Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım rengi ve yazı sekilerini kendin ayarrlayacaksın mesela A yazan yere tıkla rengi sec ona göre yaz canım :)

yemekten sonra menümü yazcam canım bakalım ne olacak :)

Canım benim ben eminim senin menünün süper olacağına ama bu akşam yazarsan, benim evden yok bilgisayar ancak yarın yazabilirm canım sana :KK54: :13:

menümm

sabah ögle karısık geç uyandım
2 haslanmıs yumurta peynir 2 zeytin sekersiz cay

ara
2 kuru kayısı
1 saat sonra
1 mandalina 1minik elma

akşam
1 kase sehriye corbası
bol yeşil salata

simdiye kadar 2lt su içtim
yeşilçayda içeçegim

menümm

2 haslanmıs yumurta peynir 2 zeytin sekersiz cay

ara
2 kuru kayısı
1 saat sonra
1 mandalina 1minik elma

akşam
1 kase sehriye corbası
bol yeşil salata

yeşilçayda içeçegim

Canım benim tane tane yarın yazarım çıkmam gerekiyor baktığım zaman 1000 kalori bile değil az yani canım benim ama bu kadar yemene rağmen doyuyorsun ne güzel maşalah:KK19:

menüm;

kahvaltı-öğle
1 küçük pasta tabağı büyüklüğünde krep
beyaz peynir
1 çatal kaşar
2 fincan şekersiz çay

ara
1 mandalina

akşam
1 tabak tavuklu bezelye yemeği
1 bardak ayran

ara
8 antep fıstığı
7 otlu çay

su: 1,5 litre anca olmuştur, yavaş yavaş çoğalacak..

kızlar diyet esnasında çikolaya bisküvi vs yenebilir mi arada bir tabi... Ve hangi öğünde tercih edilmeli:emir_bebek::emir_bebek:

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar . su tıcker factory yı ben nasıl yapabılırım acaba yardımcı olurmusunuz ?

Burada ayrıntılı anlatılıyor canım :KK34:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

merhaba kızlar doktordan geldi biraz önce doktor görünce biraz sasırdı ne kadar strese girmişşin stresten oluyor bu tür yaralar ddi
ve bir krem ve sprey yazdı kullanmam için...bu sınav beni mahvediyo kızlar takmamaya calışıorum ama yinede günler azaldıkça stres yapıorum elimde degil
:KK25::KK25:

Meryemcimm bu kadar stres olma lütfen, yapacaksın ya hiç zor değil, beraber gidicez üniversiteye, çıtır olarak :KK53: :KK54:

kızlar diyet esnasında çikolaya bisküvi vs yenebilir mi arada bir tabi... Ve hangi öğünde tercih edilmeli:emir_bebek::emir_bebek:

Haftada bir gün, kahvaltı öğününde tercih etmelisin canım :KK34:

Kahvaltı
1 dilim ekmek
biraz peynir
1 bardak süt

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Ara
1 mini pop kek :KK20:

Akşam
3 adet köfte
Marul salatası

Su yine içemedim ya 1.5 lt falan oldu, ne oluyor bana :44:

İyi geceler tüm çıtırlaraaa :KK16:

menümm

2 haslanmıs yumurta peynir
(160 kalori)
2 zeytin
(16 kalori)
sekersiz cay
(0)

ara
2 kuru kayısı
(36 kalori)
1 saat sonra
1 mandalina
(50 kalori)
1minik elma
(60 kalori)

akşam
1 kase sehriye corbası
(115 kalori)
bol yeşil salata
(100 kalori)

yeşilçayda içeçegim

Canım benim iki öğün ama aldığın kalori miktarı dediğim gibi 1000 çook aşağısında 537 kalori toplam.
Bu arada yanlış yazdıysam düzelte bilirsiniz kızlar..
:KK34:

Kızlaar markete gittim tam form-diyet reyonunda ki ayna dikkatimi çekti zayıf gösteren aynalardan ayy kendimi bi beğendim bi beğendim daha da azimli hissettim o görümtüme bakınca.
Bugün ki menüm:

Sabah:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 4 tane siyah zeytin, tere roka vazgeçilmezim ve 2 dl çavdar ekmeği (Çikolata yedim o yüzden öğlen ki ekmeği ve ara öğündeki portakalı kaldırdım)

Ara: Unuttum arayı 11:30 gibi aklıma geldi bi bardak süt ve 4-5 tane ufak kuru kayısı

Öğlen: 2 köfte büyüklüğünde ızgara et bir bardak ayran

Ara:Yulaf ezmesi ve yoğurt

Akşam: Tarhana çorbası ve patates kavurması. (Patatesten emin değilim değiştirmem gerekirse uyarın kızlar)

Ara: Büyük ihtimal bişey yemicem ama acıkırsam 1 elma yiyebilirim.

Spor yok su 2 lt+bitki çaylarım ve ılık sularım var

Son düzenleme:
Kızlaar markete gittim tam form-diyet reyonunda ki ayna dikkatimi çekti zayıf gösteren aynalardan ayy kendimi bi beğendim bi beğendim daha da azimli hissettim o görümtüme bakınca.
Bugün ki menüm:

Sabah:2 haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 4 tane siyah zeytin, tere roka vazgeçilmezim ve 2 dl çavdar ekmeği (Çikolata yedim o yüzden öğlen ki ekmeği ve ara öğündeki portakalı kaldırdım)

Ara: Unuttum arayı 11:30 gibi aklıma geldi bi bardak süt ve 4-5 tane ufak kuru kayısı

Öğlen: 2 köfte büyüklüğünde ızgara et bir bardak ayran

Ara:Yulaf ezmesi ve yoğurt

Akşam: Tarhana çorbası ve patates kavurması. (Patatesten emin değilim değiştirmem gerekirse uyarın kızlar)

Ara: Büyük ihtimal bişey yemicem ama acıkırsam 1 elma yiyebilirim.

Spor yok su 2 lt+bitki çaylarım ve ılık sularım var

Canım patatesi ne kadar yemek var aklında çünkü onunda karbonhidratı yüksek bir yiyecek?

Son düzenleme:
X