- 24 Mart 2012
- 918
- 14
üçü bir arada içmiyorum bu arada :) gerçekten selülit yapıyorsa içmem canım, zaten selülit problemim var
bugün hiç yeşilçay içmedim, doğru dürüst su bile içmedimyarından itibaren yazarım meryemcim...
Kızlar diyet sırasında piliç salam yada hindi salam yiyebilirmiyiz yada ne kadar yiyebilirz ?
Kızlar diyet sırasında piliç salam yada hindi salam yiyebilirmiyiz yada ne kadar yiyebilirz ?
merhabasorunu kendimce cevaplayım ben yedim kahvaltıda her gün yiyordum 3_4 dilim kilo acısından zararı yok ama şimdi arada bi yiyorum vucutta cok zor sindiriliyormus
Arada sırada ye canım haftada 2 gün mesela..
Bugünkü Menüm
Kahvaltı-öğle
Peynirli tost 1 adet
Ara
1 mandalina
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
3 adet ızgara köfte
Su 2lt oldu ya içemiyorum son zamanlar
İyi geceler tüm çıtırlaraaa
ciğdemcim yazıorum canım :)
bugün ki menüm
sabah
2 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin sekersiz cay
ara
2kuru kayısı 1b form pluss açaili
öglen
haslanmıs tavuk salata
ara
1küçük kutu.süt
1saat sonra 1b limonlu yeşilçay
akşam
hala yemedim ama salata corba olcak büyük ihtimal :)
su 3lt hergün
günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım hafta ortası ama olsun
gecen hafta 79.500 kg
bu hafta 77.200 kg
gelen yok
giden : 2,30 kg
çok mutluyum şu 76 yıda görsem bir :)
Günaydın çıtırlar
Menüler çok güzel, kilolar da gidiyor, maşallah size
Pazartesi tartıldığımda 70,8 çıktım. Ya önceki tartımı düzgün yapamadım, şişlik vardı ve anlamadım ya da iki-üç gün içinde yarım kilo verdim
Ben bu beslenme düzenini oturttuğum için çok mutluyum. Eski düzende gitseydim şimdiye kadar kesin 5-6 kilo almıştım. Allah razı olsun bana yardımcı olan arkadaşlardan
Canım antep yerine kavrulmamış tuzsuz badem yemeni öneririm dr lar bir araştırma yapmış ve iki diyet gurubundan birine günde 17 badem yedirmişler diğer guruba yedirmemişler badem yiyen gurup daha fazla kilo vermişGUNAYDIN kızlar pazar gununu hemen hemen toparladım sayılır
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın 5 adet
yumurta
ara
yok
ogle
tavuk nugget
1 bardak ayran
ara
1 adet portakal
cok az antep
aksam
tavuk
2,5 lt su
400 gr gıtmıs sukur
çok güzel bir menü olmuş, ayrıca açaili çayı daha önce de duymuştum sen de böyle güzel güzel anlatınca hemen almam lazım dedim :) haftasonu market alışverişinde alıcam inşallah :)
meryemcim sen direkt doktora git, her kafadan bir ses çıkar, eğer sağlıklı besleniyorsan farklı bir sorun vardır mutlaka..
çok güzel bir menü
Canım antep yerine kavrulmamış tuzsuz badem yemeni öneririm dr lar bir araştırma yapmış ve iki diyet gurubundan birine günde 17 badem yedirmişler diğer guruba yedirmemişler badem yiyen gurup daha fazla kilo vermişsizde günde 13-14 tane yiyebilirsiniz demişti tv de. Çiğnemeside zor olduğu için insanın çiğneme dürtüsünü azaltıyormuş öyle bişey işte ben bu habere çok sevindim çok severim bademi
bu hızla görürsün canım benim tebrik ederim :)
Benim bugün ki menüm
Sabah: Bir kupa şekersiz bitki çayı 2 dl çavdar ekmeği, zeytin, peynir, 1 haşlanmış orta rafadan yumurta ve roka
Ara: 1kupa ılık süte bi çay kaşığı felan türk kahvesi koydum içtim
Öğlen :Salata ve yoğurt
Ara: Yulaf ezmesi ve yoğurt
Akşam: Mercimek çorbası ve turşu kavurması
Ara:6 gibi de 1 portakal ve 1 elma
Bu soğuklarda su hiç aklıma gelmiyo ama mecburen içiyorum. 1-1.5 saat yürüyüş
Kızlar cvplarınız için tşk ederim, canım yemekle birlikte içmeye çalış dr ayça çay içerken bile su içtiğini söylemişti birde su çok soğuk olmasın tadını almadan direk boğaza dik öyle içebilirsin fondip dedikleri şey, yarışmalarda öyle yapılıyormuş bi programda duymuştum
GUNAYDIN kızlar pazar gununu hemen hemen toparladım sayılır
dunku menum
sabah
2 dılım uno denge
peynır
zeytın 5 adet
yumurta
ara
yok
ogle
tavuk nugget
1 bardak ayran
ara
1 adet portakal
cok az antep
aksam
tavuk
2,5 lt su
400 gr gıtmıs sukur
gecen hafta 79.500 kg
bu hafta 77.200 kg
gelen yok
Günaydın çıtırlar
Pazartesi tartıldığımda 70,8 çıktım. Ya önceki tartımı düzgün yapamadım, şişlik vardı ve anlamadım ya da iki-üç gün içinde yarım kilo verdim
Ben bu beslenme düzenini oturttuğum için çok mutluyum. Eski düzende gitseydim şimdiye kadar kesin 5-6 kilo almıştım. Allah razı olsun bana yardımcı olan arkadaşlardan
gecen hafta 79.500 kg
bu hafta 77.200 kg
gelen yok
wayy süpersin canım hadi bakalım daha cok kg vereceksin devam et böyle
Canım benim,Menün çook güzel yalnız su arada içtiğin form çayının içinde sinameki varsa içme çünkü o vucüdu alıştırıyor bir zamandan sonra bağırsaklarından sorun oluyor onu içmeden wc ye gidemiyorsun ben daha önce bire bir yaşadım araştırdım internetten doktorlar bile önermiyor onun yerine bak yemek sonrası bitki çayı var onu iç içinde zencefil, civanperçemi,rezene,anason var yada bak bağırsaklarınla ilglli sorun varsa yoğurtun içine keten tohumu kat oda çok güzel işe yarıyor öneririm ama içinde sinameki olan çayı kullanma birtanem benim
Günaydın çıtırlar
Sana canım benim bunun yanında doğadanın 7 otlu çayı nı da önereyim dönüşümlü olarak ara vererek kulanırsın içinde mate ,funda yaprağı,ısırgan otu,yeşil çay kiraz sapı,kekik,bibeirye bir kaç tane daha bitki var öneririm canım
Bim de de liptonun 5 i biir arada var fiyatıda daha uygun içinde sadece ısırgan ile kiraz sapı yok fiyatıda uygun canım benim