Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım ya marketten aldım acai bitkisi var die güzel bi tadı var ama içeriğini eve gelince okudum hatta içtikten sonra bende arada bi içiyorum birdahada almam form caylarınıın hepsinde mi var ? o yemek sonrası bitki çayının ismi ne ? çiğdemcim bagırsaklarımda sorun yoktu ama form pluss tan sonra odu sorun işte...

maşallah sana :nazar:

canım bnde alayım bu 7otlu caydan 5 i bi yerdeden daha iyi olcak sanırım :KK31:

Canım benim ne yazıkki form çayların hepsinde var sinameki. İkiside güzel canım benim ama 7 otlu çayın içindekielr daha çok

seni uyardıgım için kızma canım bazen insan farkında olmuyor yediğinin sonra neden kg veremiorum diyor ben ilk baslarda öyleydm sonra ögrendm burda seninde kg vermeni isterm :)
canım suyu 2,5 lt den az 3lt den fazla içme eger az içersen ne kadar dogruda beslensen kg veremiyorsun Ben ilk zmanlar 1 lt zor içiyordum şimdi 3lt yetmio :)
yeşilçayıda cesitleri cok tatlım ara ögünlerin yanında iç ben akşam yemeginden sonra hiç bişey yemiorum koca bi kupa yeşilçay içiyorum beni tıkıyor hiç acıkmıorum birde suyu bitiriyorum bişey yemege yer kalmıo yani :)

canım neden kızayım, çok sağol verdiğin bilgiler için, bende senin gibi 6lı rakamları görmek istiyorum :)

Sana canım benim bunun yanında doğadanın 7 otlu çayı nı da önereyim dönüşümlü olarak ara vererek kulanırsın içinde mate ,funda yaprağı,ısırgan otu,yeşil çay kiraz sapı,kekik,bibeirye bir kaç tane daha bitki var öneririm canım
Bim de de liptonun 5 i biir arada var fiyatıda daha uygun içinde sadece ısırgan ile kiraz sapı yok fiyatıda uygun canım benim

canım bende 7 otlu çay kullanıyorum zaten, daha önce de doğadan limonlu karışık bitk çatı kullanıyordum :) ikisini değiştire değiştire kullandım, bakalım bu bitsin açaili çayı denemek istiyorum..

Canım benim ne yazıkki form çayların hepsinde var sinameki. İkiside güzel canım benim ama 7 otlu çayın içindekielr daha çok
peki cnaım cok tesekkür ederim daha dikkatli olcam artık

canım neden kızayım, çok sağol verdiğin bilgiler için, bende senin gibi 6lı rakamları görmek istiyorum :)

rica ederim canım :) göreceksin cnaım hatta sürkeli kg verdigin için 5li rakamları görmek isteyeceksin :)

canım bende 7 otlu çay kullanıyorum zaten, daha önce de doğadan limonlu karışık bitk çatı kullanıyordum :) ikisini değiştire değiştire kullandım, bakalım bu bitsin açaili çayı denemek istiyorum..

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar . su tıcker factory yı ben nasıl yapabılırım acaba yardımcı olurmusunuz ?

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar . su tıcker factory yı ben nasıl yapabılırım acaba yardımcı olurmusunuz ?

Canım,yardımcı olamayı isterim ama benimde bilgim yok mallesef.
Ama googole dan ya bu sorunun aynısını bunla ilgilli bilgi çıkıyor, bak istersen..

merhaba kızlar doktordan geldi biraz önce doktor görünce biraz sasırdı ne kadar strese girmişşin stresten oluyor bu tür yaralar ddi
ve bir krem ve sprey yazdı kullanmam için...bu sınav beni mahvediyo kızlar takmamaya calışıorum ama yinede günler azaldıkça stres yapıorum elimde degil
:KK25::KK25:

merhaba kızlar doktordan geldi biraz önce doktor görünce biraz sasırdı ne kadar strese girmişşin stresten oluyor bu tür yaralar ddi
ve bir krem ve sprey yazdı kullanmam için...bu sınav beni mahvediyo kızlar takmamaya calışıorum ama yinede günler azaldıkça stres yapıorum elimde degil

Oyy Canım benim ,geçmiş olsun, stres yapma çalışıyorsan elinden geleni yapıyorsan, kazanırsın sınavı takma kafana Allah'a bol bol dua et .

meryemcim ağzından bal damlıyor :) 5li rakamları rüyamda bile göremem diye düşünüyordum, sağol güzel dileklerin için:KK16:

diyet çizelgesi için;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

sınav stresi galiba, valla stres yapma rahat ol dicem ama hepimiz o yollardan geçtik, zor dönemler, ama sınavda ne kadar rahat olursa insan o kadar başarılı oluyor..rabbim gönlüne göre versin canım..

Sabah
Bir dilim kızartılmış uno denge ekmeği
Beyaz Peynir
Yarım Domates
1 Karper peynir

Ara
Türk kahvesi
Portakal

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata

Ara
2 adet diyet biskuvi
1 küçük fincan Sütlü nescafe şekersiz
Light Yoğurt

Akşam
Ben Karnıbahar yapmayı düşünüyordun eşim Etli kuru fasulye istedi onu yapacam..
Etli Kuru fasulye
Turşu

Ara
Yarım Nar
Limon damlatılmış Soda
Light sütlü nescafe

Haydi meryem yaz mününü de? bakayim sana toplam kaç kalori diye :) :KK16:
Ben ara sıra bakarım yoplam kaç kalori yemişim diye aslında hem yiyeceklerin kalori değerini öğrenmiş oluyorsun hemde ne kadar yemen gerektiğini öğreniyorsun ama tabi karbon hidratı düşük olması önemli,ama ben diyet yaparkende kurufasulye olsun nohut olsun yedim :))

meryemcim ağzından bal damlıyor :) 5li rakamları rüyamda bile göremem diye düşünüyordum, sağol güzel dileklerin için:KK16:

diyetine sadık kalırsan göreceksin canım emin ol bundan :KK16:

diyet çizelgesi için;

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

sınav stresi galiba, valla stres yapma rahat ol dicem ama hepimiz o yollardan geçtik, zor dönemler, ama sınavda ne kadar rahat olursa insan o kadar başarılı oluyor..rabbim gönlüne göre versin canım..

evet canım ya amin inş :KK19:

Canım benim,menün gayet güzel su meselesine gelince ise kaç litre içiyorsun? ama spor yapman harika inşallah çabukcak verirsin kilolarını..

Teşekkür ederim erginsena sayesinde öğrendim aslında ufak tefek kaçamaklarımın ne kadar büyük olduğunu. 2-2.5 ltyapıyorum mutlaka suyu bu ara içemiyorum yoksa 3 tl gayet rahat içiyordum. Kursum çok uzak bana bende 45 dk önce çıkıp yürüyorum :KK16: Ya yulaf ezmesi aldım çektirmeyi akıl edemedim dalgınlık ve aceleyle öff :KK50::KK50:

Teşekkür ederim erginsena sayesinde öğrendim aslında ufak tefek kaçamaklarımın ne kadar büyük olduğunu. 2-2.5 ltyapıyorum mutlaka suyu bu ara içemiyorum yoksa 3 tl gayet rahat içiyordum. Kursum çok uzak bana bende 45 dk önce çıkıp yürüyorum :KK16: Ya yulaf ezmesi aldım çektirmeyi akıl edemedim dalgınlık ve aceleyle öff :KK50::KK50:

Bence 2 Litre 2,5 Litrede yeterli içemiyorsan ,3 Litre içme ye zorlama canım benim ,Kışın daha az su kaybı oluyor insanda .

çiğdemcim canım burdan yazayım :) kullanıcı kontrol paneline gir ordan secenekleri düzenle bölümüne gir canım alt tarafta ceşitli secenekler yazan yerden Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü bunu sec canım :) sonra kaydet
mesaj yazdıgın yere ifadeler ve renkler gecek canım bi dene bakalım

Sabah
Bir dilim kızartılmış uno denge ekmeği
Beyaz Peynir
Yarım Domates
1 Karper peynir

Ara
Türk kahvesi
Portakal

Öğlen
1 kase mercimek çorbası
Salata

Ara
2 adet diyet biskuvi
1 küçük fincan Sütlü nescafe şekersiz
Light Yoğurt

Akşam
Ben Karnıbahar yapmayı düşünüyordun eşim Etli kuru fasulye istedi onu yapacam..
Etli Kuru fasulye
Turşu

Ara
Yarım Nar
Limon damlatılmış Soda
Light sütlü nescafe

Haydi meryem yaz mününü de? bakayim sana toplam kaç kalori diye :) :KK16:
Ben ara sıra bakarım yoplam kaç kalori yemişim diye aslında hem yiyeceklerin kalori değerini öğrenmiş oluyorsun hemde ne kadar yemen gerektiğini öğreniyorsun ama tabi karbon hidratı düşük olması önemli,ama ben diyet yaparkende kurufasulye olsun nohut olsun yedim :))

Meryem bu yazdığım canım toplam hesapladım 1325 kalori ediyor bu arada kuru fasulye hem kalorisi yüksek hemde karbonhidratı yüksek bir yiyecek canım benim

Son düzenleme:
çiğdemcim canım burdan yazayım :) kullanıcı kontrol paneline gir ordan secenekleri düzenle bölümüne gir canım alt tarafta ceşitli secenekler yazan yerden Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü bunu sec canım :) sonra kaydet
mesaj yazdıgın yere ifadeler ve renkler gecek canım bi dene bakalım

Canım benim teşekür ederim ama ben hala rengi göremiyorum suratlar var canım ama :44:

canım rengi ve yazı sekilerini kendin ayarrlayacaksın mesela A yazan yere tıkla rengi sec ona göre yaz canım :)

yemekten sonra menümü yazcam canım bakalım ne olacak :)

X