Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arzu ablacım canımmmmmm ben geldimmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:

nasılsınnnnn cok özledim cookkkk:KK19::KK19::KK19:

dogum yaptım kırkımız da cıktı şükür esmer tıpa tıp babasına benzeyen şirinne bir kızım oldu hamd olsunnnn:nazar::nazar::KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biraz huzursuz biraz yaramaz bir kız sureklı doktordayız :KK50:

ilk hafta sarılıgımız cıktı 2 gun hastanede yattık şimdide refllu cıktı sureklı kusuyor ve fıskırarak hergun bir makına camasır yıkıyorumm :KK31::KK31: Rabbım sıfasını versin yarın tekrar doktora gidicez kilo alımı yavasladı ne içse cıkarıyor :KK50:

Sen nasılsnnnnnn

Sabah
1 Dilim Light Ekmek
1 adet karper peynir
Yarım Domates
3 adet zeytin
Beyaz peynir
Haşlanmış Yumurta

Öğlen
Bir adet tavuk budu ızgara
Salata

Ara
1 adet Elma
3 adet diyet biskuvi

Akşam
1 kepçe brokoli çorba
Taze fasulye
Salata

Ara
Yarım Portakal
Yarım Armut
Limon damlatılmış soda

Kızlar 3 gündür akşamları kahve içmiyorum... Düşürmeye çalışıyorum ... İki gündür İlkindileri içmiyorum 1-veya iki olarak azaltmaya çalışacam ..

Arzu abla ayağını sürüdü zahir :KK1::KK1: hoşgeldiniz arkadaşlar, bebişleri olanlarda Allah analı babalı hayırlı uzuuun ömürlü büyütsün

hoşbuldum canım evet geldi UMUT um teyzesi 37. haftada gelmeye karar verdi oğlum 12,12,12 de doğdu :) çok şükür çok iyi geçti doğum çok korkmuştum ama korkkmayım o anın tadını çıkarsaymışım keşke tatlım
2gün yoğun bakımda kaldı paşam 3. gün evimize getirdik şimdi çok iyiyiz çok şükür
sen nasılsın canım
canım ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh....sıksık gel tatlım hatta kilo verme döneminde bizimle birlikte yol alırsan çok seviniriz...gerçi sen çıtır annelerdensin kilo falan kalmamıştır cnm...
bende iyiyim tatlım işe girdim 3 ay çalıştım 10 öncede ayrıldım..15 tatil sonrası tekrar bakıcam hayırlısı olur inşallahh..

dogum yaptım kırkımız da cıktı şükür esmer tıpa tıp babasına benzeyen şirinne bir kızım oldu hamd olsunnnn:nazar::nazar::KK16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilk hafta sarılıgımız cıktı 2 gun hastanede yattık şimdide refllu cıktı sureklı kusuyor ve fıskırarak hergun bir makına camasır yıkıyorumm :KK31::KK31: Rabbım sıfasını versin yarın tekrar doktora gidicez kilo alımı yavasladı ne içse cıkarıyor :KK50:

Sen nasılsnnnnnn

aysunnn canım benimmm kıss sen nerelerdesinn bakimm....ooo maşallahh kızımız doqmuş Rabbim analı babalı büyütsün cnm adını ne koydunuz...
bnm çocukalrımda hep kusarlardı hemde aynı senin dediqin gibi...büyüyüne kadarda devam etti...ne zaman arabaya binsek kusarlardı...öyle böyle büyüyorlar cnm...kış dönemi hastalıklar biraz fazla oluyor yaza ele avuca gelir çıkıp çıkıp gezersin cnm...
bende özlemişim seni bidaha bukadar habersiz bırakma bizi olurmu cnm :KK16:

************************************************************************************************
kızlar dün 1 haftadır diyet yaptığımı bir türlü kilo varemediğimi yazmıştım. dün tartılmadan yazdım bunu. bazı arkadaşlar sağolsunlar bunun normal olduğunu diyeti bırakmamamı sonradan kilo vermeye başlayacağımı söylemişlerdi. pek umudum yoktu ama sabah tartıldım 72.500 den - 71.600 e düşmüşüm. çok sevindim. kilo vermeye başladım galiba, süper bişey arkadaşlar YUPİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

çok teşekkür ederim, yardımcı olan arkadaşlara, yoksa diyeti bozuyordum.

*************************************************************************************************

62.500 den 61.600 e düşmüşüm yazmışım :KK70: ah nerde o günler :p sağlıkla ideal kilomuza ulaşmak nasip olur innnnnnşallah :)

Son düzenleme:
canım ne güzel anlatmışsın Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhh....sıksık gel tatlım hatta kilo verme döneminde bizimle birlikte yol alırsan çok seviniriz...gerçi sen çıtır annelerdensin kilo falan kalmamıştır cnm...
bende iyiyim tatlım işe girdim 3 ay çalıştım 10 öncede ayrıldım..15 tatil sonrası tekrar bakıcam hayırlısı olur inşallahh..

aysunnn canım benimmm kıss sen nerelerdesinn bakimm....ooo maşallahh kızımız doqmuş Rabbim analı babalı büyütsün cnm adını ne koydunuz...
bnm çocukalrımda hep kusarlardı hemde aynı senin dediqin gibi...büyüyüne kadarda devam etti...ne zaman arabaya binsek kusarlardı...öyle böyle büyüyorlar cnm...kış dönemi hastalıklar biraz fazla oluyor yaza ele avuca gelir çıkıp çıkıp gezersin cnm...

çok saol canım benim. ah canım ben hemen eski halime döndüm benim kilo alma bölümüne girmem lazım vala hiç memnun değilim bu halimden inş iyi bi iş bulabilirsin canım benim

merhabalar herkese:KK16::KK16:
Arzu ablacım yazdıkların için tesekkür ediyorum kendi adıma bişeyleri basarmak için karar vermek ve o kararın arkasında durmak lazım
inşallah hep birlikte basaracagız menülerini takip edecegim girdikçe nete bende paylaşacagım bildirimlerdede burda olacagım benim sınav var biliyorsun net konusundada sıkıntı yasıyorum ama girmeye calışcagım senin bilgilerin tavsiyelerin bizler için cok önemli
:KK17:

ablaıcım hep aklımdasın ınan ama yaramaz fırsat vermıyor ki sureklı kucakta durmak ıstıyor :KK1:

adını " SERRA" koyduk ali imran suresi ve araf suresın " bolluk bereket rızık " anlalarına glıyor :KK16:

sen neler yapıyorsun iş güç bebek :KK23::KK23::KK23::KK23:

çok saol canım benim. ah canım ben hemen eski halime döndüm benim kilo alma bölümüne girmem lazım vala hiç memnun değilim bu halimden inş iyi bi iş bulabilirsin canım benim
inş. canım teşekkür ederim...
o zaman sende bundan böyle aramızdasın ne dersin :KK34:
merhabalar herkese:KK16::KK16:
Arzu ablacım yazdıkların için tesekkür ediyorum kendi adıma bişeyleri basarmak için karar vermek ve o kararın arkasında durmak lazım
inşallah hep birlikte basaracagız menülerini takip edecegim girdikçe nete bende paylaşacagım bildirimlerdede burda olacagım benim sınav var biliyorsun net konusundada sıkıntı yasıyorum ama girmeye calışcagım senin bilgilerin tavsiyelerin bizler için cok önemli
:KK17:
öncelik derslerin biliyorsun dimi cnm :KK34:
ablaıcım hep aklımdasın ınan ama yaramaz fırsat vermıyor ki sureklı kucakta durmak ıstıyor :KK1:

adını " SERRA" koyduk ali imran suresi ve araf suresın " bolluk bereket rızık " anlalarına glıyor :KK16:

sen neler yapıyorsun iş güç bebek :KK23::KK23::KK23::KK23:

ismiyle yaşasın inşallahh...
ben 10 gün önce işten çıktım cnm.... 15 tatil sonrası düşünüyorum tekrardan... bebişe gelince inşallah bikaç yıl sonra torun severiz cnm..

hoşbuldum canım evet geldi UMUT um teyzesi 37. haftada gelmeye karar verdi oğlum 12,12,12 de doğdu :) çok şükür çok iyi geçti doğum çok korkmuştum ama korkkmayım o anın tadını çıkarsaymışım keşke tatlım
2gün yoğun bakımda kaldı paşam 3. gün evimize getirdik şimdi çok iyiyiz çok şükür
sen nasılsın canım

Maşallah, Allah analı babalı büyütsün :nazar: :emir_bebek:

teşekkur ederim.

Ozaman kendimden bahsedeyim biraz 28 yaşındayım 103 kiloydum 93 ü kadar düştüm 2-3 ayda bi süre bıraktım dikkat etmedim 96,6 ya çıkmışım 27 aralıkta başladım tekrar diyetime şu an 95,8 im.

Canım diyet listemizi paylaşıcam senin için, Cuma günleri kilo bildirimimz var, her gün menülerini yaz ve motivasyonun düşünce hemen buraya gel :KK34:

diyet Listemiz
1- sabah kalkinca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvalti yapilmalidir(zeytin peynir domates salatalik yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü seyler seviyorsaniz yemenizde bir sakinca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayi....(kahvalti disinda ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapilmali (süt yoqurt ceviz findik badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmaniza yardimci olucaktir....arkasindan mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir izgara aldim herseyimi onda yapiyorum...30tl civari çok ise yariyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yaninda salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapilmalidir...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynisini yemeyin kizlar deqistirin...
6.aksam yemeqini erken yemeqe çalisin...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çesit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-aksam yemeqinden sonra su ve bitki çayi disinda hiçbirsey yemeyin çok faydasini göreceksiniz...
7-biz hanimlarin reql öncesi ve sonrasi tatli krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa isinmis süt ve içine 1-2 çubuk tarçin atip içebilirsiniz yarim saate kalmadan tatli isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla disari atilir bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalidir...
9-çaylarimiza kesinlikle seker katmamliyiz..bize kilo aldiran en tehlikeli besinlerden bride sekerdir...
10-börek yada tatli yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvalti öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkimizdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartildim...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldiqim zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayi telafi etmeye çalistim...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanilmaz keyifli ve motive açisindan çok yüksek moral kaynaqi kizlar...
13-ve hergün menülerimiz paylasalim tam gün olarak (sabah ara öqlen ara aksam seklinde)....

NEYI NE ZAMAN NEKADAR YEMELIYIZ?
1-Ekmek gibi unlu gidalari mutlaka kahvaltida tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gidalardan tekini haftada 1 defa 2 kasik tüketmeliyiz...
3-Etli gidalar yiyeceqimiz zaman yaninda 2 numarada yazdiqim ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yesillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çesit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalismaliyiz ve bakliyatlari sadece öqlen tüketmeliyiz..

Son düzenleme:

Sen nasılsnnnnnn

Allah analı babalı büyütsün, maşallahh :nazar: :emir_bebek:

inşallah tatlım:KK34:
bnm kızımda seneye 12. sınıfa başlıcak....dershaneler kapanıyormu yazdırsakmı bi bilgin varmı cnm..

Kapanmıyor galiba ablacım ama ben tecrübeli biri olarak tavsiyede bulunayım.
Eksik olan derslerinden özel ders alsın ablacım, dershanenin çok da yararı olduğunu düşünmüyorum.

inşallah tatlım:KK34:
bnm kızımda seneye 12. sınıfa başlıcak....dershaneler kapanıyormu yazdırsakmı bi bilgin varmı cnm..
masallah kızında üniversiteli olur inşallah ablacım
öyle bir söylenti vardı bu yıl acıktı dersaneler ama seneye kesin olarak bilmmiyorum ablacım:26:

inş. canım teşekkür ederim...
o zaman sende bundan böyle aramızdasın ne dersin :KK34:

öncelik derslerin biliyorsun dimi cnm :KK34:

ismiyle yaşasın inşallahh...
ben 10 gün önce işten çıktım cnm.... 15 tatil sonrası düşünüyorum tekrardan... bebişe gelince inşallah bikaç yıl sonra torun severiz cnm..

tatlım ben kilo almak istiyorum vermek değil ama ara ara fırsat buldukça sizi takip ederim

X