bu hafta ben yoğurt tüketmemişim ya aa bende diyorum neden bi eksiklik var menülerimde
evet abla 1 yılı doldurunca hala bebek olmuyorsa tedavi öneriyorlar..
önce yumurta takibi aşılama sonra tüp bebek vs..
çok yıpratıcı bir süreç biz direk tüp bebek deneyelim dedik ama burdaki dr önce aşılama deneyelim dedi..
sonrada tüpe gittik işte.
şimdi bir daha deneyeceğiz.
çok bir problemimiz yok Allaha şükür eşimin değerlerinde problem var sadece.tüp bebekte oda önemli dğeil..
öyle işte..ablacım dualarını eksik etme bizden..ocakta yeniden bi yola giricez
sen nasılsın..neler yapıyorsun..kilolar ne durumda..kızlardan kimse kalmamış sanırım..
Anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda...Rabbim tez zamanda gönlünüzün muradını verir inşallahh...
bende iyiyim cnm 10 gün önce işten çıktım nasip olursa 15 tatil sonrası tekrar düşünüyorum...kilolar aldı başını gitti yarın besmeleyle başlıyorum...inşallah bırakmıcam artık çok sıkıldım kendimede çok tölerans tanıdım...çirkin oldum şişman oldum artık güzelleşme zamanı
kızları sormuşsun bende uzun zamandır topiqe gelemedim gelsemde kimseyle ilgilenemedim...gelmek isteyen istikrarlı olan burda canım...gidenler gitsin kalan saqlar bizimdir
hayırlısı olsun inşallah güzel bir iş bulursun canım.sıkma canını hiç.
kilolara gelince beraberce başlayalım inşallah nerede o azimli eski ablam..geri gelsin ona söyle..güzelleşelim çıtır olalım yaza kadar
merhaba arkadaşlar
o kadar çok yapılacak işim varki onlara başlamadan biraz muhabbet edeyim dedim
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler
BUrası herzamankı gıbı gunluk guneslık
Aman yaa kahvaltı yapamadım :26::26:
Yumurta haşladım bi dilimledim küçük bi et parçasıda haşlanmış muhtemelen civciv bu soğukta olmaz ama bozuk demek ki yumurta ayy bi tiksindimyiyemedim kalktım sofradan az önce bi kaç tane kayısı felan yiyeyim dedim ama zorla yedim bişeyler yemem gerek diye aslında normal ibşey olabilir tabi ama hem içim gitti üzüldüm hem tiksindim
merhaba canım günaydın
diyet şuana kadar gayet iyi gidiyor cnm inşallah sonuna kadar devam
bu arada burada müthiş bir kar yaqışı başldı hadi gelin kahve eşliqinde kar seyredelim :119: