Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

aslında yoğurdu ben çok yerim..süt yapıyomudur kabızlık acaba onuda çok içiyorumda:KK1:

gerçi keten tohumu iyi geldi sanki onu yemeye devam edeceğim...

menümü yazayım...

sabah kalkınca 2 gün kurusu kayısı yedim...
1 tatlı kaşığı keten tohumunu ilaç gibi yuttum üzerine 2 su bardağı ılık su içtim...

kahvaltı:
-2 dl tam buğday ekmeği.(yarından itibaren 1 dilime düşüreceğim:KK1:)
-2 zeytin
-yumurta salatası
-peynir çeşitleri
-domates salatalık
2 dilim sucuk

ara:
-1 subardağı süt
-yarım elma

akşam:
-hamsi tava
-bol yeşil salata

akşamdan sonra ara yapmıycam bundan böyle.:KK19:

suyum az oldu 2 lt ye tamamlıcam.

spor yok::KK19: evi sildim süpürdüm belki spor yerine geçer:KK9::KK9:
canım süt kabızlık yaparmı bilmiyorum netten araştır bakalım :KK34:
Günaydın arkadaşlar
bende katılabilir miyim?:)tek başıma hiç cesaretim yok kilo vermek için...destek lazım...bende 70.8 kıloyum malesef bebek sahibi olmak istiyorum ancak 58 kıloya ınmeden yapmak istemıyorum.uamrım hepımız ıstedıklerımıze kavusuruz....

hoşgeldin cnm :KK71:

amaan azıcık kilo verdim diye bugün kendime bol yoğurtlu, kıymalı ,biraz büyükçe bi tabak bilmem biliyomusunuz bulgur köftesi yedim.(akşam) 1 bardak kola ,2 çatal ev

yapımı şekerpare:)))

öğle:1 kase çorba,4 kaık taze fasulye

ara:2 küçük meyveli yoğurt

sabah:3 hurma, 1 meşrubat bardağı yarım yağlı süt

daha ne olsun dimi...

iyiakşamlar kızlar :KK3::KK3:
bu sabah çok sinirlendim çünkü baskülüm çalışmadı :26::26: uzun zamandır tartılmamıştım durup dururken pilimi bitti acaba :KK6::KK6:
velhasıl tartılamadım ama 80in üstünde olduqunu tahmin ediyorum :KK51::KK51:
yoqundum biraz gündüz giremedim misafirim vardı....bildirimler yapılmış kısmende olsa...neyse bu hafta toparlenma haftası diyelim önümüzdeki hafta herkes full bildirimini yapsın ve listemizde artık yerini alsın...
bnm diyet şükürler olsun çok iyi gidiyor çok güzel motivasyonum inşallah sonuna kadar gidicem bu sefer :KK34:
bu arada yeni glen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz ve kilo veren arkadaşlar harikasınız tebrik ederim haftaya bomba gibi rakamlar görmek istiyorum herkesten ona göre haftanızı düzenleyin çıtırlarr :emir_bebek::emir_bebek:

Kahvaltı
dün akşamdan saklayıp yemediğim 1 dilimden kek
1 bardak süt

Öğle
1 porsiyon patates yemeği

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
Haşlanmış tavuk
Bol salata

:KK56:

merhaba bende yazayım menümü

1 yumurta
1kk beyaz peynir,5 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak bitki çayı

ara yapamadım

öğle

1 kase nesfit

ara

1 portakal

akşam
1 kase çorba
4 tane köfte
turşu

40 dk yürüyüş

başlangıç:66.6
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.6
gelen giden yok
motivasyon yok
yok yokkkkkkkkkkkkk bu sene hiç beğenmiyorum kendimi akşam çikolata soslu mozaik pasta yaptım 21.30 da yedimmmmmm birinin beni sirkelemesi gerekiyo motive olamıyorum kendime sinir oluyorum

selammm kızlarrrr ben geldimm :KK54:

selam arzu ablacım :KK53:

aysunayım gelmişşş hoşgelmişşş yagmurdamlasida gelsindee eski grubu toplayalım hadiiii :KK16::KK16:

bende bildirim yapayımm gerçi emziriyorum çok diyet yapamıyorum ama maşAllah hareketliyim serracık saolsun birazda ekmeği azalttım sebze ağırlıklı besleniyorum :KK76:

lütfen benide listeye eklermisinizzzz :KK1:

Başlangıç: 87
Bu hafta: 85.9:nazar:
giden: 1.1 kg:nazar:
gelen: yok
toplam verilen: 1.1 kg:nazar:
Boy: 168 cm
beden: 44
Spor: haftada 3 kez leslie yürüyüş ve bebişin peşinden koşmaaa :KK52::KK52::KK53:

sevgileeerrrr :KK54::KK24:

amaan azıcık kilo verdim diye bugün kendime bol yoğurtlu, kıymalı ,biraz büyükçe bi tabak bilmem biliyomusunuz bulgur köftesi yedim.(akşam) 1 bardak kola ,2 çatal ev

daha ne olsun dimi...
ARkadaşları bilmem ama ben beğenmedim listeni:KK50::KK50: tam bir kahvaltı yapmalısın herşeyden az az yiyerek hurma ve sütle zayıflayamazsın çünkü hurma da kalorili bi besin bildiğim kadarıyla hem kahvaltın tam olmayınca doymazsın bunuda ancak akşam yada gece anlarsın bu kezde akşam ki menün ağır olur acıktığın için ayrıca ara öğününe en az 1 ara daha ekle mesela 2 tane m. yoğurt yeme de onu 2 ara öğünde ye birer birer, maksat metabolizmayı çalıştırmak doymak değil ve kolaaaaaa:KK20::KK20::KK20: kesinlikle yanlış bir avuç şeker yiyorsun resmen verdiği zarar da cabası çok canın çekiyorsa bi yudum al ama alkolde var onda onuda unutma :KK19::KK19:

Selam kizlar kilo bildirimi yapmaya geldim , gecen dusunuyordum sali gunleri tartilmaya devammi edeyim yoksa forumdaki fistiklar gibi cumalarimi diyerekten :KK31:. Doktorumla basladigimiz Sali'dan sali gunleri tartiliyorum yeniden ,Saglik karnemdeki yazilan tarih cizelgesinin dengesini bozmak istemiyorum o bakimdan

Baslangic : 109.5

Gecen Hafta : 93.2

Bu hafta ( sali gunu tartildim ) : 92.2

Umuyorum hepimiz bu kilo kaybetme yolculugunda istedigimiz kiloya ineriz saglikli ve kalici bi sekilde , elbette moralimiz en yukseklerde ve irademiz'de cabasi :KK39:Hepinize opucukler hoscakalin .:KK16::KK3:

başlangıç:66.6
geçen hafta:66.6
bu hafta:66.6
gelen giden yok
motivasyon yok
yok yokkkkkkkkkkkkk bu sene hiç beğenmiyorum kendimi akşam çikolata soslu mozaik pasta yaptım 21.30 da yedimmmmmm birinin beni sirkelemesi gerekiyo motive olamıyorum kendime sinir oluyorum

CANIM bugunlerde bende oyleyım allahtan dengelıyorum ama kılo veremıyorummmmmmm:KK47::KK47::KK47::KK47:

Selam kizlar kilo bildirimi yapmaya geldim , gecen dusunuyordum sali gunleri tartilmaya devammi edeyim yoksa forumdaki fistiklar gibi cumalarimi diyerekten :KK31:. Doktorumla basladigimiz Sali'dan sali gunleri tartiliyorum yeniden ,Saglik karnemdeki yazilan tarih cizelgesinin dengesini bozmak istemiyorum o bakimdan

Umuyorum hepimiz bu kilo kaybetme yolculugunda istedigimiz kiloya ineriz saglikli ve kalici bi sekilde , elbette moralimiz en yukseklerde ve irademiz'de cabasi :KK39:Hepinize opucukler hoscakalin .:KK16::KK3:
tebrıklerrrr :KK34::KK34::KK34:

daha ne olsun dimi...

Canım Kola hiç olmamış ...

daha ne olsun dimi...
bence de kola hiç olmamış tatlım:KK19:
selammm kızlarrrr ben geldimm :KK54:

selam arzu ablacım :KK53:

aysunayım gelmişşş hoşgelmişşş yagmurdamlasida gelsindee eski grubu toplayalım hadiiii :KK16::KK16:

bende bildirim yapayımm gerçi emziriyorum çok diyet yapamıyorum ama maşAllah hareketliyim serracık saolsun birazda ekmeği azalttım sebze ağırlıklı besleniyorum :KK76:

lütfen benide listeye eklermisinizzzz :KK1:

Başlangıç: 87
Bu hafta: 85.9:nazar:
giden: 1.1 kg:nazar:
gelen: yok
toplam verilen: 1.1 kg:nazar:
Boy: 168 cm
beden: 44
Spor: haftada 3 kez leslie yürüyüş ve bebişin peşinden koşmaaa :KK52::KK52::KK53:

sevgileeerrrr :KK54::KK24:
merhaba moonum hoşgeldin..resimdeki bebişin mi yerim ben onuuuuu :Nazar: maşallahhhhhh çok güzel tatlı:KK16::KK16:
emziriyorsun canım çok kesme yiyeceklerini ama dikkat et sadece:KK34:...

tebrikler gitmiş 1 kilo:KK34:
gunaydın kızlar herkeze ıyı hafta sonları :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydınnnnnnnnn canım :KK3:
Günaydın Herkese çalışanlar için inşallah için vakit geçer...:KK16::KK16:

günaydınnnnnnnnnn canım:KK3:

kızlar günaydın...bugün hafta sonu ben erkenden kalktım nedense.uyku tutmadı dün yediklerimden heralde:KK43:(

bu sabah ki bildirimim

sabah:yarım alabalık,kaşarlı tost çay

ara:1 portakal

öğle:1 kase tarhana çorba,tavuklu patates yemeği,2-3 kornişon torşu

ara:4 hurma

akşam:yoğurt,öğlenin aynısı

gunaydın kızlar herkeze ıyı hafta sonları :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

günaydın melek.bende 2 haftadır 66.6 da takılı kaldım Allahtan almıyorum ama tatlı yediysem ekmek hiç yemiyorum sadece dün akşam mozaikli pasta yedim o saatte.moralim bozuktu mazeret kabul etmez ama.son zamanlarda çayımın yanında akşamları bir tane ayva yiyorum çünkü 6 da akşam yemeği yediğim için11 e kadar acıkıyorum bi tane ayva beni çok tok tutuyo hem c vitamini hemde lif kaynağı.....moralim çok bozuk bu günlerde belkide psikoloğa gitsem bana depresyondasın der ..çok şükür burayla tanışmasaydım kesin 74 olmuştum yine ama sürekli dengeliyorum.......hep beraber başlayalım geçen sene çok sıkıydı hersey arzu hatta kızıyodu bişey yediğim zaman böyl e diyet olmaz diye bu iş güzellikle olmayacak:)))))arzum bana kızma sakın:)))))

bence de kola hiç olmamış tatlım:KK19:

merhaba moonum hoşgeldin..resimdeki bebişin mi yerim ben onuuuuu :Nazar: maşallahhhhhh çok güzel tatlı:KK16::KK16:
emziriyorsun canım çok kesme yiyeceklerini ama dikkat et sadece:KK34:...

tebrikler gitmiş 1 kilo:KK34:

günaydınnnnnnnnn canım :KK3:

günaydınnnnnnnnnn canım:KK3:

aysunumm canımm arkadaşım nasılsınnn:KK16:

yok canım değil ama bu bebiş gibi yaramaz ve tatlı darısı başınaaa tez zamanda hayırlısıylaaa:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

X