Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hedeflerimiz aynı inşallah birlikte veririz canım bakalım hanqimiz daha önce hedefine ulaşıcak :KK16::KK16:

evet canım inşallah basaracagız :KK16:diyeti bozmadıkca her hafta gidiyor kilo ama haftaya kim daha cok vercek die insan daha da hırslanıyor hangimiz bir an önce ulaşacak hedefine bekleyelim görelim :KK34:

kızlar hazır sizi burada bulmuşken ben günlük hap kullanıyorum ve bitmesine 2 gün kaldı .adet dönemimin yakın lması kilo verişimi etkiler mi?

hedeflerimiz aynı inşallah birlikte veririz canım bakalım hanqimiz daha önce hedefine ulaşıcak :KK16::KK16:

ahaa bir rakip daha:KK51:

bende varım caım kilolrımız aynı ezgi sen ve benim..hadi bakalım yarış başlasınnn:KK52:ne oluyor bana bugün biri beni durdursun:KK52:

15 tatil girecek araya kil vermem durur benim..ama yetişirim yeniden size ben:KK55:

Basen back problemine ne yapıyosuz arkadarlar

canım ben basen bacak için evde yürüyüş yaptım leslie tüm vucudu toparlıyor tavsiye ederim :KK34:

kızlar hazır sizi burada bulmuşken ben günlük hap kullanıyorum ve bitmesine 2 gün kaldı .adet dönemimin yakın lması kilo verişimi etkiler mi?
adet döneminde vucüt sişiyor e 2 kg ya kadar artış oluyormus kilon artsada moralin bozulmasın adetin bittikten 2gün sonra tartıl gerçek kilonu ögrenirsin:KK12:
ahaa bir rakip daha:KK51:

bende varım caım kilolrımız aynı ezgi sen ve benim..hadi bakalım yarış başlasınnn:KK52:ne oluyor bana bugün biri beni durdursun:KK52:

15 tatil girecek araya kil vermem durur benim..ama yetişirim yeniden size ben:KK55:

evet canım rakipler cogaldı daha sıkı bi diyet yapmalıyız geride kalan üzülmesin hepimiz birlikte verelim :KK52:
listemi yapılıyo.... benim haberim yooooooooook

evet bu hafta liste yapılacaktı ama kim yapıyor bilmiyorum

Kızlar evde değilim o yüzden bildirim yapamıyorum tartılmadım yani gene yarına kaldı :KK50: neyse dün akşam süper bi haber aldım kursta birinci olmuşum :KK16::KK16::KK16: en yüksek notu alan kişiymişim çok şükürr:KK42: tebrikleri alayımmm :KK9::KK9::21::21::21::KK17::KK17::KK17:

Kızlar evde değilim o yüzden bildirim yapamıyorum tartılmadım yani gene yarına kaldı :KK50: neyse dün akşam süper bi haber aldım kursta birinci olmuşum :KK16::KK16::KK16: en yüksek notu alan kişiymişim çok şükürr:KK42: tebrikleri alayımmm :KK9::KK9::21::21::21::KK17::KK17::KK17:

bnde tebrik ederim :21::21:kendi adıma ne kursuna gidiyorsun merak ettim:KK17:

melekcim.nasılsın..liste yapılacıkmış bu hafta kim, nasıl yapacakmış bilgin var mı?

Son düzenleme:

tebrikler canım...eminim sende kilo verenler arasındasındır...

bugünki bildirimimi yapam efem

tardıldıktan sonra morelim bozuldu ne yazıkki 2 krep yedim.

ara:yok

öğle:1 kepçe çorba,2kaşık yoğurt,2 hurma

akşam:1 servisk. tavuk sote, yoğurt

yatarken 1 çay bardağı süt

Cleopatra Canım 3 kiloda bile muhtesem incelmişşin masallah:nazar:
bnde evde leslie 3 mil yapıorum sadece vucudu topluyor bu hafta fıtness a başlayacagım daha cok incelmem lazım
:KK76:

Cleopatra Canım 3 kiloda bile muhtesem incelmişşin masallah:nazar:
bnde evde leslie 3 mil yapıorum sadece vucudu topluyor bu hafta fıtness a başlayacagım daha cok incelmem lazım
:KK76:

keske 80 kiloyken de kendimi çekseymişim hiç aklıma qelmedi yaa
şimdi daha hırslanmak için karşılaştırayım dedim :KK16:

Buqünkü menüm:

sabah
1 duble bardak limonlu ılık su
2 dilim çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
yarım domates
yarım salatalık
2 dilim salam

ara
5 fındık

öğle
1 kase yayla çorbası
1 minik tabak etli yahni
1 kase yoğurt
2 ısırımlık ekmek (çok özlemiştim:KK14: )

ara yok..

akşam
1 kase yayla çorbası
1 tanecik cipsss :KK53:

merhabaaa

menüm..

kalkınca 2 büyük bardak su içtim.

kahvaltı.
*sucuklu yumurta
*1 dilim tam buğday ekmeği
*3 zeytin
*beyaz peynir