işte buuuuuYaaa ablammm sen ne güzel şeyler yazmışsınnnn bu bana yeter bir dur diyorum artık kendime. burada benimde başarı oyküm olacak söz veriyorummmmmmm. sonra desin bakalım babanneme dönmüşsün diyeee ahhhh ahhh çok canımı acıttı çooooooooooooookkkk fena hırslandımmm çok fenaaa bu kilolar geldikleri gibi gidecekler başka yolu yokkkkk
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimSenaaa senin msjlarini okurken haz aliyorum ben ya bu aceba sadece bende mi oluyor ?resmen gozlerim seni ariyor msjlarini ariyor birde sanki sen olunca daha bi guzel hareketleniyor topik enerji weriosun kipir kipir :€€)) biz hepimiz bildirdik ne yedigimizi sira sende senin menuyude bekliyyorum kaptan
ablacım karar verdim bugünkü kaçamakları telefi etmek için yarın ve pazar akşamları nesfit yemeye karar verdimm nasılllll
slm kızlarrr.gelmeye yüzüm yok ama geldim işte
bildirimi yapayım hemen ama formatı almamışım.alayım geleyim sonra da geçmişe bakayım fıstıklar bakalım kim kaç kilo vermiş.
dijital al canım her yerde var
canım sanırım biz biraz kilo vermenin rahatına erdik ve biraz gevşedik..nasılsa veriyoruz havasındayız gibi...1 hafta zaman tanıyorum kendime...2.haftadan itibaren eskisi gibi devam edicem inşallah....eski performansımı özledim...bu kadar ara yeter artık...başlangıç 80
geçen hafta 71
bu hafta 71.7
gelen 700
toplamda giden 8.3
hedef 60
boy 1,67
beden 42
spor 30 dk
yarın karbon yapıcam dukandaki atak gibi 2 ya da 3 gün.ayyy bıktım bu kilolardan.utanıyorum kızlar valla sizden.
Kızzlarrr benn geldiimmmm
Öncelikle kilo veren herkesi tebrik ederimmmmm
Yaza formda girmek dileğiyleee
ben bu hafta 1,5 kilo vermiştim ama bugün deliler gibi yedim. gün boyu 1 ekmek yemişimdir herhalde. yardımmmmmmm
kızlar. ne yapayım yaaa
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın çok teşekkür ederimmenümü nasıl paylaşıyım yazarsam size kötü örnek olurum...benim bikaç gün daha zamana ihtiyacım var cnm...ondan sonra bolbol menülerimi göreceksiniz...fire vermeden devam edicem...
:
başlangıç 80
geçen hafta 71
bu hafta 71.7
gelen 700
toplamda giden 8.3
hedef 60
boy 1,67
beden 42
spor 30 dk
yarın karbon yapıcam dukandaki atak gibi 2 ya da 3 gün.ayyy bıktım bu kilolardan.utanıyorum kızlar valla sizden.
canım benim kendine gelince çok güzel vereceğine inanıyorum...selam arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ve hayırlı bildirimlerr
inşallah hepimizin çocukları yada yakınları güzel karneler getirirlerr
kızlar yaklaşık bikaç haftadır çeşitli nedenlerle eski beslenme düzenime dönemedim...hatta stresten tekrar tekrar yedim...ve geçen hafta 70leri gördümve bu hafta 300qr daha almışım çok üzgünüm bir türlü toparlanma sürecine giremedim...annemler bizdeler hamurişlerini çok seviyorlar ve annemde düşük şeker var sürekli tatlı bişeyler olmak zorunda...birde bugün 15 tatile giriyoruz..hem misafirlerim gelecek hemde bizim gideceqimiz bir sürü yer var...sinir oluyorum kendi halime kalıp diyetime kaldıqım yerden devam etmek istiyorum...basküldeki rakam beni çok üzüyor..zaten kilo aldıqım görünüşümdende belli...çok rahatsız oluyorum...şuanda müthiş bir iştan kesilmesi yaşıyorum..nerdeyse sütümü bile içemicem o derece..70 küsürleri görünce tıkandım yediqim içtiqim kursaqımda kaldı
:) yahu tüm yorumları okumak niyetindeydim ama baktım olmuyo sayfaları üçer beşer atladım :) benimde kilo vermem gerekkk hemde acil eylül gibi başladım çok az veriyorum diye bıraktım halbuki hiç vermemekten iyidir dimi ne kadar gitse kardır ama motivasyon bozulunca olmuyo işte devam edemiyorum dr Ayça'nın verdiği programa bi ara öğün daha ekleyip başlamayı düşünüyorum inşallah ama o kada soğuk ki yürüyüş yapasım gelmiyoevde hangi sporları yapabilirim mekik çekmiştim bi dönem ama herkese faydası olur bana olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
bak buraya tıkla kişisel bilgilerin altında çizelge yeri var oraya yapıştır yukarda verdiğim linki...
ve sayfanın en aşağısından değişiklikleri kaydet tıkla...
Cisss yaparis sanaagecen month puding yemisti iki gun ustuste bi ciss yaptik ona zannimca omur boyunca yemez artik hihi
Benimde aklimdan gecmiyor degil bu 2-3 gunluk sok diyetler
canım benim kendine gelince çok güzel vereceğine inanıyorum...
hoşgeldin canımmmmm...
kızlar çok güzelll kilo vermişsiniz yaa.tebrik ve takdirler.çokk hırslandım haaaa.bekleyin beniiiii geliyorum.son kaçamağımıda yapayım daa