Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bedne menmü yazayım...

kalkınca alma sirkeli su içtim...1 bardak

kahvaltı:
-1 yumurta
-2 dl börek
-2 siyah zeytin
-domates-salatalık
-1 dl kaşar
-1 kk peynir

ara:yapmadım dışarıdaydım

öğle:
-1 kase mercimek çorbası
-4 kaşık yoğrt

ara: yok dışarıda olduğum için saatler kaydı

akşam:
-1 kase special k

tuhafki hiç aç değilim midem sudan şişti..

spor yok..

benim kaçamaklı menümmm
SABAH:aç karna su ve yarımdan biraz fazla halley,1haşlanmış yumurta,2dilim tam buğday ekmeği
ARA:lokma topkek ve 4 çiziviç
AKŞAM:tavuk,tarhana çorbası,salata
birazdanda çiğ köfte yicezz
2-5-3 litre suu
sporumuda çok yapıcamm öğlen biraz yaptımm yatana kadar daha yaparımm

ABLACIM BEN BU KAÇAMAK GÜNLERİNDE KAÇAMAK YAPMAKTAN ÇOK KORKUYORM KİLO ALIRSAM DİYE
bugün kaçamak olarak çiğ köfte,bir lokma tppkekk,4adette çiziviç yedimm
çok mu olmuşşş
ehh biraz çok olmuşş
menün çok güzel canım
brawo canım seninde menün çok güzel
Kızlar yeşil çay yerine bende 3 kutu altın çilek çayı vardı onu kullansam olurmuuu
canım altın çilek çayını hiç denemedim :26:
tamam canım az yazarız sen rahat ol

canım pasta yedim yazmışsın ama menünde pasta yok :44:

ablacımm bu yediklerimle kilo alır mıyımmm eşime kalsa kaçamak günü diye herşeyi yedirecekk banaa canımm yaa

unutmusum ablacimm :44: ögle yemegi ve aksam yemegi arasi yemistim

böreqi sabah yemen çok isabetli olmuş canım ama keşke 1 dilimde bıraksaydın

kaçmaqın dibine vurmuşsun canım

dilimler küçüktü senacımmm vallahi dayanamadım haftada 1 yeyince
akşam special k ile geçiştirdim öyle olunca da...

ablacımm bu yediklerimle kilo alır mıyımmm eşime kalsa kaçamak günü diye herşeyi yedirecekk banaa canımm yaa
canım sakın abartma bazı bünyeler kaçamaktan sonra 1 haftada bile toparlanamıyor...sen kendini ölç bakalım...1 günlük kaçamak seni nekadar etkiliyor...bugün kaçamak hakkını kullandın haftaya cumaya kadar fire vermeden devam et bakalım sonuç ne olacak....1 günlük kaçamak kilo aldırmaz ama diqer günler sıfır kaçamak olmak kaydıyla...
unutmusum ablacimm :44: ögle yemegi ve aksam yemegi arasi yemistim

tamam canım

dilimler küçüktü senacımmm vallahi dayanamadım haftada 1 yeyince
akşam special k ile geçiştirdim öyle olunca da...

canım specıal-k çok önemli bir besin..gündüz yediklerimizi direk dışarı atıyor..börek bile yesen eritiyor...aslında hepimizin evinde mutlaka bulunması gerekiyor...her akşam deqilde sorunlu menülerin olduqu akşamlar yenilebilir....

Son düzenleme:
tamam ablacımm önümüzdki hafta misafirlerim geliyo inşallah dikkat edebilimm ederimde misafirlere ayıp olursa diye düşünüyorumm yoksa iradeliyimdirr bakmayınn bugünkü kaçamağımaa

arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. geriye dönük birazdan okucam yazdıklarınızı. ben bugün tartılmadım. dün işyerimde problemler yaşadık moralim bozuktu çok bende vurdum kendimi yemeğe ( sanki mutluyken yemiyormuşum gibi ) bugünde arkadaş bişiler yapmış hamur işi getirdi işyerine yedik onlarıda. Kızlar benim 10 kilo fazlam var ama kimsenin ne dediğini takmıyordum şimdiye kadar. herkes yeri geliyor dalga geçiyor, yeri geliyor kızıyordu çok yediğim için ama ben genede yiyordum. Taaakiiiii az önce eski sevgilim f.bookta resmimi görüp bana mesaj atmış " kötü niyet olarak algılama ama sölemeden edemicem çok kilo almışsın " demiş. bu bana okadar dokunduki sinirden ölcem hazmedemedim bunu mesajını silmicem nezman yemek yicek olsam o mesajı okucam hırslanıcam. bu mesaj bana çok dokundu. pazartesiden itibaren gerekirse ölüm diyetine girerim ama onun ağzını kapatırım HAZMEDEMİYORUMM

tamam ablacımm önümüzdki hafta misafirlerim geliyo inşallah dikkat edebilimm ederimde misafirlere ayıp olursa diye düşünüyorumm yoksa iradeliyimdirr bakmayınn bugünkü kaçamağımaa

aynen canım yaa..yarın bir akrabamıza gidicez akşam geç gelicez pazar günüde 2 ayrı akrabmıza gidicez..pazarteside benim misafirlerim var...napıcam kara kara düşünüyorum :18:

abla spezial k yi bende yemek istiyorum. fakat spezial k cesitleri var. sen hangisini önerirsin ve ne kadar yenilmeli ?

neden pazartesi??
gün bugündür..artık bişeyleri ertelemeyelim...ne kadar erken başlarsan okadar çabuk yol alırsın....10 kilo nedirki güzelim...sen konsantreni saqla inanki 1 ayda bile verirsin...ben ilk 16 kilomu 2 yada vermiştim...yeterki iste...yeterki hırslan...herşey sana ve azmine baqlı...göreyim seni..verdiqin kilolarla insanları şaşırt...sende bu irade var...hadi canım göster kendini...30-40 kilo verenlerin senden ne farkı var...onlar nasıl başardıysa sende başarabilirsin...önce beyninde bitir herşeyi..sonrası kolay...

abla spezial k yi bende yemek istiyorum. fakat spezial k cesitleri var. sen hangisini önerirsin ve ne kadar yenilmeli ?

canım ben kırmızı meyvelisini denedim..bir kaseye sütle beraber ne kadar alırsa okadar yedim..nefis bişey...bekletmeden yenilmesi gerekiyor..çıtır çıtır bayılıyorum yemeye

bende bu special k yı çoksevdim acaip tok tutuyo..sanki bi tabak bulgur yemiişte üstüne bi bardak su içmiş gibiyim şu an

çoğu akşam yerim artık...çokta lezzetli..

Yaaa ablammm sen ne güzel şeyler yazmışsınnnn bu bana yeter bir dur diyorum artık kendime. burada benimde başarı oyküm olacak söz veriyorummmmmmm. sonra desin bakalım babanneme dönmüşsün diyeee ahhhh ahhh çok canımı acıttı çooooooooooooookkkk fena hırslandımmm çok fenaaa bu kilolar geldikleri gibi gidecekler başka yolu yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…