Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım patatesi ne kadar yemek var aklında çünkü onunda karbonhidratı yüksek bir yiyecek?

Menüm değişti zaten kızlar dışarı çıktım yürüyüş yaptım ordan arkadaşlarımın yanına gittim öğlen onlarda börek yapmış meyva suyuyla atıştırıyorlar bende meyva suyu almadım gül böreğindenden de bi tanesinin yarısını yedim çok küçüktü ama küçük küçük 2 ısırakta bitti :44::44: sonra eve kadar tekrar yürüdüm 45 dk gelincede bi bardak süte kahve yoktu bende kakao katıp içtim çok acıkmıştım ya börek yememek için aç kaldım bi saat sonr da yoğurt salata ve çorbayla kapatıcam inşl:26::26:

Sabah
Light Sütlü kfelks

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Zeytinyağlı Karnıbahar
Salata

Ara
3 adet diyet biskuvi
1 kupa Sütlü Fitre Kahve
1 adet Mandalina

Akşam
Etli Kuru fasulye
Turşu,

Ara
Yarım Elma
1 afet Portakal
Bir kupa Light Sütlü Nescafe
Limon Damlatılmış Soda

KIZLAR bunların hepsi 1340 kalori ediyor canım kilo korumada olan birisi olarak ii demi canım

Son düzenleme:
Kızlar açlıktan 2 gündür başım ağrıyor yaa bu arada zeytinyağlı sarma kaç tane yiyebilirim öğlen menüsünde

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek üzeri peynirli
3 adet zeytin

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Akşam
yarım porsiyon kavurma et
biraz salatalık
biraz peynir

Su 1 lt gibi birşey.

Bu hafta suyu çok az içtim ve yeşilçay içmedim, tadı midemi bulandırıyor.
Yarını sabırsızlıka bekliyorum, iki haftalık bildirim yapıcam çünkü..
İyi geceler hepinize çıtırlar

Kızlar açlıktan 2 gündür başım ağrıyor yaa bu arada zeytinyağlı sarma kaç tane yiyebilirim öğlen menüsünde

4 yada 5 tane canım benim yiyebilirsin ,yanına ama yoğurt ve salaatayla yiyebilirsin, aslında menülerinde çok az yemiyorsun ki neden başın ağıyor psikolojik olarak bence ağrıyor başın rahat ol kendini diyet yapıyorum olarak düşünme sağlıklı besleniyorum yemek yeme alışkanlığımı değiştirdim zaten bu yediklerimim fazla olarak hepsi vucüduma zarar veriyordu diye düşün ..

Günaydın herkese
Kilo bildirimi yapayim
Bu haftaki kilom: 52.400

Geçen haftaki kilom:52.400 (yanlış hatırlamıyorsam tabiki)
Gelen:yok
Giden :Yok

Bu arada yediğim kurufasulyedenmi yoksa bu sefer beslenme tarzım tuttrabildiğimdenmi bilmem ne vermişim nede almışım böyle devam ederim insallah .
.

Günaydın Canlarım

Bildirimim

başlangıç :
74,800
geçen hafta:68.400

bu hafta: 67,500

giden: 900 gr

gelen :
toplamda: 7 kg 300 gr

hedef :
58 kg
spor :
leslie 3 mile yapıyorum

67 kg gördüm ya artık kendime inanamıyorum kızlar yaa bu hafta daha cok verirdim menülerim düzenliydi Ama patlamış mısır yedim b meyveyi de biraz fazla kacırdım bu hafta onun için böyle oldu olsun mutluyum yinede

Tebrik ederim canım benim gayet güzel kilo vermişin çıtır olamana az kaldı

çiğdemcim gecen hafta kaç kg oldugunu bildirimini falan yazdıgın cevaplardan bak ordan bulabilirsin ben hemem geçmişten kopyalayıp düzenliorum tekrar yazmıorum

tebrıkler fıstık

Topik sahibimiz Arzu'da yok ortalarda menüsünü yayınalayan kişinin sayısıda çook az ben neyse de ben zaten ideal kiloma ulaşmısım ama burda kilo vermek isteyen arkadaşlarda (bu kendimim nacizane fikrim lütfen yanlış anlamayın!) motivasyon eksikliğne neden oluyor..

Tebrikler Çiğdem'cim

Meryem'cimm harikasın maşallah Çıtır senii

2 haftalık bildirimim

başlangıç: 61.1 kg
2 hafta önce: 58.6 kg
bu hafta: 58.2 kg
gelen/giden: -400 gr
toplam giden: 2.9 kg
hedef: 48
spor: yok

2 haftada bu kadarcık vermişim
Ama biliyorum ben hatalarımı.. Kaçamağı abarttım, su içmedim, spor yok, yeşilçay yok.
Umarım haftaya daha güzel bir kiloyla bildirim yaparım.

tebrıkler fıstık

tskler melek ablacım
Tebrikler Çiğdem'cim

Meryem'cimm harikasın maşallah Çıtır senii

tesekkür ederim Edacım

canım üzülme bak hatalarını biliyorsun hatalarından kurtul ve kg kaybetmeye bak inan hiç zor degil bi basla gerisi geliyor bnde 2 ayda 4 kg yu anca vermiştim ilk zamanlar keske daha sıkı yapsaydım diyorum yapınca oluyor inan hadi bakalım haftaya görelim seni
Kafanda bitir veeee basla

Canım hatanın farkındasın zaten daha hızlı kilo vereceğini inanıyorum ben ara sıra oluyor kaçamakları çok yaptığımız zmanlr normal

geçen hafta 66.0 kiloydum bu hafta 67.0 ım regl olucam 1 günde 1 kilo alınırmı?????bu hafta kilo veremedim geçen sene elimde peynirle geziyodum.ya bide sahleple patlamış mısıra dadandım ikisinide karbonu çok yüksek kurtarın beni(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…