Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah:

*2 yumurta biraz peynirle yapılmış omlet,2 zeytin,1 dilim ekmek

*akşam:1 kase k.mercimek çorba,3 parça köfte,biraz yoğurt

ara:1 ceviz,4-5 fındık

sabah: 2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost, yarım domates,yarım salatalık,1 fincan yeşil ve form çayı

ara: 2 kuru kayısı

öğle: 1 kase bol limonlu mercimek çorbası,1 kase yoğurt,2 form bisküvi

ara: yok

akşam: 1 kase spichal K

ilerleyen saatlere doğru acıkırsam: 5 fındık,3 ceviz,2 kuru kayısı,1 qün kurusu ,1 fincan yeşil çay

rüya mı unuttum ya...telefonda konuşuyoduk ama rüyamda bana zehra dedin bı onu hatırlıyom..

sena kaç kilosun?

nasılsın? face de sana yazdım ama cevaplamadın?

Günaydın Herkese

Annem ameliyat oldu kızlar allaha şükür şimdi ağrıları olsada iyi yürüyebiliyor ama ben çok korktum ameliyattan sonra uyanışı çok kötüydü
Ama kendi kadın doğum doktorumu buldum Doktor baya kilo konusunda hasas Annem 95 kilo baya saydı vrerceksin dedi bu kadar yağı göbeği nerde yaptın dedi..
Hatta ameliyatta annemi,m göbek yağlarınıda almış o bahaniye yağlarıda gitti ....

COK gecmıs olsun canım

çook çok geçmiş olsun

Son düzenleme:

internetten bakınca benim ideal kg da 42 imiş. ama ben 52 bile istemiyorum. 53 yeter inşallah

çook çok geçmiş olsun

Çok sağol canım benim

Bana yardmci olun zayflayamyoruw (

Günlük olarak neler yediğini menünü paylaş diyecem seninde topiğin varmış canım
O zaman her şeyi güzle bir şekilde yapıyorum veremşyorum diyorsan meboloizmayı hızlandırıcı şeyler yapacaksın canım ... Yeşil çay içerek ,ilaç içmiyorsan greyfurt yiyerek dün haberlerde syrettim nar da metobolizmayı hızlandırıyormuş... yaparak vereceksin canım ara sıra vucüd direniyor normal verememen mıtiveni kaybetme ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…