- 23 Kasım 2011
- 496
- 2
Ah arkadaşlar ah ben çok dertliyim ya Öncelikle bu başlıktaki herkesin azmine hayran kaldığımı söylemek istiyorum.Tebrik ederim sizleri,eminim bu azimle devam ettiğiniz sürece istediğiniz kiloya ulaşacaksınız..
Ben de diyete başlamak istiyorum ama kilo veremediğimi düşündüğümden bir türlü başlayamıyorum Ve ailemde diyete başladığımı duyduklarında "hasta olursun,zayıf düşersin,boşver sen ilerde kilo verirsin,öyle fazla kilon yok" falan diyorlar ve şimdi diyete başlarsam onlardan habersiz başlamayı düşünüyorum..Hatta yarın başlayacağım,yediklerimi azaltırım önce,ekmeği keserim.Ama ben okula ve dershaneye gittiğim için oralarda hep fast food tarzı şeyler oluyor doğal olarak acıkıyorum da evden yemekte götüremem. Ne yapacağım bilmiyorum Spor olarakta yürüyüş yaparım,mekik çekerim ama biri bana okul ve dershanede ne yapacağım konusunda fikir verebilir mi acaba
Canım nefes egzersizi yap dik dur derin nefes al 5 snaiye tut ver bunu 60 kez felan yap görüceksin aynı mekik çekerken karnında midende duyduğun acı ve yanmayı duyucaksın oturarak yapılan süper bişey bi dr söylemişti