- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın canım ya, yapmamam gerek, kuzenle bir aray gelince hep böyle oluyo
Aramıza hoşgeldin o zaman canım, menülerini yazmaya başla bakalımm
Cuma günleri kilo bildirimimiz var.
Diyet listemizi de Meryem paylaşmış..
Başarılar canım
Oleeeeeyyyyy
Günaydın Herkese
çigdemcim mesaj kutun dolmus sana mesaj atamıyorum
çigdemcim mesaj kutun dolmus sana mesaj atamıyorum
merhaba kızlar size bi sorum olacak benim diş etimde iltihap olustu cok fena agrıyor yarın doktora gitmeyi düşünüyorum diyet yaptıgımı bilenler vücut besin istiyordur vucüdun alarm veriyordur eksik beslendiginden oluyor ddiler tamam da ben diyet yapıorum ama bir sürü sey yiyorum ac gezmiorum ki sebeb ne olabilir ki baska ?:26:
merhaba kızlar size bi sorum olacak benim diş etimde iltihap olustu cok fena agrıyor yarın doktora gitmeyi düşünüyorum diyet yaptıgımı bilenler vücut besin istiyordur vucüdun alarm veriyordur eksik beslendiginden oluyor ddiler tamam da ben diyet yapıorum ama bir sürü sey yiyorum ac gezmiorum ki sebeb ne olabilir ki baska ?:26:
galiba öyle canım yaa herkes bişey söylüyor ben sebze et türleri salata yogurt ekliorum muhakkak menülerime hatta eskisine göre daha iyi besleniorum kesin beni çekemiyorlarBence bunu diyenler büyük itimalde diyet yapmanı istemeyenler canım benim ben ondan dolayı olduğunu sanmıyorum
canım iiyiym sen nasılsın :) biraz bu srun canımı sıktıı sadece ama küçük bişeySildim canım benim bu arada nasılsın ?
Canım benim ağız hiyjeni tam sağlanamadığından,kullandığın ilaçlardan,hormanel değişikleirnden,diş çürümesinden oalbilirmiş canım benim
galiba öyle canım yaa herkes bişey söylüyor ben sebze et türleri salata yogurt ekliorum muhakkak menülerime hatta eskisine göre daha iyi besleniorum kesin beni çekemiyorlar
canım iiyiym sen nasılsın :) biraz bu srun canımı sıktıı sadece ama küçük bişey
olabilir belkide çiğdemcim tskr ederm :)
galiba öyle canım yaa herkes bişey söylüyor ben sebze et türleri salata yogurt ekliorum muhakkak menülerime hatta eskisine göre daha iyi besleniorum kesin beni çekemiyorlar
canım iiyiym sen nasılsın :) biraz bu srun canımı sıktıı sadece ama küçük bişey
olabilir belkide çiğdemcim tskr ederm :)
Sabah
Light Sütlü Kfleks
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
4 yk Ispanak yemeği(Kendim evden getirdim )
1 dilim uno Denge ekmeği
Light Yoğurt
Ara
2 adet diyet biskuvi (32 kalori ediyor)
1 adet Elma
Light Yoğurt
Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Ispanak yemeği
Turşu veee gine yoğurt :)
Ara
Light Sütlü Nesacafe
Yarım ayva
Yarım Portakal
Limon damlatılmış Soda
Bugün yoğurtu çook yediğim farkındayım ama seviyorum, diğer yemediğim günlerinin yerine varsayılabilir
Kızlar ben doğada anın açaili yeşil çay içmeye başladım ,öneririm tadı çok güzel içindede kiraz sapı,rezene,mate de var hepsi metabolizmayı hızlandırıcı vede yağ yakıyor..
Bekarken kardeşimle ortak aldığımız , bir ay sonra kullanmayı bıraktığımız sonradan da bozulan koşu bandını eşim kendi isteğiyle ve ben hiç teklif etmedim,araba ayarlayıp kendisi getir ti kullanacam diye birde yaptırdı hemen ama nerdee dün diyorum ki hadi çık yap sporunu ama bey efendi üşendi olduğu yerden kalkmaya yapmadı spor Bu üşengeçlikle yapmaz ama ben yapmayı düşünüyorum yarım saatte olsa yapacam sporumu
ciğdemcim yazıorum canım :)
bugün ki menüm
sabah
2 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin sekersiz cay
ara
2kuru kayısı 1b form pluss açaili
öglen
haslanmıs tavuk salata
ara
1küçük kutu.süt
1saat sonra 1b limonlu yeşilçay
akşam
hala yemedim ama salata corba olcak büyük ihtimal :)
su 3lt hergün
çok güzel bir menü olmuş, ayrıca açaili çayı daha önce de duymuştum sen de böyle güzel güzel anlatınca hemen almam lazım dedim :) haftasonu market alışverişinde alıcam inşallah :)
meryemcim sen direkt doktora git, her kafadan bir ses çıkar, eğer sağlıklı besleniyorsan farklı bir sorun vardır mutlaka..
öyledir canım yaa gitcem yarın inş
çok güzel bir menü
bugünkü menüm;
kahvaltı
1 dilim çavdarlı ekmek
peynir
zeytin
ara
1 mandalina
öğle
1 tabak domates çorbası
akşam3 kasıkta olsa pilav
1 tabak bezelye yemeği
3 kaşık pilav
1 bardak ayran
ara
sütlü nescafe içmeyi düşünüyorum
menün güzel canım öglen yogurt yada salata ekleseydin daha tok kalırdın özellikle akşamda pilav hiç olmamıs yiyceksen öglen ögününde haftada 1 gün ye ama sana zararı olur kg vermeyi gerçekten istiyorsan uzun süre yeme pilav makarna vb nescafede hem ödem hemde selülüt yapıormus içme canım
İremcim bu arada menüne günlük su miktarını yeşilçay falan içiyorsan onlarıda yaz olur mu :)