Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

bugünkü menümü yazayım

2 bardak ılık su
kahvaltı
yumurta,peynır,yeşillik,1 dilim ekmek
1 brd çay
5 zeytin

ara bir mandalina

öğlen benim serbest öğünümdü. diyet listeme göre

akşam yemicem ara ögün yapıcam 20:30 gibi bu kadar

Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda...Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını verir inşallahh...
bende iyiyim cnm 10 gün önce işten çıktım nasip olursa 15 tatil sonrası tekrar düşünüyorum...kilolar aldı başını gitti yarın besmeleyle başlıyorum...inşallah bırakmıcam artık çok sıkıldım kendimede çok tölerans tanıdım...çirkin oldum şişman oldum artık güzelleşme zamanı
kızları sormuşsun bende uzun zamandır topiqe gelemedim gelsemde kimseyle ilgilenemedim...gelmek isteyen istikrarlı olan burda canım...gidenler gitsin kalan saqlar bizimdir

hayırlısı olsun inşallah güzel bir iş bulursun canım.sıkma canını hiç.

kilolara gelince beraberce başlayalım inşallah nerede o azimli eski ablam..geri gelsin ona söyle..güzelleşelim çıtır olalım yaza kadar

bu konuda kesinlikle anlaştık canım yarın Allahın izniyle bu keyifli maratona başlıyorum hadi bakalım Rabbimiz muvaffak eder inşallahh..

günaydın arkadaşlarrrr herkese mutlu birgün diliyorummm
diyete başladım nihayetttttttttttt :119::119::119::119:

merhaba arkadaşlar

o kadar çok yapılacak işim varki onlara başlamadan biraz muhabbet edeyim dedim

nasılsınız nasıl gidiyor diyetler

merhaba arkadaşlar

o kadar çok yapılacak işim varki onlara başlamadan biraz muhabbet edeyim dedim

nasılsınız nasıl gidiyor diyetler

merhaba canım günaydın
diyet şuana kadar gayet iyi gidiyor cnm inşallah sonuna kadar devam
bu arada burada müthiş bir kar yaqışı başldı hadi gelin kahve eşliqinde kar seyredelim :119:

Aman yaa kahvaltı yapamadım :26::26:

Yumurta haşladım bi dilimledim küçük bi et parçasıda haşlanmış muhtemelen civciv bu soğukta olmaz ama bozuk demek ki yumurta ayy bi tiksindim yiyemedim kalktım sofradan az önce bi kaç tane kayısı felan yiyeyim dedim ama zorla yedim bişeyler yemem gerek diye aslında normal ibşey olabilir tabi ama hem içim gitti üzüldüm hem tiksindim

CANIM GÜNAYDIN,Evet yaşadığın biraz sinir bozucu ama yaşanılabilecek şey yapılacak bir şey yok ... Unutmaya çalış...

Şu kar yağışında evimde olup,elime bir kupa kahve alıp, kar yağışını izlemeyi ve huzurlu bir şekilde güne devam etmeyi çok istiyorum... Bazen ev hanımlarına çok özeniyorum ...:119:

Kimsecikler yok bende camda bekliyorum kar yagsa diye yok bakalım inşallah yağar biran önce.

merhaba canım günaydın
diyet şuana kadar gayet iyi gidiyor cnm inşallah sonuna kadar devam
bu arada burada müthiş bir kar yaqışı başldı hadi gelin kahve eşliqinde kar seyredelim :119:

Benimkide gayet ii gidiyor inşallah nazar değmez devam ederiz.Hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Şehriye çorbası
Salata

Ara
3 adet light çubuk kraker
1 adet Elma

Akşam
Tavuk suyuna yaptığım şehriye çorbası (İçip içmemek arasındayım)İçsem mi kızlar?
Taze fasulye
Turşu

Ara
Yarım Portakal
Yarım Elma
Soda
Belki bir kupa light sütlü kahve

Toplam 1030 kalori ediyor...
Menümle ilgilli aslında kraker tarzı şeyler yerine badem veya ceviz yemem lazım biliyorum ama ben o paketin sonuna getirene kadar
yemeden duramıyorum....
O yüzden kraker yiyorrummm..

erginsena topiğini incelerken birşey farkettim...bu konuyu açalı tam 1 yıl olmuş..yani bugun branın doğum günü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…