Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Canım benim,1 günde 1 kilo regl dönemiyse alır hatta iki kilo alan bile var ama mısırı çokfazla yiyip sahlep falan biraz daha ödem oluşmaısna neden olmuştur 3 Lite Su iç birde Yeşil çay iç canım

CANIM patlamıs mısır cokk karbonlu e bıde reglı ıle bırlesınce ondan 1 kılo fazlasındır bende mısır hastasıyım ama eve almayınca yenmıyor canım en kesın cozum bu malesef

meleğim geçen sene 69 dan 64 e düştüm ne güzeldi bu sene 66 kiloyum 67 yi saymıyorum .geçen sene inan peynirle geziyodum ya bu sene motivasyonum çok düşük haftadada 3 gün jimnastiğede gidiyorum burdanda koptum napıcam ya sen ne yatın 69 la savasıyodun canım en son:)))))999

Bugünkü menüm cıslarla var .

Sabah
1 adet Haşlanmış Yumurta
Yarım Domates
Bir dilim Uno denge ekmek
Beyaz Peynir
Lor Peynir

Ara
Türk kahvesi
Yarım kurabiye (50 kalori)

Öğlen
Fırındamı yağda mı bilmiyorum ama 1 adet Tavuk butu kalçasıla birlikte ama (Derisini Tabiki yemedim)
Salata (Rendelenmiş havuç,Rendelenmiş turptan oluşuyordu)

Ara
3 adet diyet biskuvi
1 adet elma
Arkadaşım uzattı ilk başta kabul etmedim sonradan versende dedim ama güzeldi Ayçekirdeki galete (Çook güzelll ama )(100 kaloriden fazladır.)

Akşam
Bir kepçe tarhana çorbası
Karnıbahar Sarımsaklı yoğurlu
Salata

Ara
1 Mandalina
Yarım Elma
Limon Damlatılmış soda
1 kupa Light Sütlü Nesacafe

1570 kalori ediyorrrr wowwww çok fazla tarhanayı içmesem mi ?

Teşeşkkür ederim canım Regl dönemindeyim ve acayip çok acıkıyorum hele tatlı diye ölüyorum resmen ya ondan sanırım yada gün içinde çok yoruluyorum ondan da olabilir. Ya bu karbonatlı suyu deneyeniniz varmı ben bugün içeyim dedim 3 bardak zorla içtim iğrenç bi tadı var limon sıktım ama nafile. Yanlız şu var çok geğirtiyor.

Bu arada ben pazar akşamı başladım diyete bugün tartıldım 1.200 gitmiş inşl böyle gider ama çok sıkı ve kaçamaksız yapıyorum ve gün içinde çok hareketliyim en az 1-1.5 saat yürüyorum ve öğün atlamıyorum 1 er saat arayla bile olsa devam ediyorum öğünlerime.

Bencede salata ve yoğurtla kapat, nescafeyi de içme süte kahve katıp iç daha iyi.

Bugün ki menüm
Sabah:2 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, peynir, zeytin ve 2 dl çavdar ekmeği

Ara: saat 11 gibi 1 bardak süt

Öğlen:1 bardak ayran ve 2-3 köfte büyüklüğünde ızgara et (yanmasın diye çok az yağ damlattım)

Ara: Bir kase yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi katıp yedim tadı iğrenç ya bende 1 kaşık şeftali suyu kattım içine

Akşam:1-2 çatal makarna 1 kaşık yoğurt ve 2-3 tane dal turşu

Ara: 1 elma yada yarım ayva yerim sanırım . 1 saat yürüyüş 2.5 lt su

Rica ederim canım,bende de regl dönemindeyken öyle oluyorum, hep aklım fikrim yemek de ve çikolata da oluyor ama frenle biraz bol bol su iç,bitki çayının içine tarçın çubuğu at... Çok kriz anında Süt kaynatıp içinde bir tane küçük tablet bitter çikolata at iç.. (Tülin Şahin'in kitabın da yazıyordu canım oda önermiş.)

Karbonlu su ile ilgilli araştırma yaptım ben,kullanıp işe yarayan çok var ..Göbeği vede yağı eritiyor diye okudum..Tadına sodadan daha iyi diyorlardı acaba karbonu fazlamı koyuyorsun...

Menün güzel yulaf ezmesini neden yedin ki? hiç denemedim tadını bilmiyorum ama kalorisi yüksekmiş galiba dukanda kullanlıyormuş KAvhaltıdan yesen yulafı anlarım ama ara öğün için yorum yapamıyorum yanlış olmaısn canım benim

1 bardak suya 1 kaşık atanlar varmış ama ben 1 litreye 1 tatlı kaşığı kadar attım. Dr öneriside böyleymiş :26::26:

dr Ayça ara öğünde 1 portakalla tüketin demişti ama ben portakal yemiyorum sadece onu yiyorum bağırsak ve sindirim sistemini çalıştırıyormuş, dr ender saraç ta yazmıştı, diyette çok iyi bir vitamin kaynağı kolestrol ve şekeri dengeliyor çok faydalı bağışıklık sistemini güçlendiriyor vs diye. Nette de araştırdım tüm yazılarda ara öğünde ve yoğurtla tüketilmeli diyor.Hergün yemek istmeiyorum zaten bende bi gün bunu bigün kuru kayısı badem yemeyi düşünüyorum.Tok tutuyor ama dün yiyemedim çektirmeyi unuttuğum için, gece sürekli acıktım midemden sesler geliyordu.

Canım hatanın farkındasın zaten daha hızlı kilo vereceğini inanıyorum ben ara sıra oluyor kaçamakları çok yaptığımız zmanlr normal

Çook teşekkürler canlarım benimm, motivasyonumu yükselttiniz

Çok normal canım, hem kaçamaklar hem de regl.

Kahvaltı
1 dilim kızarmış ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak süt

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Akşam
3 kaşık makarna

Su 2 lt'ye yakın, daha da içerim.

iyiakşamlar arkadaşlarrr
pcde olan virüs yüzünden kkya girdiqim gibi kendimi dışarda buluyorum yazdıklarınızı yeni okuyabildim ve herkesin iyi olduquna çok sevindim...ve harika kilolar verilmiş meyvelerimi topluyorum şimdi bu beni çok mutlu ediyor..
bu arada işi 3 gün önce bıraktım kızlar bir süre evde dinlenip öyle iş bakıcam hayırlısı olsun...sizleri çok özledimm

GUnaydın kızlar

arzu hanım nerelerdesınnnnn

eyvahhh hem faceden hem burdan fıçıyı yedik :18::18::18::18::18::18:

canımcım ben sımdılık koruma donemındeyım 69,900 deyım hala ama sıkıldım 65 ı gorelım artık dımı

e yanııııı gelsen ve hıccc gıtmesen dıyoruz ha ne dersınız arzu hanımmmmmmmmmmmmm

Bilmiyordum canım bende öğrenmiş oldum bayagüzel yaraları varmış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…