Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

seni uyardıgım için kızma canım bazen insan farkında olmuyor yediğinin sonra neden kg veremiorum diyor ben ilk baslarda öyleydm sonra ögrendm burda seninde kg vermeni isterm :)
canım suyu 2,5 lt den az 3lt den fazla içme eger az içersen ne kadar dogruda beslensen kg veremiyorsun Ben ilk zmanlar 1 lt zor içiyordum şimdi 3lt yetmio :)
yeşilçayıda cesitleri cok tatlım ara ögünlerin yanında iç ben akşam yemeginden sonra hiç bişey yemiorum koca bi kupa yeşilçay içiyorum beni tıkıyor hiç acıkmıorum birde suyu bitiriyorum bişey yemege yer kalmıo yani :)

Kızlar diyet sırasında piliç salam yada hindi salam yiyebilirmiyiz yada ne kadar yiyebilirz ?

merhaba sorunu kendimce cevaplayım ben yedim kahvaltıda her gün yiyordum 3_4 dilim kilo acısından zararı yok ama şimdi arada bi yiyorum vucutta cok zor sindiriliyormus

Bugünkü Menüm

Kahvaltı-öğle
Peynirli tost 1 adet

Ara
1 mandalina

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3 adet ızgara köfte

Su 2lt oldu ya içemiyorum son zamanlar

İyi geceler tüm çıtırlaraaa

merhaba sorunu kendimce cevaplayım ben yedim kahvaltıda her gün yiyordum 3_4 dilim kilo acısından zararı yok ama şimdi arada bi yiyorum vucutta cok zor sindiriliyormus

Arada sırada ye canım haftada 2 gün mesela..

Kızlar cvplarınız için tşk ederim, canım yemekle birlikte içmeye çalış dr ayça çay içerken bile su içtiğini söylemişti birde su çok soğuk olmasın tadını almadan direk boğaza dik öyle içebilirsin fondip dedikleri şey, yarışmalarda öyle yapılıyormuş bi programda duymuştum

GUNAYDIN kızlar pazar gununu hemen hemen toparladım sayılır

dunku menum
sabah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın 5 adet
yumurta

ara
yok

ogle
tavuk nugget
1 bardak ayran

ara
1 adet portakal
cok az antep

aksam
tavuk

2,5 lt su

400 gr gıtmıs sukur

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım hafta ortası ama olsun

gecen hafta 79.500 kg
bu hafta 77.200 kg
gelen yok
giden : 2,30 kg

çok mutluyum şu 76 yıda görsem bir :)

Canım benim,Menün çook güzel yalnız su arada içtiğin form çayının içinde sinameki varsa içme çünkü o vucüdu alıştırıyor bir zamandan sonra bağırsaklarından sorun oluyor onu içmeden wc ye gidemiyorsun ben daha önce bire bir yaşadım araştırdım internetten doktorlar bile önermiyor onun yerine bak yemek sonrası bitki çayı var onu iç içinde zencefil, civanperçemi,rezene,anason var yada bak bağırsaklarınla ilglli sorun varsa yoğurtun içine keten tohumu kat oda çok güzel işe yarıyor öneririm ama içinde sinameki olan çayı kullanma birtanem benim

Günaydın çıtırlar

Menüler çok güzel, kilolar da gidiyor, maşallah size

Pazartesi tartıldığımda 70,8 çıktım. Ya önceki tartımı düzgün yapamadım, şişlik vardı ve anlamadım ya da iki-üç gün içinde yarım kilo verdim

Ben bu beslenme düzenini oturttuğum için çok mutluyum. Eski düzende gitseydim şimdiye kadar kesin 5-6 kilo almıştım. Allah razı olsun bana yardımcı olan arkadaşlardan

Günaydın canım ben senin adına çok sevindim inşallah bu şekilde devam eder sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam eder.

Canım antep yerine kavrulmamış tuzsuz badem yemeni öneririm dr lar bir araştırma yapmış ve iki diyet gurubundan birine günde 17 badem yedirmişler diğer guruba yedirmemişler badem yiyen gurup daha fazla kilo vermiş sizde günde 13-14 tane yiyebilirsiniz demişti tv de. Çiğnemeside zor olduğu için insanın çiğneme dürtüsünü azaltıyormuş öyle bişey işte ben bu habere çok sevindim çok severim bademi

Son düzenleme:

Sana canım benim bunun yanında doğadanın 7 otlu çayı nı da önereyim dönüşümlü olarak ara vererek kulanırsın içinde mate ,funda yaprağı,ısırgan otu,yeşil çay kiraz sapı,kekik,bibeirye bir kaç tane daha bitki var öneririm canım
Bim de de liptonun 5 i biir arada var fiyatıda daha uygun içinde sadece ısırgan ile kiraz sapı yok fiyatıda uygun canım benim

BEN ılk dıyete basladıgımda aralarda cevız ve bademı cok yedım bıktım sanırımkı bıraz antep yıyorum tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım canım

Benim bugün ki menüm
Sabah: Bir kupa şekersiz bitki çayı 2 dl çavdar ekmeği, zeytin, peynir, 1 haşlanmış orta rafadan yumurta ve roka

Ara: 1kupa ılık süte bi çay kaşığı felan türk kahvesi koydum içtim

Öğlen :Salata ve yoğurt

Ara: Yulaf ezmesi ve yoğurt

Akşam: Mercimek çorbası ve turşu kavurması

Ara:6 gibi de 1 portakal ve 1 elma

Bu soğuklarda su hiç aklıma gelmiyo ama mecburen içiyorum. 1-1.5 saat yürüyüş

Canım benim,menün gayet güzel su meselesine gelince ise kaç litre içiyorsun? ama spor yapman harika inşallah çabukcak verirsin kilolarını..

Teşekkürler canımm

Tebrikler ablacımm

günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım hafta ortası ama olsun

gecen hafta 79.500 kg
bu hafta 77.200 kg
gelen yok
giden : 2,30 kg

çok mutluyum şu 76 yıda görsem bir :)

Canımm süper, göreceksin inşallah, çok iyi gidiyorsun

Tebriklerr, çıtır anne seniii

Merhaba kızlarr
Bu hafta kendimi az da olsa toparladım sonunda
İnşallah cuma günkü bildirimde yüzüm güler..
Seviyorum sizleri ya, buraya girmeyince bir eksiklik hissediyorum
Menümü akşam tam şekilde yazarım.
Görüşmek üzereee

canım ya marketten aldım acai bitkisi var die güzel bi tadı var ama içeriğini eve gelince okudum hatta içtikten sonra bende arada bi içiyorum birdahada almam form caylarınıın hepsinde mi var ? o yemek sonrası bitki çayının ismi ne ? çiğdemcim bagırsaklarımda sorun yoktu ama form pluss tan sonra odu sorun işte...

maşallah sana

canım bnde alayım bu 7otlu caydan 5 i bi yerdeden daha iyi olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…