- 24 Mart 2012
- 918
- 14
canım ben menulerınde tuhaflık goremedım ama vucut dırenıyor sanırım merak etme bu hafta bırden gıder
peki melek ablacım tesekkür ederim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben menulerınde tuhaflık goremedım ama vucut dırenıyor sanırım merak etme bu hafta bırden gıder
günaydın kızlar
çok hastayım boqazlarım inanılmaz şişmiş sürekli yatıyorum
merhaba kızlar moralim cok bozuk benim bir haftayı geçti düzenimi kurdum beslenmeyi ama 500 gram aldım verecegim halde bi kaç gündürde gram bile veremiyorum neden böyle oluyor Arzu ablacım bana yardımcı olur musun rica etsem beni bi ele alır mısın ???
son 10 kg bana cok agır geldi neden veremiyorum ki acaba:26:
birde etrafımdakiler cnaımı sıkıyo komsular geliyor bize bazen onlarla oturmuyorum odamda calışıyorum ama yemekte cagırıyorlar sunu getirdim ye bunu getirdim ye yemiyorum bende kızıyorlar ne diyetiymiş boşver felan yemek saatim bile geçiyor bazen bizimkilerin yemekleri hamur işleri bazı günler sürekli kahvaltı gibi besleniyorlar ama ben yemek hazırlıorum kendime ait buda aileme sorun oluyor galiba ayrı yiyorsun bizden falaln die annem cok kızıyor beni hiç anllamıyorlar üzülüyorlar ben kaç yıl zayıflamayı istedikçe daha cok yedim şiştim kilolu bi ergenlik geçirdim şimdide bu topiği buldum beslenmeyi ögrendim ama üstüme cok geliyorrlar
kızlar içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen
1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??
sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt
sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness
sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
akşam 1 kase corba salata
su 3lt spor fıtness
sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness
sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness
Melek nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor diyet nasıl gidiyor yazmadığına göre kaçamak var demi .Arzudan varmı haberin nasıl olmuş.
Geçmiş olsun ablacım.
Çok iyi anlıyorum seni bitanem, bana da öyle yapıyorlar, ne diyetiymiş, iyisin ya böyle bilmem ne.. 10 kg fazlalıığımı kimse görmüyor mudur nedir Evdekiler de benim beslenmemden çok farklı besleniyorlar o durumda da aynıyız. Ben de çok boşladım cidden kendimi öyle kötü hissediyorum ki :84:
Canım menülerin güzel, suyunu da, egzersizini de aksatmamışsın. Bence de Melek ablanın da dediği gibi direniyor vücudun, verirsin sen, eminim bundan
Dersler nasıl gidiyor bitanem ?
GUNAYDIN canım tekrar gecmıs olsun
Geçmiş olsun canım..
çok teşekkür ederim arkadaşlar iyileştim hamdolsuncanım benim çok geçmiş olsun.
Canım annen kilo vermenden memnun deqilmi ?? bunu anlayamadım :26: sana destek olması gerekirken üstüne gelmesi tuhaf geldi açıkçası...hadi gelen gidene kafanı takma onlar gelirler giderler hepsi bu...ama annen sana destek olmalı...al anneni karşına ve bu yaptıqının seni ne kadar üzdüqünü anlat...ve ondan sana destek olması gerektiqini ve kilo vermeye başladıktan sonra nekadar mutlu olduqunu anlat... ve gerekirse herkese kulaqını tıka..çünkü sen bir bireysin ve bu karar sana özel... o onu demiş bu bunu demiş bakmıcaksın aqzı olan konuşuyor.... saqlıklı besleniyorsun kendini iyi hissediyormusun önemli olan bu gerisi teferruat canım...sen kilolarınınhepsini verip 38 bedenleri giydiqinde herkesin düşüncesi deqişecek...herkese iradeni ve başarını konuşmaya başlıcak canım...ben senin her zaman yanındayım...yürüdüqün yol doqur ve kendin için bişeyler yapıyorsun ve başarıyorsunda...önemli olan bu gerisini boşver cnm...merhaba kızlar moralim cok bozuk benim bir haftayı geçti düzenimi kurdum beslenmeyi ama 500 gram aldım verecegim halde bi kaç gündürde gram bile veremiyorum neden böyle oluyor Arzu ablacım bana yardımcı olur musun rica etsem beni bi ele alır mısın ???
son 10 kg bana cok agır geldi neden veremiyorum ki acaba:26:
birde etrafımdakiler cnaımı sıkıyo komsular geliyor bize bazen onlarla oturmuyorum odamda calışıyorum ama yemekte cagırıyorlar sunu getirdim ye bunu getirdim ye yemiyorum bende kızıyorlar ne diyetiymiş boşver felan yemek saatim bile geçiyor bazen bizimkilerin yemekleri hamur işleri bazı günler sürekli kahvaltı gibi besleniyorlar ama ben yemek hazırlıorum kendime ait buda aileme sorun oluyor galiba ayrı yiyorsun bizden falaln die annem cok kızıyor beni hiç anllamıyorlar üzülüyorlar ben kaç yıl zayıflamayı istedikçe daha cok yedim şiştim kilolu bi ergenlik geçirdim şimdide bu topiği buldum beslenmeyi ögrendim ama üstüme cok geliyorrlar
kızlar içimi döktüm kusuruma bakmayın lütfen
Canım 1-2 gün öqün atlamışsın ara öqünlerinide biraz daha az tut tek çeşit beslen...onun dışında neden 3 dilim yedinki kahvaltıda ekmeqi :26: öqlen tam öqün yemek yediqinde akşamları sadece çorba iç canım ve haftanın 1-2 günü akşam öqününde special-k yemeni öneriyorum....vücudun küçük bir direnişe geçmiş ama biz daha inatçıyız bebeqim1 haftalık menümü paylaşacagım nerde yanlış yapıorum ne eksik ne fazla bana söyleyin olur mu ??
sabah 2 dilim cavdar kızarmıs..llor peynir.3dilim salam
ara küçük kutu süt
öglen 1.b yeşilçay 1 elma
akşam piliç döner salata yeşilçay
su 3lt
sabah 2dilim cavdar lor peynir sekersiz cay
ara 2ceviz,
öglen 1 tabak pırasa yemegi 5k yogurt
ara 1 elma 1 portakal
akşam 1kase sehriye corbası salata
su 3lt spor fıtness
sabah 3dilim cavdar 5 yeşil zeytin lor peynir sekersiz cay
ara 1 elma yeşilçay
öglen brokoli yemegi 1 kase yogurt
ara 1 portakal 1 havuc
su 3lt spor fıtness
sabah 3 dilim cavdar 2 yeşil zeytin 2 dilim salam sekersiz cay
ara 2 ceviz
öglen 1b ayran salata 2 haslanmıs but
ara 1 ayva
akşam 1 tabak karnıbahar yemegi yogurt
su 3lt spor fıtness
sabah 2 dilim tam bugday tel peynir zeytin sekersiz cay
ara 3 kuru kayısı 1. süt
1 saat sonra 1 ayva
su 3lt spor fıtness
akşamki aran çok fazla olmuş ve kahveyi bukadar çok içme ödem yapar vücudun tartıda fazla çıkarsın canımSelam kızlar bu hafta geçen haftaya göre çok yükske motivasyonla başladım
ve bugün gelen lokum (çok severimmmmmm ) yaş pasta (çok güzel gözüküyordu yemedim ) Yemeyim artık demi hafta sonu yediğimden dolayı saba tartıya çıktım +2 kilo çoktı (ödemdir)ama çok büyük hırs oldu bende
Sabah
1 dilim buğday ekmeği
Az Beyaz Peynir
Ara
Türk kahvesi
Öğle
Tavuk But ama kalçası la birlikte
Kırmızı lahana
Ara
Portakal
Sütlü Türk kahvesi
Akşam
1 kase Tarhana Çorbası
Salata,Yoğurt
Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Sütlü Nescafe
Aslında şu akşam dan sonra ara öğünümü yapmasam çok ii olur ama meyve bağımlısı oldum nedense birde kahve bağımlısı ama ben böyle de mutlu oluyorum veriyorumda ama evdede harekteliyim ondan galiba
geldim canım iyiyimMelek nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor diyet nasıl gidiyor yazmadığına göre kaçamak var demi .Arzudan varmı haberin nasıl olmuş.
teşekkürler tatlımGeçmiş olsun ablacım.
Çok iyi anlıyorum seni bitanem, bana da öyle yapıyorlar, ne diyetiymiş, iyisin ya böyle bilmem ne.. 10 kg fazlalıığımı kimse görmüyor mudur nedir Evdekiler de benim beslenmemden çok farklı besleniyorlar o durumda da aynıyız. Ben de çok boşladım cidden kendimi öyle kötü hissediyorum ki :84:
Canım menülerin güzel, suyunu da, egzersizini de aksatmamışsın. Bence de Melek ablanın da dediği gibi direniyor vücudun, verirsin sen, eminim bundan
Dersler nasıl gidiyor bitanem ?
Günaydınnnnn
sorma cıgdemcım ya motıvemı oturtamadım bı turlu ve +800-900 gr dayım kendıme gelmem lazım bı an evel
bırı benıde durtsunde son 5 kıloyu vereyımmmmmmmmmm
hiçte son 5 kilo deqil en az 58 olucaz yol uzun hadi bakalım oyalanıcak zaman deqil
yanı son 12 kılomuu ımdattttttttttttttttttt 12 kılo bu borumu arzum ya nasıl verıcemmmmm :18::18::18::18::18:
Canım sen 12 kilonun çok daha fazlasını vermiş biri olarak bu sözü hiç yakıştıramadım sana hadi bakalım bak çook gerinden geliyorum geçmiyim seni gözüm okadar karardı anla gerisini
pekı menumu paylasayım o zaman bugunku
sabah
2 dılım cavdar ekmegı ıyıce kızarmıs 14 p
peynr 1 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
1 adet armut 18 p :18::18::18: puanını unutmusum yoksa yermıydımmmmmm
sımdılık yarım lt su
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 0 k.
2 dilim light ekmekten kaşarlı tost 15 k.
2 çeri domates 4 k.
bitki çayı 0.
kahvaltı puanım 19 k..
paketın arkasında puanı yazıo ya ordan hesaplamıstım bebem mutfak tartımda var kızartıom tartıom ona gore hesaplıommm