Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bnde oğluma 68 ile hamile kaldım 85 ile doğuma qirdm
sonra vermiştim ama emirme dönemimde tekrar aldm şimdi onları vermeye çalışıyorum :26:
bende çok kilo aldım yani hamileliğimde :26:
şimdi eşim 2.yi istior ama korkuyorum bu kiloyla hamile kalamam daha zayıf kalmam lazım
oğlum 3 yaşına qircek mayısta yani zamanı qeldi ama ben hala kilolarla cebelleşiorum
benimde qöbeğimde çatlaklarım var medicaassol krem bende var dizim yanmıştı dr iz kalmasın die vermişt ama kullanmadım
eğer ii qelcekse ecnelyse kreminide alıp karışım yaparım yaa zararlı bişi değil denemekte fayda var bence:26:

bencede en iyisini yaparsın canım kilolu hamile kalmak zor yaaa :KK19:,,

bende bilemiyorum ki acnelyse emzirenler için bilinmior diyor ama ben yinede kullanıyorum bir umut işte :KK31:

canım hoşgeldin ...ben yorum yapsam yanlış yaparım çünkü bebek emziriyorsun ama bebek emzirenlerin günlük 500 kalori gidiyormuş.. Onu biliyorum bir tek ....

canımm hoşbuldukkk:KK16::KK16::KK16:

inşAllah gidiyordur kendiliğinden ayda 4 kilo gitse ne güzel olurdu :KK52:

yiyorum ama kilo almıyorum diyenler gibii :KK53:

canımm hoşbuldukkk:KK16::KK16::KK16:

inşAllah gidiyordur kendiliğinden ayda 4 kilo gitse ne güzel olurdu :KK52:

yiyorum ama kilo almıyorum diyenler gibii :KK53:

Yiyip de kilo almayanlara Evet onlara hayranım ben.. Çok gıpta ediyyorum .... Senin daha önceki metoblizmna nasıldı kilo vermye hiç çalıştınmı ...

Son düzenleme:
$428077_534538789909690_700459929_n.jpg $428077_534538789909690_700459929_n.jpg $10301_534537769909792_588363160_n.jpg KIZLAR BUNLAR benım oncesı ve sonrası resımlerım ılk resımde 90 ıkıncısınde 69,700 kıloyum :KK16::KK16:

çiğdem canım ben baya uğraşmam gerekiyor kilo vermek için veriyorum ama bırakınca hemen alıyorum kötü oluyor o şekildede :KK14:

metabolizmam noral seviyede ama bende kabızlık var işte 4-5 gunde bir cıkıyorum afedersin :KK17:

benim eltimde öyle daha da bir gıcığım :KK52::KK52::KK52:

metabolizması çok hızlı ah ah darısı başıma bende birde kabızlık sorunu var şimdi benden dolayı yavrumada geçti :KK31:

çiğdem canım ben baya uğraşmam gerekiyor kilo vermek için veriyorum ama bırakınca hemen alıyorum kötü oluyor o şekildede :KK14:

metabolizmam noral seviyede ama bende kabızlık var işte 4-5 gunde bir cıkıyorum afedersin :KK17:

Canım diyecemki sana keten tohumu gerçekten işe yarıyor kabızlığa ama bebek emziriyorsun onu bilen birine sormak lazım ama bak kefir içebilirsin Yemek olarak kabak yemeği Kereviz yemeği iyi geliyor yada keçi boynuzu Armut kuru kayısı da ii geliyormuş onları dene ama baynların hepsin de olan sorun bu .....

Canım bende vermek isteyince veririm ama dikkat etmeyin ce bende alırım devamlı dikkat etmek gerekiyor form da kalmak için bir tek yol bu...
:KK47:

Sabah
1 dilim Buğday Ekmeği
Beyaz Peynir
Yarım Domates
Yarım sivri biber
2 adet Zeytin Üçgen Karper Peynir
1 adet Haşlanmış Yumurta

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
Adana Kebapın sadece kebapını köftesini yedim...
Közlenmiş Yarım Domates Yarım közlenmiş biber
Salata,Ayran
Kızlar ama bugün sinirlendim bu kötü olan firma değişmesin diye kebap yaptı mangalda :KK47:
Bazı kişilere lavaş yemedim diye olay oldu !Ayyyy Çiğdem lavaşı yesen ölürmüsün!!:KK47::KK4: dediler bana
Sanane ister yerim ister yemem benim tercihim sen yedin diye benim yemem mi gerekiyor :KK47:... Çok sinirlendim kızlar çok ....

Ara
3 adet diyet Biskuvi
1 fincan Sütlü Türk kahvesi(Çaycı Abla yapmış ben yoksa içmiyorum :KK15:)
Elma

Akşam
1 kepçe Brokoli Çorbası
Bezelye Yemeği
Salata

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
Yarım Mandalina
Limon Damlatılmış Soda

Aslında normal de Ara da içtiğimden dolayı kahve Akşam içmemem lazım......

Valla bende çikolata diye kafayı yiyorum yada browni falan ama bu sefer ii atlattım .... :KK1:

Bende yedim 2-3 gün önce hehe :KK9::KK9:

Bugün ki menüm
Geç kalktım kalkınca bi büyük bardak 9lu çayımı içtim

Sabah: Tam bir kahvaltı :KK17: yazmaya üşenirim onları ya :KK9::KK9: 2 sabahtır normal ekmek yiyorum bakalım fark edicek mi

Ara: 2-3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt yedim ve 2 bardak 9lu çayımdan içtim

Öğle: Yoğurtlu kesme çorbası derler bilen varmı bilmiyorum ondan yidimmm 2-3 kaşık

Akşam: Çorba yoğurt salata ve brokolili makarna nihayett:KK52::KK52:

Ara: Türk kahvesi sanırsamm

2lt su inşl 2.5 olar
Öğlen ki yemek hamurla yapıldığı için çok az yedim sırf akşam yemeği yüzünden:KK39::KK39: kaç gündür canım istiyordu arkadaşıma gidicem beraber yapıp yicez:KK56: ama içinde makarna çok az oluyor ya domatesle brokoli çok oluyor gene de çok az yicem bildirim öncesi bunu yapamammm:KK53: hep bildirim öncesi böle şeyler yiyoum ya heralde cazip geliyor yasaklar:KK9: neyse çorba salata ağırlıklı yicem ama du bakalım :KK56::KK56: gidip gelirkende yürürüm azcık kalori gitsin :KK8:

kızlar iyi akşamlar..bugün bayağı aktifmişiniz bi ben yokmuşum=))))yemek listeme belince

sabah:kahvaltı yapmadım.zaman geçince 1 fincan yeşil çayımı içtim.1tane ceviz yedim.

öğle:2 tane kuru dolma, 1 dilim ekmek,1 çay bardağı ev yapımıııı kayısı suyu....

ara:1 yeşil biber,yarım dilim ekmek

akşam:2kepçe şehriye çorba(kıymalı),1servis kaşığı tavuk sote,1 yemekk.pilav

ara:1 portakal

ooohhh sonunda doydum çok şükür....=))

KLOPATRAM tesekkur ederım canım :KK16::KK16: benım daha cok bolgeseldı gobek ve mıde coktu bende :KK30:

aynen canım benimde bölqesel..
sadece basenim var totom yok, qöbeğim miğdem falan hiç yok
yanlarda simit denilen şey ve basenim var , qöğüslerimde aileden qelen yapı olarak büyük
kilo verince ufalırlar diye umuyorum o kadar :26:

Bende yedim 2-3 gün önce hehe :KK9::KK9:

Bugün ki menüm
Geç kalktım kalkınca bi büyük bardak 9lu çayımı içtim

Sabah: Tam bir kahvaltı :KK17: yazmaya üşenirim onları ya :KK9::KK9: 2 sabahtır normal ekmek yiyorum bakalım fark edicek mi

Ara: 2-3 tepeleme yemek kaşığı yoğurt yedim ve 2 bardak 9lu çayımdan içtim

Öğle: Yoğurtlu kesme çorbası derler bilen varmı bilmiyorum ondan yidimmm 2-3 kaşık

Akşam: Çorba yoğurt salata ve brokolili makarna nihayett:KK52::KK52:

Ara: Türk kahvesi sanırsamm

2lt su inşl 2.5 olar
Öğlen ki yemek hamurla yapıldığı için çok az yedim sırf akşam yemeği yüzünden:KK39::KK39: kaç gündür canım istiyordu arkadaşıma gidicem beraber yapıp yicez:KK56: ama içinde makarna çok az oluyor ya domatesle brokoli çok oluyor gene de çok az yicem bildirim öncesi bunu yapamammm:KK53: hep bildirim öncesi böle şeyler yiyoum ya heralde cazip geliyor yasaklar:KK9: neyse çorba salata ağırlıklı yicem ama du bakalım :KK56::KK56: gidip gelirkende yürürüm azcık kalori gitsin :KK8:

Kız yazsana kavhaltıda tere yağ falan bal reçel yemedin demi?:KK4: Canım Akşam makranayı yiyorsun çorbayı içmesene ... bakalım ben yarın olmayacam ama bildirimini çoook merak ediyorum...:KK52:

Merhaba Kızlar eşim iş yerindeki laptopnu getirmiş benim de ilk işim syfaya bakmak oldu:KK52: İyi alıştım buraya size :KK16:Ne yapıyorsunuz?

Yeşim nerelerdesin ? Menünü merak ettim yazsana
:KK53:

Meryemmmm seni çok özledim bebem yarın girersen inşallah güzel bildirimlerini Pazartesi günü görürüm...
:KK19:

buqünkü menüm hiçte istediğim qibi olmadı..

sabah kahvaltımı 13 de yaptım :26:

çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta

ara
1 kuru kayısı

öğle ile akşam birleşmiş oldu saat 17 de yaptım

1 kase çorba
1 kase yoğurt

saat 18 qibi oğlumun acılı cipsinden biraz tırtıkladım 8-9 tane kadar :18:

şimdide yeşil çayımı içiorum
yarın dr qidicem kızlar dua edin bana bişeym çıkmasın
her yemekten sonra baş dönmem oluyor
miğdemde zaten gastrit var reflüye dönmüş olabilceğini düşünüorum
baş dönmem de kan şekerimde kaynaklı olabilir die düşünüorum ama bilmiorm
yarın dahiliyeye qidicem inşallah bişeyim çıkmaz :26:

Son düzenleme:
buqünkü menüm hiçte istediğim qibi olmadı..

sabah kahvaltımı 13 de yaptım :26:

çavdar ekmeğiyle hazırlanmış peynirli tost
yarım domates
yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta

ara
1 kuru kayısı

öğle ile akşam birleşmiş oldu saat 17 de yaptım

1 kase çorba
1 kase yoğurt

saat 18 qibi oğlumun acılı cipsinden biraz tırtıkladım 8-9 tane kadar :18:

şimdide yeşil çayımı içiorum
yarın dr qidicem kızlar dua edin bana bişeym çıkmasın
her yemekten sonra baş dönmem oluyor
miğdemde zaten gastrit var reflüye dönmüş olabilceğini düşünüorum
baş dönmem de kan şekerimde kaynaklı olabilir die düşünüorum ama bilmiorm
yarın dahiliyeye qidicem inşallah bişeyim çıkmaz :26:

Geçmiiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz... Keşke canım cips yerine daha sağlıklı bir şey yeseydin..

X