Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın kızlar :KK16:

ben kılomu korumakla beraber tekrar kılo verme moduna gıremıorum bı turlu :44::44::44::44:
meleqimmm noluyor canım yaaa neden toparlanamdın? kaçamaklarınmı devam ediyor yoksa dikkat ettiqin haldemi gitmiyor...bak ben bile başladım daha tartılmadım ama gidiyor farkındayım...hadi toparlan bak yakalar sonrada seni geçerim yoksamm :KK14::KK14:
tamam Arzu ablam anladım :KK17:
menülerini düzenli paylaşır mısın girdgim zaman bakarım diyet yapan arkadaslarada örnek olur daha iyi olur
:KK8:

canım akşamdan akşama yazarım menülerimi:KK34:

kızlarrr nasılsınız bakalımm keyifler yerindedir inşallahh :KK16::KK16::KK16:
dışarda kar var hadi gelin kartopu oynayalımm :119::119::119:

bnde seni özledimm tatlımm nasılsın iyisindir inşallah :KK19:
canım 2 kg baya fark eder cünkü diyetimi uyguladıgım halde daha cok şiştim onun için bekliyorum relgden sonra bakıyım gercek kiloma :KK34:

günayın melek abla :KK3:
seni moda getirecek bişeyler lazım o zman ha gayret yaz geliyorrr :KK8:
kilondan memnun oldugun için biraz erteliyorsun galiba o kadar kg yu verdin 5 kg nedir ki :KK53::KK53:

SANIRIM O YUzden bebem yaw bı turlu gıremedım moda son 5 kılo kaldı :44::44::44:

meleqimmm noluyor canım yaaa neden toparlanamdın? kaçamaklarınmı devam ediyor yoksa dikkat ettiqin haldemi gitmiyor...bak ben bile başladım daha tartılmadım ama gidiyor farkındayım...hadi toparlan bak yakalar sonrada seni geçerim yoksamm :KK14::KK14:

yok bebegım ya dıkkat etmıorum o yuzden gıtmıo kacamaklarım yzuunden gıtmıor dengelemekte sadece kılo almamı engellıor kılo vermem ıcın eskı duzenıme donmem lazımda nasıllllllllllllllllll :KK37::KK37::KK37::KK37:

canım akşamdan akşama yazarım menülerimi:KK34:

kızlarrr nasılsınız bakalımm keyifler yerindedir inşallahh :KK16::KK16::KK16:
dışarda kar var hadi gelin kartopu oynayalımm :119::119::119:

karmııı :KK3::KK3::KK3::KK3: burda kARIN k sı yok of yaaaaaaaaa:KK25::KK25::KK25::KK25:

Son düzenleme:
Sabah
1 adet Yumurta
Yarım Domates
Beyaz Peynir
Karper peynir
3 adet zeytin

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Zeytinyağlı Taze Fasulye (Kendim evden getirdim)
Salata

Ara
Elma
1 bardak ayran

Akşam
1 kase Tarhana Çorbası
Salata

Ara
Yarım Elma
Yarım Portakal
1 kupa kahve
Soda
:21:

kızlar bugün nasılsınız.bugün güne geç başladım biraz onun için menü biraz şaştı am yarın okullar açılıyo düzene gireriz inşallah.bu günki bildirimi mi vereyim.
sabah(dediğm 12:30)yumurta, 1 dilim kepek ekmek,yarım kibrit kutusu peynir,2 zeytin, birkaç çatal(bu 5-6 olabilir)patates kızartma:KK43:ama çok canım istedi...
ara:yeni yapıyorum 1mandalina
akşam:haşlama,1dilim ekmek,salata
yatarken:2-5 hurma,çay bardağı süt

kızlar bugün nasılsınız.bugün güne geç başladım biraz onun için menü biraz şaştı am yarın okullar açılıyo düzene gireriz inşallah.bu günki bildirimi mi vereyim.
sabah(dediğm 12:30)yumurta, 1 dilim kepek ekmek,yarım kibrit kutusu peynir,2 zeytin, birkaç çatal(bu 5-6 olabilir)patates kızartma:KK43:ama çok canım istedi...
ara:yeni yapıyorum 1mandalina
akşam:haşlama,1dilim ekmek,salata
yatarken:2-5 hurma,çay bardağı süt

Canım patates kızartmanın dışında menün güzel akşam (gine senin tercihin ama tabi) ekmek yemezse bence daha iyi olur ....

merhaba arkadaşlar

pek görüşemiyoruz denk gelmiyorum kimseyle ama devam diyete

menümü yazayım

2 kuru kayısı
2 bardak su

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynır
yeşillik
1 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
4 fındık -4 badem
1 çb. süt

öğle
1 kase çorba
5 yk sebze yemeği
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek

ara

1 çb süt
1 tane galeta

akşam
1 kase çorba
haşlanmış tavuk ,salata

ara
meyve,yoğurt

Son düzenleme:
BILIOrum bılmesıne ama bıde uygulacak melek olsa super olağudu :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım 19 kılo verdım son 5 kılo kaldı zorlanıyorum :44::44::44:

masallah cnm az kalmış ne güzel yaa iradeni tebrik ederim vallahi:KK9: kaç kilosun şuan cnm sana iyi geliyosan aynada baktığında beğeniyosan kendini boşveriyosundur bende öyle yapıyorum hep:KK50:

kızlarr dün akşam lahana çorbası felan yalan oldu bu ne ya içim dışıma çıktı acayip kötü bir tadı var soğan kokuyor resmen yağ yok tuz yok acıktıkça yenecek ama acıkınca aklıma çorba içeceğim geliyor acıkmaya korkuyorum :KK1::KK1::KK1: şaka bi yana bence kesin zayıflatıyor bu çok kötü çünkü güzel olan şeyler zayıflatmaz :KK9::KK9::KK9:

kızlarr dün akşam lahana çorbası felan yalan oldu bu ne ya içim dışıma çıktı acayip kötü bir tadı var soğan kokuyor resmen yağ yok tuz yok acıktıkça yenecek ama acıkınca aklıma çorba içeceğim geliyor acıkmaya korkuyorum :KK1::KK1::KK1: şaka bi yana bence kesin zayıflatıyor bu çok kötü çünkü güzel olan şeyler zayıflatmaz :KK9::KK9::KK9:

Bence de bırakman en doğru karar sen,n anlatmanla iğrendim ben tadı nasıldır düşünemiyorum bile :KK9: normal beslenmene geri dön canım menülerin sabırsızlıkla bekliyorum nasıl diye :KK53:

bi ara bende lahana çorbası diyeti yapmak için kendimi zorlamıştım ama mide bulantısından hastanelik oldum.Şuan bile aklıma geldiğinde midem bulanıyo.bence boşver onun yerine farklı sebze çorbası yap yada şeyhriye çorb.yap kemik sulu ben 1 sene önce akşam sadece çorba yiyerek haftada 1-1,5 kilo verdim ama bi zaman sonra bünye alışıyo ve doğal olarak kilo verimide

Bence de bırakman en doğru karar sen,n anlatmanla iğrendim ben tadı nasıldır düşünemiyorum bile :KK9: normal beslenmene geri dön canım menülerin sabırsızlıkla bekliyorum nasıl diye :KK53:

ya millet 15 gün yaptım felan deyince dedim ki bu kadar tahammülsüz değildir öyle olsa yapamazlar ama anlamadım :KK9::KK9: yapanlara madalya vermek lazım

merhaba kızlar..

menüm:
sabah 2 bardak su.

kahvaltı:
-2 dilim kızarmış ekmek
-çok az tereyağı
-karışık omlet
-4 zeytin
-beyaz peynir,kaşar

ara:
1 kase keten tohumlu yoğrt

akşam: