslında şu akşam dan sonra ara öğünümü yapmasam çok ii olur ama meyve bağımlısı oldum nedense birde kahve bağımlısı ama ben böyle de mutlu oluyorum veriyorumda ama evdede harekteliyim ondan galiba

Melek nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor diyet nasıl gidiyor yazmadığına göre kaçamak var demi .Arzudan varmı haberin nasıl olmuş.

günaydın kızlar :KK16::KK16:
çok hastayım boqazlarım inanılmaz şişmiş sürekli yatıyorum :KK5:

Geçmiş olsun ablacım.

merhaba kızlar :KK5: moralim cok bozuk benim bir haftayı geçti düzenimi kurdum beslenmeyi ama 500 gram aldım verecegim halde bi kaç gündürde gram bile veremiyorum neden böyle oluyor Arzu ablacım bana yardımcı olur musun rica etsem beni bi ele alır mısın ???
son 10 kg bana cok agır geldi neden veremiyorum ki acaba
:26:

birde etrafımdakiler cnaımı sıkıyo komsular geliyor bize bazen onlarla oturmuyorum odamda calışıyorum ama yemekte cagırıyorlar sunu getirdim ye bunu getirdim ye yemiyorum bende kızıyorlar ne diyetiymiş boşver felan yemek saatim bile geçiyor bazen bizimkilerin yemekleri hamur işleri bazı günler sürekli kahvaltı gibi besleniyorlar ama ben yemek hazırlıorum kendime ait buda aileme sorun oluyor galiba ayrı yiyorsun bizden falaln die annem cok kızıyor beni hiç anllamıyorlar üzülüyorlar ben kaç yıl zayıflamayı istedikçe daha cok yedim şiştim kilolu bi ergenlik geçirdim şimdide bu topiği buldum beslenmeyi ögrendim ama üstüme cok geliyorrlar
:KK25::KK25::KK25:
kızlar içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen

Çok iyi anlıyorum seni bitanem, bana da öyle yapıyorlar, ne diyetiymiş, iyisin ya böyle bilmem ne.. 10 kg fazlalıığımı kimse görmüyor mudur nedir :KK19: Evdekiler de benim beslenmemden çok farklı besleniyorlar o durumda da aynıyız. Ben de çok boşladım cidden kendimi öyle kötü hissediyorum ki :84:

1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??

sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt

sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
akşam 1 kase corba salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness

sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness

Canım menülerin güzel, suyunu da, egzersizini de aksatmamışsın. Bence de Melek ablanın da dediği gibi direniyor vücudun, verirsin sen, eminim bundan :KK34:
Dersler nasıl gidiyor bitanem ?

günaydın canlar.kızlar süpersiniz ya bakıyorumda hepiniz bi azimlisiniz iradelisiniz bende okudukça hadi diyorum kendime öğlene kadar felan sürüyo sonra fosss çok kızıyorum kendime yaaaa koca göbeklinin tekiyim.kızım bile şişko diyo :KK43:( sinirlendikçe çikolataya saldırıyorum ya bu nedir böyle.neyse sizi takip etmeye devam inşallah bende veririm şu kiloları :KK43:

Geçmiş olsun ablacım.

Çok iyi anlıyorum seni bitanem, bana da öyle yapıyorlar, ne diyetiymiş, iyisin ya böyle bilmem ne.. 10 kg fazlalıığımı kimse görmüyor mudur nedir :KK19: Evdekiler de benim beslenmemden çok farklı besleniyorlar o durumda da aynıyız. Ben de çok boşladım cidden kendimi öyle kötü hissediyorum ki :84:

Canım menülerin güzel, suyunu da, egzersizini de aksatmamışsın. Bence de Melek ablanın da dediği gibi direniyor vücudun, verirsin sen, eminim bundan :KK34:

canım benim bende kimseyi dinlemiyorum kibarca reddediyorum anlamazlarsada kızıyorum artık diyete baslamak gerçekten cok zor ben o zorlugu astım ama beni sıkıyorlar takmıorum sonucta onlar benim ruh halimi yaglardan kurtulunca hem görünüş hem beden olarak rahat olacagımı bilmiyorlar bnde düzenimi kurdum idael kiloma gelene kadar devam edecegim inşallah sende öyle yap ara veerme ara verince daha zor kilo veriliyor
:KK31:

derslerimde güzel canım ygs konuları bitti deneme soru agırlıklı gidiyorum lys de basladım yavastan dahada hızlı calışcam artık yoksa yetişmez netlerimde güzel denemelerde inşallah sınavda güzel geçer böyle canım senin dersler nasıl gidiyor ?
:KK34:

GUNAYDIN canım tekrar gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım..

canım benim çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim arkadaşlar iyileştim hamdolsun :KK16:
merhaba kızlar :KK5: moralim cok bozuk benim bir haftayı geçti düzenimi kurdum beslenmeyi ama 500 gram aldım verecegim halde bi kaç gündürde gram bile veremiyorum neden böyle oluyor Arzu ablacım bana yardımcı olur musun rica etsem beni bi ele alır mısın ???
son 10 kg bana cok agır geldi neden veremiyorum ki acaba
:26:

birde etrafımdakiler cnaımı sıkıyo komsular geliyor bize bazen onlarla oturmuyorum odamda calışıyorum ama yemekte cagırıyorlar sunu getirdim ye bunu getirdim ye yemiyorum bende kızıyorlar ne diyetiymiş boşver felan yemek saatim bile geçiyor bazen bizimkilerin yemekleri hamur işleri bazı günler sürekli kahvaltı gibi besleniyorlar ama ben yemek hazırlıorum kendime ait buda aileme sorun oluyor galiba ayrı yiyorsun bizden falaln die annem cok kızıyor beni hiç anllamıyorlar üzülüyorlar ben kaç yıl zayıflamayı istedikçe daha cok yedim şiştim kilolu bi ergenlik geçirdim şimdide bu topiği buldum beslenmeyi ögrendim ama üstüme cok geliyorrlar
:KK25::KK25::KK25:
kızlar içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen
Canım annen kilo vermenden memnun deqilmi ?? bunu anlayamadım :26: sana destek olması gerekirken üstüne gelmesi tuhaf geldi açıkçası...hadi gelen gidene kafanı takma onlar gelirler giderler hepsi bu...ama annen sana destek olmalı...al anneni karşına ve bu yaptıqının seni ne kadar üzdüqünü anlat...ve ondan sana destek olması gerektiqini ve kilo vermeye başladıktan sonra nekadar mutlu olduqunu anlat... ve gerekirse herkese kulaqını tıka..çünkü sen bir bireysin ve bu karar sana özel... o onu demiş bu bunu demiş bakmıcaksın aqzı olan konuşuyor.... saqlıklı besleniyorsun kendini iyi hissediyormusun önemli olan bu gerisi teferruat canım...sen kilolarınınhepsini verip 38 bedenleri giydiqinde herkesin düşüncesi deqişecek...herkese iradeni ve başarını konuşmaya başlıcak canım...ben senin her zaman yanındayım...yürüdüqün yol doqur ve kendin için bişeyler yapıyorsun ve başarıyorsunda...önemli olan bu gerisini boşver cnm...
1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??

sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt

sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness

sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
su 3lt spor fıtness

sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness

sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness
Canım 1-2 gün öqün atlamışsın ara öqünlerinide biraz daha az tut tek çeşit beslen...onun dışında neden 3 dilim yedinki kahvaltıda ekmeqi :26: öqlen tam öqün yemek yediqinde akşamları sadece çorba iç canım ve haftanın 1-2 günü akşam öqününde special-k yemeni öneriyorum....vücudun küçük bir direnişe geçmiş ama biz daha inatçıyız bebeqim :KK34:
Selam kızlar bu hafta geçen haftaya göre çok yükske motivasyonla başladım :KK52:
ve bugün gelen lokum (çok severimmmmmm ) yaş pasta (çok güzel gözüküyordu yemedim ) :21:Yemeyim artık demi hafta sonu yediğimden dolayı saba tartıya çıktım +2 kilo çoktı (ödemdir)ama çok büyük hırs oldu bende

Sabah
1 dilim buğday ekmeği
Az Beyaz Peynir

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Tavuk But ama kalçası la birlikte
Kırmızı lahana

Ara
Portakal
Sütlü Türk kahvesi

Akşam
1 kase Tarhana Çorbası
Salata,Yoğurt

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe

Aslında şu akşam dan sonra ara öğünümü yapmasam çok ii olur ama meyve bağımlısı oldum nedense birde kahve bağımlısı ama ben böyle de mutlu oluyorum veriyorumda ama evdede harekteliyim ondan galiba

akşamki aran çok fazla olmuş ve kahveyi bukadar çok içme ödem yapar vücudun tartıda fazla çıkarsın canım :KK34:
Melek nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor diyet nasıl gidiyor yazmadığına göre kaçamak var demi .Arzudan varmı haberin nasıl olmuş.
geldim canım iyiyim :KK34:
Geçmiş olsun ablacım.

teşekkürler tatlım :KK16:

günaydın canım :KK34:

merhaba kızlarr :KK16:
artık Rabbimin izniyle aranızdayım düzenli olarak burdayım inşallah..
bugün itibariyle diyete başladım hedef yaza 38 bedenle girmek... çok fazla kilo almışım hatta verdiqim bütün kiloları geri almışım....ama hiç sorun deqil sil baştan başlıyorum kızlar...ve şimdi bildirim yapıcam cumaya kadar kilo vermem lazım...
yeni kilom 88.8 :18:
ama hiç sorun deqil hepicini vericem hemde çarçabuk :KK14::KK14:

yanı son 12 kılomuu :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: ımdattttttttttttttttttt 12 kılo bu borumu arzum ya nasıl verıcemmmmm :18::18::18::18::18:

Canım sen 12 kilonun çok daha fazlasını vermiş biri olarak bu sözü hiç yakıştıramadım sana :KK20::KK20: hadi bakalım bak çook gerinden geliyorum geçmiyim seni gözüm okadar karardı anla gerisini :KK34:

Canım sen 12 kilonun çok daha fazlasını vermiş biri olarak bu sözü hiç yakıştıramadım sana :KK20::KK20: hadi bakalım bak çook gerinden geliyorum geçmiyim seni gözüm okadar karardı anla gerisini :KK34:

pekı :KK43::KK43::KK43: menumu paylasayım o zaman bugunku

sabah
2 dılım cavdar ekmegı ıyıce kızarmıs 14 p
peynr 1 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
1 adet armut 18 p :18::18::18: puanını unutmusum yoksa yermıydımmmmmm:KK20:

sımdılık yarım lt su

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 0 k.
2 dilim light ekmekten kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4 k.
bitki çayı 0.

kahvaltı puanım 19 k..

X