Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

BUGUNku menum

sabah
2 dılım uno denge ıyıce kızarmıs
5 adet zeytın
peynır
yumurta

ara
yok

ogle
tavuk nugget
tursu bıber
1 bardak ayran

pazar gununun yıkıntılarını toparlamam gerek o yuzden menulerım cok sıkı

hoşbulduk canım :)

Günaydın Herkese

biraz geç oldu ama tünaydın :)

Sabah
Light Sütlü Kfleks

Ara
Türk Kahvesi

Öğle
4 yk Ispanak yemeği(Kendim evden getirdim )
1 dilim uno Denge ekmeği
Light Yoğurt

Ara
2 adet diyet biskuvi (32 kalori ediyor)
1 adet Elma
Light Yoğurt

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
Ispanak yemeği
Turşu veee gine yoğurt :)

Ara
Light Sütlü Nesacafe
Yarım ayva
Yarım Portakal
Limon damlatılmış Soda

Bugün yoğurtu çook yediğim farkındayım ama seviyorum, diğer yemediğim günlerinin yerine varsayılabilir

Kızlar ben doğada anın açaili yeşil çay içmeye başladım ,öneririm tadı çok güzel içindede kiraz sapı,rezene,mate de var hepsi metabolizmayı hızlandırıcı vede yağ yakıyor..

Bekarken kardeşimle ortak aldığımız , bir ay sonra kullanmayı bıraktığımız sonradan da bozulan koşu bandını eşim kendi isteğiyle ve ben hiç teklif etmedim,araba ayarlayıp kendisi getir ti kullanacam diye birde yaptırdı hemen ama nerdee dün diyorum ki hadi çık yap sporunu ama bey efendi üşendi olduğu yerden kalkmaya yapmadı spor Bu üşengeçlikle yapmaz ama ben yapmayı düşünüyorum yarım saatte olsa yapacam sporumu

merhaba kızlar size bi sorum olacak benim diş etimde iltihap olustu cok fena agrıyor yarın doktora gitmeyi düşünüyorum diyet yaptıgımı bilenler vücut besin istiyordur vucüdun alarm veriyordur eksik beslendiginden oluyor ddiler tamam da ben diyet yapıorum ama bir sürü sey yiyorum ac gezmiorum ki sebeb ne olabilir ki baska ?:26:

Bence bunu diyenler büyük itimalde diyet yapmanı istemeyenler canım benim ben ondan dolayı olduğunu sanmıyorum

Canım benim ağız hiyjeni tam sağlanamadığından,kullandığın ilaçlardan,hormanel değişikleirnden,diş çürümesinden oalbilirmiş canım benim

Bence bunu diyenler büyük itimalde diyet yapmanı istemeyenler canım benim ben ondan dolayı olduğunu sanmıyorum
galiba öyle canım yaa herkes bişey söylüyor ben sebze et türleri salata yogurt ekliorum muhakkak menülerime hatta eskisine göre daha iyi besleniorum kesin beni çekemiyorlar
Sildim canım benim bu arada nasılsın ?
canım iiyiym sen nasılsın :) biraz bu srun canımı sıktıı sadece ama küçük bişey
Canım benim ağız hiyjeni tam sağlanamadığından,kullandığın ilaçlardan,hormanel değişikleirnden,diş çürümesinden oalbilirmiş canım benim

olabilir belkide çiğdemcim tskr ederm :)

Geçmiş olsun canım benim iyleşirsin inşallah hemen
Bende iyim canım canım benim,bende hasta olduğum zaman bana öyle diyorlardı çok az yiyiormuşum ondan dolayı diye ne alakası ve ben
her şeyi yemeyi sağlık beslenmeyi beslenme m,i değiştirdikten sonra öğrendim yoğurt u yemeye önem vermezdim yemeye başladım ama insanlar işte çekemiyorlar canım benim

Haydi bak 15 dakika sonra çıkacam menünü yaz canım beni bekliyorum 10 dakika içinde yaz :))))

ciğdemcim yazıorum canım :)
bugün ki menüm

sabah
2 dilim cavdar ekmegi peynir zeytin sekersiz cay

ara
2kuru kayısı 1b form pluss açaili

öglen
haslanmıs tavuk salata

ara
1küçük kutu.süt
1saat sonra 1b limonlu yeşilçay

akşam
hala yemedim ama salata corba olcak büyük ihtimal :)
su 3lt hergün

ya ben burayı çok özledimmm taşınmaydı seyahat hastalık hepsi birleşti hiç giremiyorum artık
Kilo vermem çok güzeldi herkes öcgülerle beni iyice heveslendiriyordu ama babam hastalanınca birden yeme içmeyi kestim sonrada deli gibi dengesizce yemeye başladım sonra dur dedim kendime şimdi gene diyete devamhergün üzülmektense bi kaç ay kendimi sıkıp sonra mutlu olucam bu artık ideolojim. Bugün ki menümü de yazayım :
Bugün çok karışık bi gündü yoğun yorucu bu yüzden de biraz karıştı öğünler
Sabah geç kaldığım için kahvaltı yapmadan çıktım çıkarken 1 bardak ılık süt içip çıktım

Saat 11:00 da kahvaltımı yaptım zeytin peynir 2 dl çavdarlı ekmek şekersiz çay ve birazcık çemen (Yarım dilime felan sürmüştüm belki daha azdır)

Ara: yok çünkü geç kahvaltı yaptımm

Öğlen: ızgara tavuk 2 dl çavdarlı ekmek bi bardak ayran roka salatası (ekmek fazla oldy galiba :26: )

Akşam: (Akşam yemeği erken çıktı mecburen yedim ara öğün vaktiydi aslında saat 4:30 gibi)Havuçlu pırasa, çorba bi kaç tanede mantı aldım yanlış oldu biliyorum bidaha yapmıcamm ama 1 haftadır ilk kaçamağım. Yedikten sonra pişman oldum zaten

Ara:Saat 18:30 gibi bi kase yoğurtla bi tane mandalina

Suyumu içiyorum şeker kullanmıyorum 1 saat de yürüyüş yaptım ama birazdan gene çıkıcam bugün çok kaçırdım çünkü

çok güzel bir menü olmuş, ayrıca açaili çayı daha önce de duymuştum sen de böyle güzel güzel anlatınca hemen almam lazım dedim :) haftasonu market alışverişinde alıcam inşallah :)

meryemcim sen direkt doktora git, her kafadan bir ses çıkar, eğer sağlıklı besleniyorsan farklı bir sorun vardır mutlaka..

çok güzel bir menü

bugünkü menüm;

kahvaltı
1 dilim çavdarlı ekmek
peynir
zeytin

ara
1 mandalina

öğle
1 tabak domates çorbası

akşam
1 tabak bezelye yemeği
3 kaşık pilav
1 bardak ayran

ara
sütlü nescafe içmeyi düşünüyorum

menün güzel canım öglen yogurt yada salata ekleseydin daha tok kalırdın özellikle akşamda pilav hiç olmamıs yiyceksen öglen ögününde haftada 1 gün ye ama sana zararı olur kg vermeyi gerçekten istiyorsan uzun süre yeme pilav makarna vb nescafede hem ödem hemde selülüt yapıormus içme canım

üçü bir arada içmiyorum bu arada :) gerçekten selülit yapıyorsa içmem canım, zaten selülit problemim var

İremcim bu arada menüne günlük su miktarını yeşilçay falan içiyorsan onlarıda yaz olur mu :)

bugün hiç yeşilçay içmedim, doğru dürüst su bile içmedim yarından itibaren yazarım meryemcim...

Kızlar diyet sırasında piliç salam yada hindi salam yiyebilirmiyiz yada ne kadar yiyebilirz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…