Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba sena ablacım merhaba kızlar...
bende bir zamanlar bu topik ve ablam sayesinde 8 kilo kadar verdim kısa zamanda..iyi de gidiyordum ama kötü günler geçirdim ve bıraktım gitti motivem bozulunca da girmedim topiğe..diyetide bıraktım aldım tüm kiloları.sizinle tekrar başlamak istiyorum..
geçen yıl 2 ayda 8 kilo verdim büyük moral ve motivasyon olmuştu benim için..ve bebek istiyordum o zamandan beri bilen arkadaşlarım biliyor..
mayıs ayında 1 yılı doldurduk bebeğimiz gelmedi ve artık bişeyler yapmamız gerektiğine karar verdik..öğretmeniz ve sadece yaz tatillerimiz var ve değerlendirmeliydik..öncelikle bulunduğumuz küçük ilçede haziran ayında aşılama denedik malesef negatifle sonuçlandı..hemen apartopar ankarada bir tüp bebek merkeziyle konuşmaya gittik onlarda tüp bebek deneyebileceğimizi söylediler ve bir umutla başladık gene tedaviye ama malesef oda negatifle sonuçlandı ve yıkım oldu benim için..ondan sonra aldım kilolar ve gene 70 leri gördüm..
artık iyiyim şimdi ocak tatilinde istanbulda bir merkezle ön görüşme için geleceğiz çok iyi araştırdım çok kişiyle konuştum kk da topiğini takip ettim herkes çok memnun bu merkezden...inşalalh bu kez bebeğim bana gelr inşallah...
taki o güne kadar sizlerle tekrar devam etmek istiyorum sena ablacım...
hedafim temmuza kadar 60 kilo olmak ozaman 2 tedavima başlayacağım
erginsena topiğini incelerken birşey farkettim...bu konuyu açalı tam 1 yıl olmuş..yani bugun branın doğum günü:)
erginsena topiğini incelerken birşey farkettim...bu konuyu açalı tam 1 yıl olmuş..yani bugun branın doğum günü:)
gunaydın kızlar herkeze bugun bu soguk ızmır sabahından selamlarrr
evet ya çok soğukkk hiç kalkasım gelmedi yataktan
kızlar lahana çorbası diyetini uygulamak istiyorum bu hafta dayanabilirsem 4-5 gün 3 haftadır nerdeyse aynı diyeti yapıyorum memnunumda ama kilo vermeyi hızlandırmak istiyorum. Bakalım dayanabilirsem tabi hehe
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dileyrek başlamak isityorum.Bu kulübe daha yeni üye olanlardanım.Topiği görüncede yazılanarı çok beğendim.Hele kilo verenleri okuyunca bi heyecenlandım. Bende sizinle kilo vermek istiyorum.LİSTELER VERİYOSUNUZ,TARTILIYOSUNUZ.hangi günler tartılıyosunuz .....bende sizle olayım şu üzerime yapışan kilolar gitsin artık.Ayrıca erginsenayı azminden dolayı ayakta alkışlıyorum:)))
Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dileyrek başlamak isityorum.Bu kulübe daha yeni üye olanlardanım.Topiği görüncede yazılanarı çok beğendim.Hele kilo verenleri okuyunca bi heyecenlandım. Bende sizinle kilo vermek istiyorum.LİSTELER VERİYOSUNUZ,TARTILIYOSUNUZ.hangi günler tartılıyosunuz .....bende sizle olayım şu üzerime yapışan kilolar gitsin artık.Ayrıca erginsenayı azminden dolayı ayakta alkışlıyorum:)))
kızlar bişey soracağım..sizde de kabızlık problemi oluyor mu..
var mı çareniz..